220PCS Lydmetalis Plombos Viela Jungčių Komplektas, Šilumos Susitraukiančių Užpakalis Jungtys, Vandeniui ir Izoliuotų Elektros Laido Gnybtai

220PCS Lydmetalis Plombos Viela Jungčių Komplektas, Šilumos Susitraukiančių Užpakalis Jungtys, Vandeniui ir Izoliuotų Elektros Laido Gnybtai

Nauja prekė

€13.96

€17.90

-22%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

[Baigtas 220 Piece Set](40 x balta trauktis jungtis AWG: 26-24, 80 x raudona trauktis jungtis AWG: 22-18, 80 x mėlyna trauktis jungtis AWG: 16-14, 20 x geltona trauktis jungtis AWG: 12-10) Nustatyti susinervinęs laidai ne kartą!Vienas rinkinys yra viskas, ko reikia mažų elektrinių darbo vietų ir didelis remontas panašūs.

[Paprasta, kaip Gali Būti], Naudojant šią litavimo rinkinys yra tikrai paprasta.Tik šilumos vielos jungtys ir trauktis vamzdžiai su karšto oro ginklą!Profesionalai ir mėgėjai, tiek gali tai padaryti akimirksniu. [Color Coded]Niekada pasiekti negerai gabalas vėl.Spalvų kodavimo sistema categorizes kiekvienas gabalas pagal ilgį ir skersmenį, padaryti savo darbą daug lengviau.

[Skirta Patvarumo]aukštos kokybės polimero susitraukia greitai, suteikia puikią izoliaciją ir yra 100% atspari vandeniui.Kiekvienas gabalas bus ilgiau, nei susidėvės pakartotinai dėvėjimosi ir plyšimo, be slydimo arba ašarojimas. [Begalines Galimybes]Susitraukimo santykis 2:1,Vielos Jungtis rinkinys puikiai tinka įvairių elektros remontas.Tai turi duomenų linijos apsaugos, automobilių, jūrų ir lauke.

Lengviausias vielos jungtis į rinką.lydmetalis antspaudas jungtys padarys jūsų laidų jungtis vandeniui tiesiog per kelias sekundes; taip pat jis taikomas, kai kurie mechaninė esd apsaugos ir apsaugo laidą nuo korozijos!

Mūsų jungtys yra nepakeičiamas įrankis greitai, patikimas ir veiksmingas laidų jungtis bet kurioje vietoje ir yra vertinama meistrams visame pasaulyje!

Spalvos: raudona, mėlyna, balta, geltona

Medžiaga: ABS

KAIP NAUDOTI:

Pasirinkite tinkamo dydžio jungtis laidai, ekranuotų laidų.

Įdėkite ekranuotų laidų į jungtis.

Tolygiai šildyti prie jungties nuo 2 baigiasi pirmasis, kol vamzdžiai traukiasi ir lipnios srautus, tada nuolat tolygiai šildyti, kol lydmetalis rankovės išlydyti ir antspaudą.

Pastaba:

Už geriausią rezultatą, naudokite karšto oro ginklą ir pasukti jungtis tolygiai taikyti šilumos.

Prašom pakelti temperatūrą nuo mažo iki didelio, palaipsniui, kai jūs naudojate karšto oro ginklą šilumos laido jungtis.

Prašome nenustatyta aukštos temperatūros pradžioje, arba paviršiaus jungtis bus daugiau-šildomos, kuris bus sukelti vamzdžių išlydyti, o lydmetalis žiedas dar ne išlydyti.

Laikyti hot air gun tinkamą atstumą.Don ' t get per arti.

Techninės Specifikacijos:

Susitraukimo santykis 2:1

Minimalus trauktis temperatūra: 80°C

Minimalios temperatūros lydmetalis išlydyti: 138°C

Darbinė temperatūra :-55℃ - 125℃

Atsparus vandeniui Klasė: IP 67

Komplektą Sudaro:

40 x Balta Jungtys: Kostiumai Kabelį/ Laidą Dydžių 0.25-0.34mm2 (A. V., G:26-24);

80 x Raudona Jungtys: Kostiumai kabelį/ laidą dydžių 0.5-1.0mm2 (A. V., G:22-18);

80 x Mėlyna Jungtys: Kostiumai kabelį/ laidą dydis 1.5-2.5mm2 (A. V., G:16-14);

20 x Geltona Jungtys: Kostiumai kabelį/ laidą dydžių 4.0-6.0mm2 (A. V., G:12-10)

1 x PP Saugojimo Bylos

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: kabelio hdd hp envy m7, albumas, knyga 240 korteles, lankas keychains minnie, "bluetooth" moterų bžūp, albumas amerikos monetų, bluetooth riešo wrap, burbulas siuntėjus 30x35, baterija tablet 5 pin, bmw durų kamštis f30.

Charakteristikos

Tipas Splice
Modelio Numeris Terminalas
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA

Parašyti atsiliepimą

220PCS Lydmetalis Plombos Viela Jungčių Komplektas, Šilumos Susitraukiančių Užpakalis Jungtys, Vandeniui ir Izoliuotų Elektros Laido Gnybtai

220PCS Lydmetalis Plombos Viela Jungčių Komplektas, Šilumos Susitraukiančių Užpakalis Jungtys, Vandeniui ir Izoliuotų Elektros Laido Gnybtai

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis! [Baigtas 220 Piece Set](40 x balta trauktis jungtis AWG: 26-24, 80 x raudona trauktis jungtis AWG: 22-18, 80 x mėlyna trauktis jungtis AWG: 16-14, 20 x geltona trauktis jungtis AWG: 12-10) Nustatyti susinervinęs laidai ne kartą!Vienas rinkinys

Panašūs produktai: