Automobilio galinio vaizdo kamera Chevrolet Cruze 2013 CCD atvirkštinio galinio vaizdo HD vandens įrodymas automobilio Parkavimo Kamera Nemokamas pristatymas

Automobilio galinio vaizdo kamera Chevrolet Cruze 2013 CCD atvirkštinio galinio vaizdo HD vandens įrodymas automobilio Parkavimo Kamera Nemokamas pristatymas

Nauja prekė

€11.36

Apie prekę

Color CCD Galinio vaizdo atsarginę Kamerą CHEVROLET CRUZE 2013

Automobilio modeliai gali būti šiek tiek skiriasi dėl skirtingų gamybos coutries, todėl nesame tikri, tai yra gerai, kad visi modeliai.Prašome padėti išmatuoti dydį atidžiai, jūsų pusėje ir patvirtinti, kad jis tinka jūsų automobilio prieš užsakymą.Ačiū !

Produkto Savybės:

Atvirkštinio Vaizdo / Vaizdo Veidrodėlis

Naktinis matymas

Atsparus vandeniui

Atstumas atskaitos linija

TV Sistema: NTSC / PAL

Efektyvūs vaizdo taškai (PAL:720 x576, NTSC:720*480)

Peržiūrėti angel:170¢X

Horizontali Raiška(TV eilutės):480TVL

IP Klasė: IP67-68

Mokėjimo

Prašome naudoti www.agroinn.lt sąlyginio Deponavimo Paslaugas, kad jūsų mokėjimą.

Jei turite klausimų dėl konkrečių mokėjimo, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Importo Mokestis

Suma, kurią turite sumokėti mums apima tik prekės kaina ir pristatymo mokesčiai.

Mes nesame atsakingi už bet kokius importo mokesčių, muitų, mokesčių, muitinės nedelsiant, ir kiti mokesčiai.

Mes stengiamės padėti mūsų klientui, siekiant sumažinti riziką, mokėti Mokesčius, tačiau neatsako už bet kokią pirkėjų vietos importo mokesčių ar muitų nedelsiant.

Esame dėkingi už jūsų supratimą ir bendradarbiavimą.

Siuntos Dėmesį

Mes pasirūpinsime, kad siunta per 3 darbo dienas po to, kai mes patvirtinta mokėjimo.

Jei savo pristatymo adresą suranda nuotolinio valdymo srityje, pirkėjas gal susimokėti atokioje vietovėje mokestis .Mes jus informuosime, prieš išsiunčiant prekę out.

Pristatymo laikas neapima savaitgaliais ir festivalis.

Prašome pateikti mums jūsų pilną pristatymo adresą, telefono numerį ir pašto kodą www.agroinn.lt.Pristatymas į Brazilija, prašome pranešti mums savo mokesčių ID numerį.

Sekimo numerį bus išsiųsta jums elektroniniu paštu, kai mes išsiųsti jūsų užsakymą.Jei yra bet koks delsimas, tai gali būti dėl blogų oro sąlygų arba pasirinktinį patikrinimą.Jei jūs vis dar negali gauti elementą, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Grąžinimo politika:

Praleisti siunčiami Daiktai

Jei pastebėsite, kad jūsų produktas skiriasi nuo kad jums pateikti po produkto gavimo, prašome susisiekti su mumis per 7 dienas ir prašymo grąžinimo ar keitimo.Po 7 dienų, mes neatsakome už netinkamą siuntą.

Su trūkumais ir Sugadinti Daiktai Sukelia Siunta

Prašome patikrinti, ir užtikrinti, pakuotės ir produkto yra geros būklės, taip pat ar kiekis yra teisinga prieš pasirašant.

Būkite pasiruošę teikti klientų aptarnavimo nuotraukos aiškiai rodo pažeistą pakuotę, taip pat "Žalos Įrodymų" dokumentus tvarkyti savo keistis arba grąžinti už

Su trūkumais ir Sugadinti Daiktai Sukelia Kokybės

Būkite pasiruošę teikti klientų aptarnavimo nuotraukos aiškiai rodo, kad problema su elementą kaip įmanoma greičiau

Grįžti Dėmesio

Prašome grąžinti produktą su visos originalios dalys ir priedai.

Prašome grąžinti varžtus viršuje mašina, kad būtų išvengta judėjimo žalą.Jei bet kokią žalą produktas sukelia transportas, pirkėjas yra atsakingas už remonto išlaidas.

Prašome don ' t laivą iš per DHL, EMS, ar FedEX, tiesiog pasirinkti pigiausias vieno, kaip savo šalies postą.

Klientas yra atsakingas už grąžinimo, laivybos mokestis.Mes jums mokėti už siuntimą, prekės atgal klientui.

Atsiliepimai:

Klientas yra visada NĖRA.1

Prašome suteikti mums galimybę išspręsti problemas, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Rasime sprendimą patenkinti savo reikalavimą ir padidinti pasitenkinimą.

Mums rūpi mūsų vertingų klientų ir suprasti problemų ir nusivylimų, jums gali turėti, ir stengiamės išspręsti problemas.Mes stengiamės atsakyti į visus laiškus kaip įmanoma greičiau, bet dėl didelės paštu garsas tai gali užtrukti mums atsakyti.Iš anksto dėkojame už jūsų kantrybę.

Dėl kai kurių ISP filtro parametrai, gali būti neįmanoma gauti mūsų elektroninio pašto atsakymus.Jeigu jūs turite problemų gauti mūsų laiškus, jums gali tekti naudoti kitą el. pašto paskyrą, kad susisiekti su mumis

Žymos: park view, chevrolet cruze 2013 skydelis, chevrolet cruze 2013 durų, chevrolet galiniai, kamera kibirkštis, chevrolet cruze 2013 bagetai, chevrolet cruze 2013 raktas, kamera suzuki sx4, chevrolet cruze 2013, blind spot fotoaparatas.

Charakteristikos

Signalo Tipas Transporto Priemonės, Atsarginės Kameros
Ilgis Vaizdo Kabelis 6M
Sertifikavimo CE
Lęšių Medžiaga Plastikiniai + Stiklas
Laidais ar Bevielio ryšio Viela
Pagalbinė Linija Taip
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas Nedehe
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiagos Tipas ABS

Parašyti atsiliepimą

Automobilio galinio vaizdo kamera Chevrolet Cruze 2013 CCD atvirkštinio galinio vaizdo HD vandens įrodymas automobilio Parkavimo Kamera Nemokamas pristatymas

Automobilio galinio vaizdo kamera Chevrolet Cruze 2013 CCD atvirkštinio galinio vaizdo HD vandens įrodymas automobilio Parkavimo Kamera Nemokamas pristatymas

Color CCD Galinio vaizdo atsarginę Kamerą CHEVROLET CRUZE 2013 Automobilio modeliai gali būti šiek tiek skiriasi dėl skirtingų gamybos coutries, todėl nesame tikri, tai yra gerai, kad visi modeliai.Prašome padėti išmatuoti dydį atidžiai, jūsų pusėje ir patvirtinti, kad jis tinka jūsų automobilio prieš

Panašūs produktai: