6PCS /set Keramikos Sultingi Vazonas, su Skyle Small Home Office " kompiuterio Dekoras

6PCS /set Keramikos Sultingi Vazonas, su Skyle Small Home Office " kompiuterio Dekoras

Nauja prekė

€13.13

€13.82

-4%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Specifikacijos - Spalva: 6colors - Medžiaga: Keramika.Savybės - Tai mini keramikos vazoninių augalų, minimalistinio dizaino, tai vazoninių augalų yra labai žavus ir akį traukiantis. - Yra maža anga pagal gėlių puodą, ir vandens perteklius į banką, gaus laiku. - Idealiai tinka saugoti succulents, žolės, ir dėmesio: augalai nėra įtraukti į šį projektą. - Tinka papuošti namų interjero ir eksterjero rodyti savo gėlių susitarimus. - Nustatyti bet kurią lentelę, kovos, balkonas arba stalo pareikšti gamtos grožį į jūsų namus ar biurą, puiki dovana jūsų draugams, kurie mėgsta sodinti ar gyvūnų.Pakuotėje 6 Vnt. *vazonas

Žymos: galvos puodą, afrikoje sultingi, rinkinys keptuvės, puodą, bonsai puodą keramikos žalia, humanoidų puodą, namų sodinamoji, vazonas, ceram puodą, dangtelis keramikos.

Charakteristikos

Tipas Sodinamoji
Naudojimo Sąlygos Desktop
Naudojamas Su Gėlių/Augalų Žalia
Stilius Modernus
Kilmės KN(Kilmės)
Apdailos Nedengti
Medžiaga Keramikos
Keramikos Tipas Keramikos
Yra Protingas Prietaisas No
Rinkinys Tipas Taip
Modelio Numeris puodą
Prekės Pavadinimas TECHOME

Parašyti atsiliepimą

6PCS /set Keramikos Sultingi Vazonas, su Skyle Small Home Office

6PCS /set Keramikos Sultingi Vazonas, su Skyle Small Home Office " kompiuterio Dekoras

Specifikacijos - Spalva: 6colors - Medžiaga: Keramika.Savybės - Tai mini keramikos vazoninių augalų, minimalistinio dizaino, tai vazoninių augalų yra labai žavus ir akį traukiantis. - Yra maža anga pagal gėlių puodą, ir vandens perteklius į banką, gaus laiku. - Idealiai tinka saugoti succulents, žolės, ir dėmesio:

Panašūs produktai: