Tomshine 1/2VNT LED Saulės Šviesos, Lauke, Saulės Lempos PIR Judesio Jutiklis Saulės energija Varomas Saulės Gatvės Šviesos Sodo Puošmena

Tomshine 1/2VNT LED Saulės Šviesos, Lauke, Saulės Lempos PIR Judesio Jutiklis Saulės energija Varomas Saulės Gatvės Šviesos Sodo Puošmena

Nauja prekė

€2.50

€3.79

-34%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Saulės energija varomas, jokių laidų, reikalingas, tik jį pagal saulės sugeria saulės energiją dieną, tada saulės skydelis bus perduoti saulės energiją į šviesos elektros energijos tamsoje.

Savybės:

IP65 vandeniui, sunkiųjų patvarumo bet kokiomis oro resistent.

Auto "tamsus" ir " auto off dieną ar ryškiai srityje.

Tinka naudoti saugumo šviesos, durų stakta, veranda, šiukšliadėžės, koridorius, kelias ir kiemo, ir kt.

Lengvas montavimas ir patvarus naudoti.

Apšvieskite, jei norite apšviesti, mėgautis ryškus gyvenimo.

Funkcija režimas:

(1) paspauskite jungiklį pirmą kartą, asmuo jaučia ryškiai baltą šviesą 15 sekundžių (apie 100 liumenų, apie 80 jausmus), asmuo, vaikšto šviesą, spalvinga/šilta balta supa šviesa yra visada įjungtas laukimo režimas, ir apšvietimas yra įjungiamas ir išjungiamas, saulės skydelis, šviesos kontrolės lemputė;

(2) paspauskite mygtuką perjungti antrą kartą: išjungti šviesą;

Techniniai duomenys:

Rėmas Šviesos Spalva: šilta balta/mixcolor(neprivaloma)

Qty: 1/2(neprivaloma)

Saulės Skydelis: 0.33 m, 5.5 V 60mA

LED: 30*0.2 W balta chip lempos (SMD), 6000-7000K, 21 spalvinga lempos

Baterijos: 1*18650, 3.7 V, 1200mAh

Medžiaga: Plastikas ABS + PS

Jutimo režimas: žmogaus kūno infraraudonųjų spindulių jutikliai + šviesos kontrolė

Įvadinis kampas: apie 90 laipsnių

Aptikimo atstumas: 3-5M

Pakuotės Svoris:

88g(1PCS)

176g(2VNT)

Pacakge Dydis:

125*95*58(1PCS)

125*116*95(2VNT)

Pakavimo Sąrašas:

2*Lempos

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.agroinn.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.agroinn.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: saulės šviesos gatvės žibintas, judesio jutiklis šviesos saulės, pir judesio saulės, naujausias saulės energijos gatvės apšvietimas, paprastas judesio jutiklis led šviesos, judesio jutiklis šviesos, lauko girlianda saulės, samvi led lempos, led saulės šviesos pir judesio jutiklis rotable, kelių gatvių šviesos.

Charakteristikos

Garantija 1 METAI
Naudojimas Skubios pagalbos
Įtampa 5V
Apsaugos Lygis IP65
Modelio Numeris saulės sodas solarlight saulės girliandą saulės energija varomas lempos
Savybės saulės šviesa, saulės sodo saulės šviesos lempa led saulės
Korpuso Medžiaga ABS
Stilius Šiuolaikinio
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Saulės Elementų Tipas Ličio Baterijos
Sertifikavimo ce
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Prekės Pavadinimas Tomshine
Yra Pritemdomi No
Pagrindo Tipas NĖRA

Parašyti atsiliepimą

Tomshine 1/2VNT LED Saulės Šviesos, Lauke, Saulės Lempos PIR Judesio Jutiklis Saulės energija Varomas Saulės Gatvės Šviesos Sodo Puošmena

Tomshine 1/2VNT LED Saulės Šviesos, Lauke, Saulės Lempos PIR Judesio Jutiklis Saulės energija Varomas Saulės Gatvės Šviesos Sodo Puošmena

Saulės energija varomas, jokių laidų, reikalingas, tik jį pagal saulės sugeria saulės energiją dieną, tada saulės skydelis bus perduoti saulės energiją į šviesos elektros energijos tamsoje. Savybės: IP65 vandeniui, sunkiųjų patvarumo bet kokiomis oro resistent. Auto tamsus ir auto

Panašūs produktai: