400W DC-DC Step-up Boost Konverteris 8.5-50V 10-60V 15A Nuolatinės Srovės Maitinimo Modulis LED Driver Įtampos Įkroviklis Galia

400W DC-DC Step-up Boost Konverteris 8.5-50V 10-60V 15A Nuolatinės Srovės Maitinimo Modulis LED Driver Įtampos Įkroviklis Galia

Nauja prekė

€5.36

€7.88

-31%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

400W DC-DC Step-up Boost Konverteris 8.5-50V 10-60V 15A Nuolatinės Srovės Maitinimo Modulis LED Driver Įtampos Įkroviklis Galia

Savybės: Tai yra puikus 400W DC-DC step-up maitinimo modulis elektros įrangos, skaitmeninių produktų, nešiojamasis kompiuteris ir kt.Įvesties ir išvesties yra suprojektuoti su varžtu terminalus, patogus laido sujungimas ir atjungimas.Aukšto efektyvumo, imum konversijos efektyvumą galima 96%, o efektyvumas yra susijęs su įvesties/išvesties įtampos, srovės ir įtampos skirtumas.Yra 2 šilumos šalintuvai (radiatoriai), kad būtų užtikrinti geresnę šilumos sklaidą.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip varomoji jėga, didelės galios LED žibintai arba įtampos reguliatorius, skirtas saulės kolektorių.

Techniniai duomenys:

Tipas: neišsiskiriančios padidinti modulis

Įėjimo Įtampa: dc-8 tipo.5V iki 50V

Išėjimo Įtampa: DC10V iki 60V (nuolat reguliuojamas, numatytasis 19V)

. Įėjimo Srovė: 15A (prašome pagerinti šilumos išsklaidymo, jei daugiau nei 8A)

. Išėjimo Srovė: 12A (susiję su įėjimo ir išėjimo įtampų skirtumas, tuo didesnė įtampa skirtumas yra, tuo mažesnė išėjimo srovė bus.prašome pagerinti šilumos išsklaidymo, kai srovė yra per 7A)

Ramių Srovė: 10mA(padidėja, kai konvertuoti 12V į 20V)

Nuolatinės Srovės Diapazonas: 0.2 A. 12A

Išėjimo Galia = Įėjimo Įtampa*Srovė

Darbinė Temperatūra: -40℃ iki 85℃(jei temperatūra yra per aukšta, prašome pagerinti šilumos išsklaidymo)

Dažnis: 150KHz

. Konversijos Efektyvumas: 96% (Efektyvumas yra susijęs su įvesties/išvesties įtampos, srovės ir įtampos skirtumas)

Per Srovės Apsauga: Taip (jei įėjimo srovė yra daugiau nei 15A, jis bus automatiškai sumažinti išėjimo įtampos)

Atvirkštinio Rašymo Apsauga: Nėra

Dydis: 67 x 48 x 28 mm / 2.63 x 1.89 x 1.1"

Išėjimo Įtampa/Srovės Reguliavimas:

1,, Koreguoti "CV-ADJ" potenciometras pagal laikrodžio rodyklę, norėdami sumažinti įtampą, prieš laikrodžio rodyklę, norėdami padidinti įtampą.

2,, Koreguoti "-ADJ" potenciometras prieš laikrodžio rodyklę apie 30 ratą, siekiant sumažinti išėjimo srovė prieš prisijungdami prie apkrovos(pagal laikrodžio rodyklę, norėdami padidinti srovę, prieš laikrodžio rodyklę, norėdami sumažinti srovės).Tada reguliuoti "-ADJ" pagal laikrodžio rodyklę į dabartinę vertę jums reikia.Jei norite naudoti modulį, akumuliatoriaus krovimo, prisijungti prie išėjimo po baterija visiškai išsikrovusi.Nes jei daugiau energijos lieka akumuliatoriaus, mažesnė įkrovimo srovė bus.

Komplektą Sudaro:

1 x Modulis

Apie atsiliepimą

Jei jus tenkina mūsų produktus, Pls mums 5 Žvaigždės

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.Mes jums teigiamų atsiliepimų gavęs mokėjimą.Jei jūs esate nepatenkinti savo daiktus, susisiekite su mūsų Klientų Aptarnavimo.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Mokėjimo

1) Mes aept Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelės yra aepted per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie laivybos

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.

9. BR pirkėjas, prašome pateikti cpf ar cnpj, ji bus jums geriau, kad jį gauti gerokai greičiau.ačiū

Grąžinimo ir atlyginimo

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakavimo pagal visus komponentus ir aessories įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.agroinn.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prod u ct (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Žymos: padidinti konvertuoti, 400w žingsnis iki, padidinti energijos tiekimo, padidinti dc, padidinti pastovi srovė, boost konverteris 5v a 12v, 19v prie 12v įtampos reguliatorius, 19v į 12v žingsnis žemyn skaičiuoklė, dc dc žingsnis iki, 400w dc dc žingsnis iki boost konverteris.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas VBESTLIFE
Tipas DC/DC Keitikliai
Modelio Numeris "Step-up Boost Konverteris
Sertifikavimo NĖRA
Išėjimo Srovė 0.2 A. 12A
Išėjimo Dažnis 150KHZ
Išėjimo Galia Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis 2.63 x 1.89 x 1.1"

Parašyti atsiliepimą

400W DC-DC Step-up Boost Konverteris 8.5-50V 10-60V 15A Nuolatinės Srovės Maitinimo Modulis LED Driver Įtampos Įkroviklis Galia

400W DC-DC Step-up Boost Konverteris 8.5-50V 10-60V 15A Nuolatinės Srovės Maitinimo Modulis LED Driver Įtampos Įkroviklis Galia

400W DC-DC Step-up Boost Konverteris 8.5-50V 10-60V 15A Nuolatinės Srovės Maitinimo Modulis LED Driver Įtampos Įkroviklis Galia Savybės: Tai yra puikus 400W DC-DC step-up maitinimo modulis elektros įrangos, skaitmeninių produktų, nešiojamasis kompiuteris ir kt.Įvesties ir išvesties yra suprojektuoti su varžtu

Panašūs produktai: