Ben Reilly Žmogus-Voras Cosplay kostiumų Superhero Bodysuit Lycra Spandex Zentai Helovinas kostiumas Šalis nemokamas pristatymas

Ben Reilly Žmogus-Voras Cosplay kostiumų Superhero Bodysuit Lycra Spandex Zentai Helovinas kostiumas Šalis nemokamas pristatymas

Nauja prekė

€32.93

Apie prekę

sveiki!:

mes esame profesija, superhero gamyklos,pradedame kad šis produktas 2004 m.).

taigi, galite bealive mes turime daug įgūdžių,ir mes galime kontroliuoti gamybos savikaina mažiausia

ir proceso laikas bus labai trumpas.normalus yra 3-5 dienas.

kiekvienais metais mes taip pat pateiks keletą naujų stilių, zentai kostiumas.

jeigu jūs esate didmenininkas, arba Agenter gausite patogiau iš jav.

Mes saugome visi gaminiai yra gamyklos tiesioginio pardavimo kviečiame didmeninės prekybos derybas,

Patino dydis, dydis moterų, vaiko dydį, reikia duoti mums pranešimą pranešimų Paslauga (pvz.: Vaikui M kodas)

Apie gaminį:

Mūsų produktai yra namų, mes turime savo gamybos cechą,

Mūsų produktai palaiko specialių reikalavimų, plius vyriški užtrauktuką, užtrauktukas moterys, pirštai, plius JJ rinkiniai, punch, akis, burna, burna, ir kitų specialiųjų tarnybų, šios specialiosios tarnybos imti papildomus mokesčius, ačiū! (Jei norite pridėti dviejų savybių šaudyti dviejų skirtingų nuosavybės reikalavimus, ir t.t., jei ne, tada jums reikia imtis savybes, taip pat galite palikti mums žinutę, užėmė po kliento užsakymą, taip ilgai, kaip mes žinome, ką jums reikia pridėti, ką atributus a) Specialūs reikalavimai, prašome spauskite žemiau esančią nuorodą:

Tačiau gali būti imtasi, galvos gali būti imtasi, koja gali būti imtasi, prašome spausti šią nuorodą:

PASTABA

1.Ekrano nuotraukos parodė, internete, buvo imtasi pagal mūsų profesinės žmogus naudojant savo modelį.

2.Ten galėtų būti nežymus skirtumas nuo modelio formos ar spalvų, iš kito asmens ,prašome susisiekti su mumis, jei jis ne atrodo kaip nuotraukoje.

MOKĖJIMO

1.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas, prieš jums padaryti mokėjimo.

2.Prašome apdaila mokėjimą laiku, jei jums nuspręsti, pirkti daiktų,nes užsakymas bus atšauktas nei 20 dienų.SUTARTĮ su mumis, jei turite kokių nors mokėjimų problema,mes pasistengsime atsakyti jums per 12hours.

SHIPPMENT

Patarimai: Mūsų bendradarbiavimo logistikos (EMS, DHL, UPS, Fedex, TNT) skirsis priklausomai kiekviena šalis turi pasirinkti tinkamiausią logistikos sprendimus, trumpai tariant, mūsų tikslas yra užtikrinti taiką prekes pristatyti į rankas kiekvienam klientui .Pažadėjo pristatymo laikas 3-10 dienų, kai kuriose šalyse apie naujausias laikas yra 15 dienų

1.Visos prekės yra profesionaliai supakuoti saugaus pristatymo.Prekės bus išsiųstos per 7 darbo dienas po visiško apmokėjimo gavimo.

2.Mes Laivas visame pasaulyje, išskyrus Kinijos ir Honkongo.

3.Oro Laivybos Mokesčius Compraied Gurkšnojant Mokesčiai /Pakuotė ir Medžiagos/Tvarkymo/Pažangias Audito Bandymai ir Griežtą Kokybės Kontrolę.

4.PRISTATYMAS APPOX METU (savaitgaliais/švenčių dienomis netaikoma)

JAV/Kanada 10-18d

Rytų ir Pietų Azija 10-18d

Jungtinės Karalystės 15-25d

Australija/Naujoji Zelandija 15-25d

Prancūzija/Vakarų Azijoje 15-25d

Patikros/Portugalija 15-25d

Dauguma Šalies Vakarų/Šiaurės Europa 15-30d

Rytų /Vidurio Europa/Rusija 15-30d

Vakarų Azijoje ir Artimuosiuose Rytuose 15-30d

Pietų Amerikoje ir Afrikoje, 15-30d

Pastaba:tikrasis laivybos laikas yra nustatomas pagal vietos papročius ir pašto paslaugų.Pagal mūsų patirtį,69.8% užsakymai bus gautos per 10-18 dienų, 13.4% užsakymai bus gautos per 15-25 dienas,1.7% užsakymai bus gautos per 15-30 dienų ir 5.1% bus gavo paketą daugiau kaip 30 dienų.

5.Prašome patikrinti, ar&peržiūros laivybos laikas, nes ji yra labai svarbi tiek mums,Mes tikrai tikiuosi, kad jis atvyks laiku ,tačiau laivybos laikas priklauso nuo jūsų vietos ir paskirties vietos custom/pareigas (kai kuriose šalyse kaip Brazilija, Italija ,Vokietija ,Rusija ,Ispanija ,Graikija ir kt užtruks ilgiau, pagal mūsų patirtį) ,mes nenorime duoti, bet mūsų klientų blogas pirkimo patirtį, kai jis iš mūsų kontrolės,ir siekiant išvengti nemalonių sandorį, ir Neigiamus Atsiliepimus,MES REKOMENDUOJAME jums gali dėmesį, šią informaciją.

6.Prašome įsitikinkite, kad telefono numeris yra teisingas, ar po vyro negaliu su jumis susisiekti, kada pristatyti paketą.

PARDAVĖJAS ŽADA

Grąžinimo Politika, Ir Garantija Ir Techninė Priežiūra

1.Mes grąžinsime jums už prekes grąžinti per 7 dienas nuo jums jų gavimo, dėl bet kokios priežasties.Visa grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės yra grąžinami jų originalus būklės.

2.Prekes, kurios yra sugadintas komponentai nėra grąžinami.

3.Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti laivybos mokesčiai garantija elementus.Grąžinamosios išmokos bus tik galutinė pardavimo kaina.Garantinis laikotarpis: 12 mėnesių (galite grįžti remonto).

4.Mes teikiame 1 mėnesį pakeitimo ir 12 mėnesių techninė priežiūra, garantijos.Elementai gali būti pakeisti per pirmąjį mėnesį.(Daugeliu atvejų, pirkėjas turės grąžinti problema komponentus, o ne į visą paketą.).

5.Prieš grįžtant elementus,įsitikinkite, kad jums gauti mūsų grąžinimo adresas,ir rašyti "dovana" dėl pristatymo išsamiai lapas.Prašome naudoti reguliariai pašto paslaugų ir atsiųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

ATSILIEPIMAI

Mes tikimės, kad mūsų pirkėjai, paliko teigiamą atsiliepimą, kai gaunate paketą ir bus malonu su jais,mes taip pat paliko teigiamą grįžtamąjį ryšį, kad visi mūsų vertinami pirkėjų.Jei esate unpleased su juo,Prašome susisiekti su mumis pirmiausia rasime sprendimą patenkinti savo reikalavimą ir padidinti pasitenkinimą.

Žymos: į spiderverse, "žmogus-voras homecoming kostiumas vyrams, geležies vyras kostiumas, black rock shooter, vyrai sąjungos kostiumas, kigurumi zentai, plunksnų bodysuit vyrai, costum žmogus-voras, anime rikka, žmogus voras.

Charakteristikos

Simbolių žmogus-voras
Modelio Numeris 0545612
Elemento Tipas Rinkiniai
Specialios Paskirties Kostiumai
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Šaltinio Tipas Filmų ir TV
Lytis Unisex
Medžiaga Spandex
Sudedamosios dalys Jumpsuits & Rompers

Parašyti atsiliepimą

Ben Reilly Žmogus-Voras Cosplay kostiumų Superhero Bodysuit Lycra Spandex Zentai Helovinas kostiumas Šalis nemokamas pristatymas

Ben Reilly Žmogus-Voras Cosplay kostiumų Superhero Bodysuit Lycra Spandex Zentai Helovinas kostiumas Šalis nemokamas pristatymas

sveiki!: mes esame profesija, superhero gamyklos,pradedame kad šis produktas 2004 m.). taigi, galite bealive mes turime daug įgūdžių,ir mes galime kontroliuoti gamybos savikaina mažiausia ir proceso laikas bus labai trumpas.normalus yra 3-5 dienas. kiekvienais metais mes taip pat pateiks

Panašūs produktai: