100vnt/daug custom šilkografija logotipas poliesteris kaklo dirželis virvelę, custom skatinimo kaklo virvelę nemokamai shippingby DHL/UPS/FEDEX"

100vnt/daug custom šilkografija logotipas poliesteris kaklo dirželis virvelę, custom skatinimo kaklo virvelę nemokamai shippingby DHL/UPS/FEDEX"

Nauja prekė

€123.50

Apie prekę

Svarbi pastaba:

Mes esame pefessional skatinimo gamykla užsiima pritaikyti įvairių skatinimo dovanos.

Jei esate instrested mūsų lanyards,Prašome sąlyga, kad jūsų logotipas,interneto Svetainė.Telefono Nr. ir kt.psd/ai/PDF failą mums.Mes turime dizaineris, kurie gali sukurti jums.

Pasibaigus stažuotei, kad mūsų parduotuvėje, prašome siųsti savo "tinkinto dizaino" už productrion per 3days mums .Atminkite, jei mes ne gauti bet kokį atsakymą ar projektavimo, gamybos, mes apdoroti masinės gamybos su mūsų standartinio dizaino ir galutinis produktas bus išsiųstos pirkėjui.

Jei negalite suteikti dizaino su per 3 darbo dienas, prašome informuoti tvarkaraštį el. paštu.

- Ačiū, -

Individualų Lanyards.

Aprašymas

1. Prekė : Lanyards.

2. OEM Privalumai:

a, Individualų produktų tokią kliento dizainas .

b,Ne toksiškos medžiagos, skirtos gamybos produktų.

3. Medžiaga : Poliesteris/PP/avirulent ir aplinkos apsaugos medžiagos.

4.Lanyards spalva: Pantone spalvą, ar Pagal jūsų užklausą .

5.Storis: 0,65 mm į 2,5 mm arba pagal užsakymą.

6. Logotipas: šilkografija spauda,šilumos perdavimo spauda,ofsetinė spauda.žakardo ir kt.

7. Dydis: 20mm H x 450mm W vienai pusei (visas ilgis yra maždaug 900mm )arba bazė jūsų prašymą.

8. Paketai : 50pcs/į vieną opp maišelį ar Individualų pakavimo detalę.

9.Kūrinys tipas: AI ar EPS,PDF failų.

10. MOQ: 100vnt

11. Naudojimas: Šie lanyards bus ideali mažmeninės ir lauko renginys darbuotojams, taip pat prekybos šou dalyviai .

12.Priedai .

Mūsų kaina remiantis žemiau Model No: W72 W73 W74 W75 W76 W77.

W72 W73 W74 W75 W76 W77

Jei turite kitų requsted priedų,Prašome pasirinkti žemiau įvairaus dizaino,Ir mums praneša, Modelis Nr. detalių cituojamas.

W60 W61 W62 W63 W64 W65

W66 W67 W68 W69 W70 W71

Jei jūs turite requsted priedų ID kortelių turėtojams , Ir mes taip pat turime įvairių plastikinių ID kortelės, ženkliukai savininkas už jūsų pasirinkti.Ir mums praneša, Modelis Nr. detalių cituojamas.

-Pirkimo informaciją apie importo mokesčio ir (arba) muitai -

1. Apie laivybos mokestis: (Prašome atkreipkite dėmesį, mes naudojamas sparčiausiai countier pavyzdžiui, "FedEx" ir DHL ar kitų greitai express, tai trunka tik 3~9 darbo dienų pristatymas).

a.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai pirkėjų atsakomybę.

b.Prašome patikrinti, su savo countrys muitinės įstaiga nustato, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Po Paslaugos:

Klientų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.Jei esate nepatenkintas prekės, prašome grąžinti elementą su mumis ir mes grąžinsime jums visiškai.Pristatymo kaina nėra įtraukta į grąžinamąją išmoką,.Mes neprisiimame grįžo daiktai, kurie buvo naudojami arba skalbiami.Straipsniai grįžo turi būti savo pradinę būklę, Dėkojame už jūsų supratimą.

Dėl Atsiliepimai :

Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Jeigu esate patenkinti prekes galite užsisakyti, mums bus malonu jums palikti teigiamą atsiliepimą.Tokiu atveju, jei turite klausimų ar problemų su elementą, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimą.Dauguma problemų gali būti išspręsta greitai ir be jokių problemų.

Žymos: fitnes kaklo dirželis, tele kaklo juoda, fedex nemokamas pristatymas telefonai, custom virvelės, mobiliojo telefono virvelės, pro kaklo dirželis virvelės, ritė virvelę daug, "fedex" marškinėliai, virvelę logotipas, kaklo dirželis.

Charakteristikos

logotipas Šilko spausdinti arba šilumos perdavimo
Dydis 2*90cm or 2.5*100cm and so on
Medžiaga Poliesteris
spalva Bet kokia spalva yra priimtinas.
Prekės Pavadinimas tercel

Parašyti atsiliepimą

100vnt/daug custom šilkografija logotipas poliesteris kaklo dirželis virvelę, custom skatinimo kaklo virvelę nemokamai shippingby DHL/UPS/FEDEX

100vnt/daug custom šilkografija logotipas poliesteris kaklo dirželis virvelę, custom skatinimo kaklo virvelę nemokamai shippingby DHL/UPS/FEDEX"

Svarbi pastaba: Mes esame pefessional skatinimo gamykla užsiima pritaikyti įvairių skatinimo dovanos. Jei esate instrested mūsų lanyards,Prašome sąlyga, kad jūsų logotipas,interneto Svetainė.Telefono Nr. ir kt.psd/ai/PDF failą mums.Mes turime dizaineris, kurie gali sukurti jums. Pasibaigus

Panašūs produktai: