Paprasta Vyrų Ir Moterų pasakojimus Žiūrėti Akliesiems kalba rusų Kalba Elektroninių Skaitmeninių Sporto Atsitiktinis Laikrodis vyresnysis

Paprasta Vyrų Ir Moterų pasakojimus Žiūrėti Akliesiems kalba rusų Kalba Elektroninių Skaitmeninių Sporto Atsitiktinis Laikrodis vyresnysis

Nauja prekė

€6.58

Apie prekę

Naujų 2020 m. Vyrų ir Moterų Daugiafunkcinis Kalbėti Žiūrėti kalba rusų Kalba aklas Elektroninio Sporto Laikrodžiai

1.LCD žiūrėti

2.Kalbame žiūrėti rusų kalba

Prekės informacija

- čia jūs rasite išsami specifikacija žiūrėti

Tai labai gerai sukurtas žiūrėti kalba malonus moters balsas paspaudimu mygtukas, ir jei jums reikia priminė kažką per dieną, ji turi žadintuvo funkciją, pavyzdžiui, pažadinti jus nuo prigulti į nurodytą laiką.

Ten taip pat kas valandą laiko, skelbimas, kuri, manau, erzina -- gavo mane į krūvą dėl "problemų" kartą (žr. žemiau istorija) -- bet tai funkcija, kai kurie žmonės, kaip ir ras naudingos.Jūs turite savo pasirinkimą, naudojant kitos pusės mygtuką, išjungti šią funkciją įjungti arba išjungti.

Yra daug akivaizdžių panaudojimo galimybės.Jūs esate iš tamsaus kino teatro, ir nori žinoti laiką.Net su visais triukšmo, jis vis dar gali būti girdėjau, gana aiškiai.Ar gatvėje su sunkiųjų aplinkos oro eismo triukšmas.Man, tai naudinga dėl tamsiame nakties žygius.

Vyresnio amžiaus žmonėms, ar regėjimo sutrikimų turintiems asmenims, mylėti juos, ir rasti juos labai praktiška.Taip pat, daugelis buvo įsigytas stovyklautojai ir žygeivių (tai yra gana gera programa, iš tikrųjų).

Tipas: sporto žiūrėti

Dydis: 240*36*14 mm

Pareigos:

1. Laikas kalbėti, Signalizacija, Snausti

2. Laiko tikslumas: +/- 2s/dieną

3. , Kalbėti ispanų

Medžiaga:

1. Atveju: ABS

2. Mygtukas: ABS

3. Tvirtinimas: PVC

4. Objektyvas: PMMA

5. Galinį dangtelį: Nerūdijančio plieno

6. Sagtis: nerūdijantis plienas

7. Baterija: 2XLR1130 (1,5 V)

Įmonės Informacija

SHISHI XINJIA ELECTRONICS CO., LTD.yra profesionalus ISO 9001 & BSCI sertifikuotas gamintojas įvairių LCD skaitmeninis žiūrėti Kinijoje.30.000 kvadratinių metrų standartinio fabrikas, įsikūręs SHISHI Miestas, Fujian provincijoje, Kinijos.

Mes turime profesinės R&D skyrius, patyrusi komanda QC komanda ir visiškas gamybos sistema, kad mes galime suteikti projektavimas, įrankiai, įpurškimas, spauda, dažymas, montavimas savarankiškai.Gamykla turi daugiau nei 800 štabų, kurie gali pasirodyti, 1.2 Mln. vienetų per mėnesį.Ir mes turime daugiau kaip 400 modelių, aukštos kokybės produktai, įskaitant skaitmeninį sporto žiūrėti, kalbėti laikrodžiai, Analoginiai-skaitmeniniai laikrodžiai kvarciniai laikrodžiai, pedometer laikrodžiai ir kt.

Gamyklos Kelionė

Laivybos Ir Pristatymo

Nemokamas pristatymas su www.agroinn.lt Standartinis Pristatymas: Apie 15-60 Dienų atvykti. (Brazilija: Apie 15-90 Dienų atvykti)

Jei pirkėjas neprivalo greitas pristatymas, mes usewww.agroinn.lt Premium Laivybos, ir kaina būtų apmoka Pirkėjas.

Pirkėjas Skaityti

1.Visi produktų nuotraukos, naudojant " real nuotraukos, įvairių tipų įranga, naršydami bus išjungtas spalva, tikiuosi, jūs galite suprasti.

2.Jokių importo mokesčių ir rinkliavų yra pirkėjo atsakomybė.

3.Prašome pranešė tarptautinis pristatymas labai priklauso nuo oro sąlygų, švenčių dienomis, Muitinės tikrinimas ir pan., prašome palaukti, kol jūsų sklypo kantriai.

4. Prašome pateikti savo vardą, pavardę, adresą, duomenis ir telefono numerį, todėl, kad sklypas būtų perduotas jums daugiau greitai.

5.Išsiuntimo yra išdėstytas per 1-3 darbo dienų, kai išmokos yra patikrinta www.agroinn.lt.

Atsiliepimai

1.Jei prekės buvo kokios nors problemos.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti bet kokią problemą.Jums priimtiną atsakymą.Prašau, nepalikite mūsų, neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.

2.Jei jus tenkina mūsų daiktų, prašome patvirtinti, kad paramos gavimo ir jav su 5 ŽVAIGŽDUČIŲ.

Žymos: ary laikrodžiai, damskie zegarki, aliang mens watch, vyriškas žiūrėti, vyrai žiūrėti veiksmo, žiūrėti, vyrai žiūrėti, vyrų megztinis, vyrai saulės žiūrėti, bigest laikrodžiai vyrai.

Charakteristikos

Surinkite Medžiagos Tipas Plastikiniai
Užsegimas Tipas Pin sagtis
Grupė Medžiagos Tipas Plastikiniai
Dėžės & Atvejais Medžiaga Popierius
sąlyga Naujoji be žymės
Byla Storis Kaip 14mm
Stilius Paprastas
Juostos Plotis 10mm
Atsparumas Vandeniui Gylis 0 m
Bylos Medžiaga Plastikiniai
Elemento Tipas Laikrodžius
Ciferblato Skersmuo 36mm
Funkcija Signalizacija
Prekės Pavadinimas XINJIA
Byloje Formos Netaisyklingos Formos
kalbėti kalba Rusų
Juostos Ilgis 24cm
Judėjimas Skaitmeninis
Modelio Numeris XJ-716TN
Dial Lange Medžiagos Tipas Plastikiniai
Lytis Unisex
Surinkite Ekranas Skaitmeninis

Parašyti atsiliepimą

Paprasta Vyrų Ir Moterų pasakojimus Žiūrėti Akliesiems kalba rusų Kalba Elektroninių Skaitmeninių Sporto Atsitiktinis Laikrodis vyresnysis

Paprasta Vyrų Ir Moterų pasakojimus Žiūrėti Akliesiems kalba rusų Kalba Elektroninių Skaitmeninių Sporto Atsitiktinis Laikrodis vyresnysis

Naujų 2020 m. Vyrų ir Moterų Daugiafunkcinis Kalbėti Žiūrėti kalba rusų Kalba aklas Elektroninio Sporto Laikrodžiai 1.LCD žiūrėti 2.Kalbame žiūrėti rusų kalba Prekės informacija - čia jūs rasite išsami specifikacija žiūrėti Tai labai gerai sukurtas žiūrėti kalba

Panašūs produktai: