LINKWELL 18"x18" Blue Keraminių Plytelių Modelio Geometrinis Pagalvės užvalkalą Šiuolaikinio Gyvenimo Kambario Dekoratyvinė Pagalvėlė Padengti

LINKWELL 18"x18" Blue Keraminių Plytelių Modelio Geometrinis Pagalvės užvalkalą Šiuolaikinio Gyvenimo Kambario Dekoratyvinė Pagalvėlė Padengti

Nauja prekė

€9.21

€13.16

-30%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

LINKWELL 18"x18" Blue Keraminių Plytelių Modelio Geometrinis Purvo Audinys Pagalvės užvalkalą Šiuolaikinio Gyvenimo Kambario Dekoratyvinė Pagalvėlė Padengti

Produkto pavadinimas: Pagalvėlė Padengti CC1600 Dydis: 18"x 18"(45cm x 45cm) Medžiagų: Lino, Medvilnės Modelis : modelis yra tik priekyje, gale yra lino natūrali spalva Paslėptas Užtrauktuku Pagalvėlė Padengti tik tuo atveju, neturi būti įterpti.

----------------------------------------------------------------------------------------- Pastabos: 1. Visi pagalvėlių apvalkalus yra rankų darbo, todėl gali ir būti 1-2cm nuokrypis yra. 2. Yra nedidelis skirtumas tarp nuotraukos ir realus daiktas, kurį sukelia šviesos ryškumą. 3. Ji geriau pridėti druskos į vandenį savo pirmą skalbimo siekiant išlaikyti spalvą švieži.

1. Apie Laivybos

1.1 Esame daugiau nei laimingi galėdami derinti savo daiktus į vieną siuntą.

1.2 Laivybos draudimo nereikia, bet jei jums reikia, nedvejodami leiskite mums žinoti.

1.3 IMPORTO muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybą ir tvarkymas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

1.4 PRAŠOME patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

1.5 Prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas, po mokėjimo gavimo.Ir dažniausiai tai bus pristatomos per 14 reikalas dienų JAV, 15-21 reikalas dienų į ES, AU ir t.t.Jei jums reikia jūsų prekė greičiau~, prašome susisiekti su mumis dėl papildomos pašto išlaidos.

2. Po Pardavimo

Grąžina yra priimama, grąžinti arba lygi mainai per 14 dienų.Visas siuntimo išlaidas dėl grįžimo į pirkėjų.

3. Pasitenkinimo Garantija

3.1 Jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas.Mes siekiame pasiekti savo 100% pasitenkinimo.

3.2. Jei esate ne laimingas, prašome leiskite mums žinoti, PRIEŠ palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes padarysime viską, pagrįstai tikslinga, siekiant ištaisyti padėtį.

4. Susisiekite su MUMIS

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.Mes jums atsakyti jums per 24 valandas, ir darome viską, kad išspręsti bet kokią problemą už jus.

Žymos: droid turbo kevlar, drll nužudyti drabužiai, drone 3 metų kūdikių, dron syma x3 kabelis, drogon sidabro žiedas, droid maxx garsiakalbis, drmanhattan marškinėlius, dromas x22w baterija, drone 2 kirvis, gimbal.

Charakteristikos

Technics rankų darbo
Modelio Tipas Spausdinti
Taikoma Sofa Grupinių Sofa
Stilius Paprastas
Modelio Numeris CC1600
Naudojimas Gyvenamasis Kambarys
modelis Spalvinga
Formos Aikštė
Naudojimas-2 Automobilis
Įdarui
Dydis, colių 18"*18"
Rinkinys Tipas No
Naudojimas-1 miegamasis
Dydis, cm 45*45cm
Naudoti Automobilis
Medžiaga Lino / Medvilnės
Prekės Pavadinimas LINKWELL

Parašyti atsiliepimą

LINKWELL 18

LINKWELL 18"x18" Blue Keraminių Plytelių Modelio Geometrinis Pagalvės užvalkalą Šiuolaikinio Gyvenimo Kambario Dekoratyvinė Pagalvėlė Padengti

LINKWELL 18 x18 Blue Keraminių Plytelių Modelio Geometrinis Purvo Audinys Pagalvės užvalkalą Šiuolaikinio Gyvenimo Kambario Dekoratyvinė Pagalvėlė Padengti Produkto pavadinimas: Pagalvėlė Padengti CC1600 Dydis: 18 x 18 (45cm x 45cm) Medžiagų: Lino, Medvilnės Modelis : modelis yra tik priekyje, gale yra

Panašūs produktai: