Mielas Kūdikis Kojų Šildytuvus Varpai Koja Kojinės Mokymo Priemonių Bell Barškučių Vaikų Žaidimo Dalykų Mokymasis Ir Švietimas Bamblys Žaislas Playskool

Mielas Kūdikis Kojų Šildytuvus Varpai Koja Kojinės Mokymo Priemonių Bell Barškučių Vaikų Žaidimo Dalykų Mokymasis Ir Švietimas Bamblys Žaislas Playskool

Nauja prekė

€4.93

Apie prekę

Sveiki atvykę į Mūsų parduotuvę

Mėgaukitės jums pirkinių!

Kiekvienam supranta gyvenimo, linkiu jums laimingų gyvenimo sekso, mes turime daug rūšių seksualus produktų jums pasirinkti, mūsų tikslas yra padaryti jus Tenkina.

Mielas Kūdikis Kojų Šildytuvus Varpai Koja Kojinės Mokymo Priemonių Bell Barškučių Vaikų Žaidimo Dalykų Mokymasis Ir Švietimas Bamblys Žaislas Playskool

Apima: Baby Atsargos Spalva: Kaip Nuotraukoje Dydis: Nemokamai Dydis

100% Geros kokybės!Mažiausia Kaina!Sveiki atvykę į Didmeninės!Drop Laivyba!Daugiau Produktų, Prašome Spausti :

Daugiau Produktų Iš Šio Pardavėjo

6 Spalvų 2014 Aukščiausios Kokybės Naujų Seksualių Moterų Giliai V Kaklo Stebėjimo Tvarstis Suknelė Bodycon naktinis klubas Medvilnės Suknelė "scalable polyphonic Midi" Suknelės Vestido JAV dolerių 18.28 /vnt.

Seksualus Tuščiaviduriai Iš Geltonos spalvos ilgomis Rankovėmis Suknelė Nėrinių Maxi Tvarstis Suknelė Bodycon Grindų Ilgis Kilnus Suknelė Plonas Vestido Šalies Promenadzie Suknelė JAV$ 24.99 /vnt.

Mados Klubas Raudonos Nėrinių Vieną Petį ilgomis Rankovėmis Šalis Suknelė, Kostiumas Maxi Bodycon Vestidos Tvarstis Suknelė Sexy Nuotaka Taurę Suknelė JAV dolerių 19.86 /vnt.

2014 Seksualus Backless Balta Raudona Moterų Bodycon Suknelė vientisa Spalva ilgomis Rankovėmis Maxi Slidinėti Vakare Mermaid Dress Vestido De Festa JAV$ 27.99 /vnt.

2014 m. Vasaros Moterų Atsitiktinis Suknelė Kratinys Nėrinių Backless ilgomis Rankovėmis Vakare Šalis Suknelė Vestidos Seksualus Klubas Tuščiaviduriai Suknelė Iš JAV$ 17.99 /vnt.

Seksualus Rudens Moterims Pasinerti Kaklo Linija Gėlių Spausdinti Mini Suknelė Seksualus ilgomis Rankovėmis Prom Vakare Šalies Bodycon Suknelė Greitas Laivas JAV dolerių 17.86 /vnt.

2014 Seksuali Moteris Backless Elegantiškas, Grindų Ilgio Suknelė, Nėriniai Maxi Atsitiktinis Įžymybė Šalis Suknelė Juoda pagunda Slidinėti Suknelės JAV$ 27.99 /vnt.

XXL dydžio 2014 m. Pavasario Derliaus Drugelio Nėrinių Suknelė Elegantiška Panele Gėlių Spausdinti Siuvinėjimas Šalis Suknelė Tuščiaviduriai Atsitiktinis Mini Vestido LTL 17.88 /vnt.

Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Imtis realių objektų, kaip stanard!Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose, bet ne pačią veikimą įvairiomis įstaigomis, kaip ant modelio.Ačiū!

Palyginti išsamiai dydžių su tavo, prašome leisti 1-2cm skiriasi dėl vadovo matavimo, ačiū!

Pirkėjai yra atsakinga už bet kokio draudimo, jie jaučiasi reikalingas.Apie Vietinių mokesčių ir importo muitus

Vietinių mokesčių ir importo muitus, gali atsirasti kai kurių šalių ir kurios nėra įtrauktos sumos, įrodyta.Pirkėjas ar gavėjas siunta yra atsakingas už visus tokius mokesčius ir muitus.Mūsų produktai yra parduodami visame pasaulyje, ir mes negali garantuoti, kad jie atitinka importo reikalavimus kiekvienai šaliai.Jei kyla abejonių, susisiekite su savo šalies muitinės tarnyba išankstinio užsakymo.Kaip gauti mokesčių mažiau arba laisvą nuo importo ?

Visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.Siekiant užtikrinti, kad gausite savo užsakymą mokesčių mažiau arba laisvą nuo importo, mes pripažins jį kaip DOVANĄ, arba pavyzdys su mažesnės vertės.Šis mažesnę kainą neatspindi bendros kainos, kurią sumokėjo ar rinkos vertės produktas ir negali būti taikomi šalims, su skirtingų tarifų taisykles.Jei reikia, taikant tikrosios vertės, arba visus kitus prašymus, prašome užsirašyti informaciją apie Pastabose, kai jūs Užbaigti užsakymą.

Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio Deponavimo www.agroinn.lt reikia 12-24 valandų, kad patikrinti, ar jūsų mokėjimo, prašome būti kantriems.Visą mokėjimas turi būti atliktas per 7 dienas nuo pateikiant užsakymą.Pirkėjas atsako už bet kokius mokesčio ir/ar akcizų apmokestinti savo šalyje.

Kiekvienas užsakymas bus pristatytas per 3~5 dienas po apmokėjimo (išskyrus atostogų & sandelyje būklės).We will ship iš daiktų, per China Post " Oro Paštu .Galite rašyti man arba leiskite man žinoti, internete, jei jums reikia kitos greičiau express".Kreipkitės į mus pratęsti laiką, jei jūs negalite gauti ją per pristatymo laiką.We will ship elementus savo adresą,Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas bei pasiekiamas iki kasos.Vidutinis pristatymo laiką yra apie 15 iki 35 dienų.Tačiau kartais tai užtrunka ilgiau, per china post oro paštu (dėl užsakymą klausimas ar kitų problemų).

Kai Gaunate prekes,Jei esate patenkinti, tikiuosi, kad jums galėtų mums suteikti visą penkių žvaigždučių atsiliepimus

Jei kyla problemų, prašome susisiekti su mumis pirmą,Mes spręsti jums

Jei esate nepatenkintas prekės, kai jį gauti.Susisiekite su mumis ir grąžinti ją per 7 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Jei jums grąžinti prekes, turite mokėti grįžti krovinių.Pirkėjas yra atsakingas už visus kitus laivybos mokesčius.Jei jums gauti netinkamų prekių, mes suteiksime jums naują pakaitinis kitam užsakymui.Prašome atkreipti Dėmesį: Mes neapima visų prekių už žalą, po naudojimo arba dėl vandens padarytos žalos.Jei yra keletas problemų, prašome susisiekti su pirma, mes spręsti racionaliai.Iš anksto dėkojame už jūsų laiką .

Susisiekite su mumis www.agroinn.lt " s pranešimų centro.Suteikti kuo daugiau informacijos apie problemą turite.Leidimą grąžinti elementą, bus išduotas.Grįžti elementą, dėl kurio buvo sutarta keitimo ar grąžinimo.Visos grąžinimo laivybos išlaidos yra atsakingas pirkėjas.

Jei aš padariau užsakymą, gal galite atsiųsti man elementą nuotraukas be watermark?

-----Žinoma, Mes galime jums atsiųsti prekės nuotraukas be watermark jei jūs norite, bet jūs turite mums pasakyti, pateikdami užsakymą.Ar jums tai lašas laivybos?

Žymos: ww2, anime nepirštuotos pirštinės, kawaii kambarys, mamytė ir kūdikis kojinės, betmenas playskool, zapf kūdikių kojinės, žaislai playskool, anime pav nendroid, lego karo, pelės padas mano melodija.

Charakteristikos

spalva Kaip nuotraukoje
Drop laivyba Parama
Mokėjimo Kredito kortele arba Banko Pervedimu/Western union " / " Boleto ir t.t
Lytis Unisex
Mažmeninė Parama
Elemento Tipas Pirštinės & Kumštinės Pirštinės
Dydis Free Size
Medžiaga Medvilnės
Modelio Numeris FQ9072
Stilius Kūdikių Mielas Atsargos/Kojų Šildytuvus
Modelio Tipas Animacinių filmų
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Pristatymas DHL/EMS/Kinijos Oro Paštas Post/Honkongo Oro Pašto Postas
Sezonas pavasario, vasaros,rudens,žiemos
Didmeninė Parama
Prekės Pavadinimas Anerotic

Parašyti atsiliepimą

Mielas Kūdikis Kojų Šildytuvus Varpai Koja Kojinės Mokymo Priemonių Bell Barškučių Vaikų Žaidimo Dalykų Mokymasis Ir Švietimas Bamblys Žaislas Playskool

Mielas Kūdikis Kojų Šildytuvus Varpai Koja Kojinės Mokymo Priemonių Bell Barškučių Vaikų Žaidimo Dalykų Mokymasis Ir Švietimas Bamblys Žaislas Playskool

Sveiki atvykę į Mūsų parduotuvę Mėgaukitės jums pirkinių! Kiekvienam supranta gyvenimo, linkiu jums laimingų gyvenimo sekso, mes turime daug rūšių seksualus produktų jums pasirinkti, mūsų tikslas yra padaryti jus Tenkina. Mielas Kūdikis Kojų Šildytuvus Varpai Koja Kojinės Mokymo Priemonių

Panašūs produktai: