SHERRYLO Micro Seksualus Bikini maudymosi kostiumėlis Moterų maudymosi Kostiumėliai Moterims, Maudymosi Kostiumą Plaukti Kostiumas Paplūdimio Tanga Thong Maillot De Bain Femme

SHERRYLO Micro Seksualus Bikini maudymosi kostiumėlis Moterų maudymosi Kostiumėliai Moterims, Maudymosi Kostiumą Plaukti Kostiumas Paplūdimio Tanga Thong Maillot De Bain Femme

Nauja prekė

€11.52

€22.58

-48%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Atrodo seksualus, o sporto save šiame micro bikini, siūlanti trikampis viršų su slim puodeliai, apynasrio dirželiai, kaklaraištį atgal uždarymo, ir atitikimo dugnas su diržu sumažinti, kuri leidžia jums seksualus,vienas pc rinkinys.

- Kainą, įskaitant bikini viršų, & Bikini Bottom.

- Medžiaga: Aukštos kokybės Ruožas Nylon/Spandex (minkšta ir tampri),kokybė yra guranteed.

- Spalva: Raudona/Rožinė/Geltona/Oranžinė/Touquoise/Sidabrinė/Mėlyna/Žalia

- Dydis: S/M/L/XL.Dydis duomenys parodė nuotraukos)

- Stumdomas Plonas Reguliuojamas Trikampis Viršų be pagalvėlės.Top Ryšius Kaklo ir Nugaros.Karšto stilių,parodyti jūsų moteriška charizma puikiai.

- Mikro G-String Thong Bikini Bottom su mini Trikampis Nugaros Skydelio.

- Kietosios Apdaila, Pilnas komplektas Nr. linning.

- Tai seksualus ir flitering micro bikini viršus ir apačia diržas tinka privatus paplūdimys, dėvėti,baseinas šalis,naktinis klubas egzotinių šokių drabužiai/striptizo,modelis, drabužiai,puikus dizainas kiekvienos merginos/moterys.

-SKALBIMO PATARIMAI-Kai plauni šis seksualus smulkutis weeny ekstremalių bikini,prašome gydyti atsargiai.Plauti Rankomis Lengvai.Be Baliklio.Išdžiūti.

-Mes branginame kiekvieną klientą,jei turite kokių nors klausimų dėl kokybės problemų,prašome nedvejodami susisiekite su mūsų aptarnavimo po pardavimo komanda,mūsų komanda bus stengiamės pasiūlyti jums priimtinas prekybos patirtį.

Naudoti švelnus skystas indų ploviklis už galoną šaltu vandeniu ir gerai sugerti jūsų kostiumas už trijų minučių.Neleiskite savo pavyzdžiu mirkti per naktį, nes tai gali sukelti tam tikrų spalvų kraujuoti ir paleisti.Švelniai minkyti dirbti iki suds per visą paviršių.Gerai nuplauti ir pašalinti vandens perteklių be gręžimo.Lašelinę sausas nepasiekia tiesioginiai saulės spinduliai.Ne džiovintuvai, prašom.

- Nemokamas Pristatymas iki Epacket MUMS,

- Free Shiping Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu daugelyje kitų šalių.

- Kai kurie coutries, kurie nėra nemokamas pristatymas sąrašą, bus imamas kai laivybos normos.Jis bus rodomas laivybos normos automaticly kai užsakymo pateikimo.

- Mes laivas, kad maždaug per 1-7days po užsakymo apmokėjimo gavimo į Depozitinę.

- Mes tik laivas adresą, kuriuo siūloma tvarka.Prieš jums mokėti užsakymą, prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas.Jei norite pakeisti pristatymo adresą, prašome susisiekti su mumis atšaukiu užsakymą, ir pakeisti, kad dar kartą.

- Mes nesame atsakingi dėl bet kokio delsimo Švenčių dienomis Kinijoje ar jūsų šalyje, muitinės procedūros, ar stichinių nelaimių.

- Pasirinktinis/Importo Mokesčius: Jei ji happend jokių muitų, mokesčių ir PVM(jei toks yra) happend importuojamų šalyje,ji bus beared klientams.Mes nėra atsakinga už bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių.

- Laivybos laikas per Švenčių (Kalėdų, Kinų naujieji Metai ir kt.) galėtų būti ilgesnis nei įprastu laiku.Prašome pridėti dar 5-10 dienų vėlavimo.

Kai jūs turite sklypą, jei yra problema, happend prekes, prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti nagative atsiliepimus apie mūsų parduotuvėje.TAI YRA LABAI SVARBU .Būtume labai bendradarbiavo, kad būtų išspręsta problema, dėl mūsų klientas per 24 valandos.Mes manome, kad visas problemas galima išspręsti tarpusavio ryšių. ^_^

Q1: Kokį dydį turėčiau Rinktis?

Prašome sekti mūsų dydžio gildijos, pirmiausia įvertinti savo kūno dydžio biustas, juosmens ir klubų dydį.Po to pasirinkti panašaus dydžio mūsų dydžio lentelė.

Q2:Kodėl kažkas sakė, kad tai yra didesnis, kažkas sakė, kad tai yra mažas, iš atsiliepimų?

A:Mes turime klientų iš viso pasaulio.Skirtingi žmonės turi skirtingas kūno formos ,todėl asmens komentaras, gal subjektyvus.Tiesiog sekite mūsų dydžio gildijos, tada tai būtų ne problema, pasirinkti tinkamą dydį.

Q3:Kai bus jums išsiųsti siuntinį?

A: Mes išsiųsime per 1-7working dienas po jūsų apmokėjimo gavimo į Depozitinę.Ir paprastai galite stebėti jį po 1-10 dienų po to, kai mes laivas jį.

Q4:Kodėl kartais sklypo online status sustabdyti?

Kinija Po Aviopasts internete informacija nėra sinchroninio su transporto.Jie atnaujinti informaciją labai lėtai, o ne parodyti kiekvieną proceso informaciją, per perduoda internetu.Tik todėl, kad jų paslaugos ne taip tobula, dar nėra.Taigi, jei jums rasti, kad jūsų sklypo informacijos, negalima atnaujinti ilgą laiką dėl interneto.Prašome nesijaudinkite, kad yra labai normalus dalykas.Sklypas yra tik būdas jums.Jums nereikia nieko daryti, bet tiesiog reikia palaukti.

Q5: aš atšaukė užsakymą ,kodėl aš vis dar neturi gauti grąžinamąją išmoką?

A: Tarptautiniai pament dalyvavo daug šalių.Taigi, mokėjimo nebus išleistas iš karto, kai atšaukti užsakymą.Paprastai po užsakymo atšauktas, tai trunka apie 1-2 savaites www.agroinn.lt tvarkyti pinigus.

K6:aš galiu pasirinkti įvairaus dydžio, viršus ir dugnas?

A: Atsiprašau, mes negalime povide įvairaus dydžio, iš viršaus ir dugnų, nes mūsų produktai yra parduodami rinkiniai.

Jei esate patenkinti mūsų prekėmis,Tai bus labai dėkingi, jei galėtumėte reitingų 5stars mūsų parduotuvėje.Jūsų parama paskatins mus judėti į priekį.Kaip gamintojas maudymosi kostiumėlį, mes priimame klientų atsiliepimų, labai svarbu.Mes stengsimės pagerinti daugiau ir kokybės, ir paslauga jums ateityje.

SEHRRYLO maudymosi Kostiumėliai yra profesionalus gamintojas atgal maudymosi kostiumėlį,swimswear,maudymosi kostiumą,bikini,maudymosi Bikini komplektas,vientisas Kostiumai,Dviejų dalių Kostiumai,Dviejų dalių Atskiria,Kūno Kostiumai,Maudymosi Kostiumą,Maudymosi Kostiumai,Maudymosi Apranga,Paplūdimio Drabužiai,Paplūdimio,Bodysuit,Plavky,Plaukti Kostiumas,Plaukti Kostiumai,Maudymosi Kostiumėlis,maudymosi kostiumėlis,Maudymosi,maudymosi Kostiumėliai,Maudymosi Kostiumai,Togs Cossies,Besimaudančių,vientisi maudymosi kostiumėlį,one-piece,one piece,monokini,trikini,triquini,Tankini,Dviejų dalių ,Strappy,Diržas ,Brazilijos,Juoda ,Paplūdimys,Paplūdimio,Gali Apynasrio,Balta,Tvarstis ,Baseinas,Kietas,Mikro,Mini,String,Išvykimo Paplūdimys,Seksualus,Sporto,2017 M., 2016 M., Retro,Vintage,Naują,Markės,Bandeau,Bikini,Bikini Komplektas,Bikiniai ,Bikiny,Biquines,Biquini,Biquinis,Moterų,Moterų ,Moterų,Moters,Moterų,TallWoman,Mergina,Merginos,Mergaitės,Merginos ,Aukštos Supjaustyti ,High Waisted ,Aukštos Juosmens ,Aukštos Juosmens,Su Aukštos Juosmens,Pasėlių Viršuje,Apkarpyti,Aukštas Kaklas ,Push-Up, Push Up,Diržas,Nėrimo,Nėriniai,Neopreno ,Pledas,Plius dydis ,Large dydis,

Žymos: ekstremalių micro bikini, įgalinimas, mini bikini, 3 gabalas bikini komplektas su dangčiu iki, karvė spausdinti sexy, bane, scuba maudymosi kostiumėlį, pynimas maudymosi kostiumėlį moteris, ekstremalių seksuali mini micro g-string bikini, ekstremalių micro bikini komplektas.

Charakteristikos

Maudymosi Kostiumai/Kostiumas/Maudymosi Kostiumai Togs/Cossies/Besimaudančių
Elemento Tipas Bikini Komplektas
maudymosi moterų paplūdimio maudymosi kostiumėliai, sporto
Medžiaga Spandex
Retro/Vintage/Paplūdimio Mados/ Bikini Viršų/Tops+Bikini Bottom
Modelio Tipas Kietas
Paramos Tipas Vielos Nemokamai
plaukimo kostiumas moterims Mini Micro plaukti dėvėti
Modelio Numeris SHERRYLO maudymosi Kostiumėliai
Su Pad No
Moteris/Moteris/Moterims/Moterims/Merginoms Jauni Plavky/Plaukimo Kostiumas
2017 M. Brazilijos/String/Liemenėlė/Liemenėlės Stiliaus su Kietuoju/Spausdinti/Gėlių
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
kada nors po vidurinės/Pareo Biquine/Bikiny trikampis bikini
mados paplūdimio maudymosi kostiumėlį/Paplūdimys/Plaukti Dėvėti Maudymosi Drabužių/Paplūdimio Drabužiai
bodysuit už womem/rinkiniai moterims VONIOS LINO Secret/paplūdimys išvykas
Juosmens Mažas Juosmens
Lytis MOTERIS
Lytis/Sexy/Brazilijos/Apynasrio/Strappy Išvykimo Beach Gali/Pool/Plaukimas/Sportas/Vonia/Patalpos
Prekės Pavadinimas SHERRYLO

Parašyti atsiliepimą

SHERRYLO Micro Seksualus Bikini maudymosi kostiumėlis Moterų maudymosi Kostiumėliai Moterims, Maudymosi Kostiumą Plaukti Kostiumas Paplūdimio Tanga Thong Maillot De Bain Femme

SHERRYLO Micro Seksualus Bikini maudymosi kostiumėlis Moterų maudymosi Kostiumėliai Moterims, Maudymosi Kostiumą Plaukti Kostiumas Paplūdimio Tanga Thong Maillot De Bain Femme

Atrodo seksualus, o sporto save šiame micro bikini, siūlanti trikampis viršų su slim puodeliai, apynasrio dirželiai, kaklaraištį atgal uždarymo, ir atitikimo dugnas su diržu sumažinti, kuri leidžia jums seksualus,vienas pc rinkinys. - Kainą, įskaitant bikini viršų, & Bikini Bottom. - Medžiaga:

Panašūs produktai: