Fmogl Vestidos De Noiva Seksualus Iliuzija Nėrinių Princesė Vestuvių Suknelės 2021 Prabanga Appliques Mygtuką Teismas Traukinio Derliaus Nuotakos Suknelė

Fmogl Vestidos De Noiva Seksualus Iliuzija Nėrinių Princesė Vestuvių Suknelės 2021 Prabanga Appliques Mygtuką Teismas Traukinio Derliaus Nuotakos Suknelė

Nauja prekė

€210.43

€296.39

-29%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Pastabos prieš jums pirkti daiktus,

1. Kaina yra tik suknelė neapima jokių priedų, pavyzdžiui, pirštinės,striukės,šydą ir mergina.

2. Mes standartinis dydis arba užsakymą pagaminti dydis,kaina yra tokia pati, prašome palikti mums savo measurments jei pasirinksite užsakymą, prašome žemiau matavimo instrukcija.

1) Pilna Krūtinė = coliais ar cm

2) Juosmens =

3) Klubų =

4) Ilgis nuo peties iki peties =

5) Ilgio peties iki grindų = (nuo peties iki grindų su savo avalynė)

6) Armseye(armhole)=

7) Aukštis= (iš viršaus galvos ant grindų su savo avalynė)

8) Suknelė color =balta arba dramblio kaulo

9) Suknelė back=nėrinių arba užtrauktukas

Foto Parodyti

Medžiaga

Medžiaga:visi mūsų vestuvių suknelė,vestuvių suknelė,vestuvių suknelė,vakarinę suknelę,promenadzie suknelė,bridesmaid suknelę,šalis suknelė,motina nuotakos suknelė ir kitų vestuvių priedai audinio Satino, šifono, taftos, tiulis, organza, aksomas ir t.t.Visi, naudojant aukštos kokybės medžiagą.

jei klientas reikalauti, kad, pavyzdžiui, šilko, satino, medvilnės.Stengiamės, kad mūsų geriausiai patenkinti kliento reikalavimą.

Spalva

Spalva: galite pasirinkti bet kokią spalvą, kuri jums patinka, iš spalvų paletės ,tada pasakykite mums, spalvų, skaičių.

Kadangi kompiuterių ekranai turi chromatinę aberaciją, ypač tarp CRT ekranas ir LCD ekrane, mes negali garantuoti, kad spalva mūsų produktai bus lygiai tas pats su nuotraukų, kai pamačiau.

Dydis Informacija

Kaip Matuoti

Laivas metodas

Prekės bus išsiųsti TNT, UPS, FedEx, DHL, EMS

Laivybos laikas: 4-7days, TNT, UPS, FedEx, DHL

Tai tarptautinis vežimas.Prekės bus couriered iš Kinijos į jūsų adresą.Mes gali nusimesti suknelė "inside out", siekiant apsaugoti užkarpų profiliavimas arba jungiamąją.Mes padėsime suknelė iš kurjerio maišelį.Garo paspauskite rekomenduojama po tarptautinis transportas

Sugrįžti ir Grąžinimo Politika

Prašome patvirtinkite užsakymą (teisė dydis, spalva, stilius) atidžiai prieš jums nuspręsti, vieta ir tvarka.Visi užsakymai yra išdėstyti pagal savo užsakymo patvirtinimą.

Kaip visada, jei yra problema, arba, jei elementas yra nepatenkinama, prašome susisiekti su mumis pirmąjį greitai ir atisfactory rezoliucija, pvz., grąžinamoji išmoka arba mainų kitas naujas elementas už jus.

Prašome susisiekti su mumis grąžinti per pirmąjį per 48 valandas po gavimo elementą.

Grąžinama prekė turi būti puikios būklės, kaip jis buvo išsiųstas į jus, nebuvo pakeistas ir nebuvo dėvėti.Jei yra bet kokių dulkių, purvinas dėmes, keitimas ir t.t, mes negali pasiūlyti grąžinti pinigus.

Mes siūlome NEMOKAMĄ REMONTO ant jūsų suknelė!Bet pašto išlaidas siųsti jį atgal ir iš naujo siuntimo išlaidų, kad jūs abu bus jūsų sąskaitoje.

Reikia, kad prekė ar suknelės turėtų būti grąžinti mums per 14 dienų nuo grąžinimo prašymas yra priimtinas.

Atsiliepimai

Jūsų nuomonė yra labai svarbi mums, prašome suteikti mums 5 žvaigždučių, jei jus tenkina suknelė,prašome susisiekti su mumis pirmą, jei yra kokių nors problemų.galite siųsti el. laiškus ar pokalbių su mumis linija,visi el. laiškai bus atsakyti per 1 darbo dieną,jei jums nereikia gauti mūsų atsakymą,prašome siųsti savo elektroninį paštą,mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Ačiū !

Žymos: suknelė moteris, europos teismas, korset vestuvių suknelė grynas prabanga, alavo suknelės, suknelė wed, trumpa vestuvinė suknelė 2021, skiltelė vestuvinė suknelė, nuotakos suknelė žymės, rivini vestuvinė suknelė, nuotakos suknelė motina.

Charakteristikos

Talėja Princesė
vintažinės vestuvės plius dydis vestuvių suknelė
Tikrasis Vaizdai Taip
Vestido de noiva chalatas de mariee
Traukinys Teismas Traukinys
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Vestuvinė Suknelė Audinys Organza ir Tiulis
boho vestuvinė suknelė Pigi Vestuvinė Suknelė
Iškirpte scoop
Nėščioms Moterims, Taip
Elemento Tipas Vestuvių Suknelės
Nėriniai Vestuvinė Suknelė Romantiškas
Apdaila Nėriniai
Built-in Liemenėlė Taip
vestuvių suknelės, turkija kinija vestuvinės suknelės
Mados Elementas Iliuzija
Prekės Pavadinimas FMOGL
Kilmės KN(Kilmės)
Siluetas A-LINE
Atgal Dizainu Mygtukas
Modelio Numeris linijos vestuvinė suknelė
Nuotakos Suknelė vestuvių suknelės
Rankovės Stilius Reguliariai
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis

Parašyti atsiliepimą

Fmogl Vestidos De Noiva Seksualus Iliuzija Nėrinių Princesė Vestuvių Suknelės 2021 Prabanga Appliques Mygtuką Teismas Traukinio Derliaus Nuotakos Suknelė

Fmogl Vestidos De Noiva Seksualus Iliuzija Nėrinių Princesė Vestuvių Suknelės 2021 Prabanga Appliques Mygtuką Teismas Traukinio Derliaus Nuotakos Suknelė

Pastabos prieš jums pirkti daiktus, 1. Kaina yra tik suknelė neapima jokių priedų, pavyzdžiui, pirštinės,striukės,šydą ir mergina. 2. Mes standartinis dydis arba užsakymą pagaminti dydis,kaina yra tokia pati, prašome palikti mums savo measurments jei pasirinksite užsakymą, prašome žemiau matavimo

Panašūs produktai: