Naujas "europa 2020" Vystyklų Krepšys, atsparus Vandeniui Oksfordo Didelės Talpos Kelionių Kuprinė Motinystės Kūdikio Krepšys, Kuprinė Mama & Tėtis Su USB Mokestis

Naujas "europa 2020" Vystyklų Krepšys, atsparus Vandeniui Oksfordo Didelės Talpos Kelionių Kuprinė Motinystės Kūdikio Krepšys, Kuprinė Mama & Tėtis Su USB Mokestis

Nauja prekė

€22.07

€27.58

-19%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Mes susirūpinimą savo poreikius, kaip tėvų!Mūsų vystyklų kuprinė turi didelės talpos, 14 kišenės, su daugiafunkcinis dizainas, ir visas funkcijas, tėvams reikia vystyklų krepšys.Unisex dizaino, puikiai tinka tiek Mama ir Tėtis.Puikus baby shower dovana!

Siūlo pakankamai kišenės už kiekvieną poreikius su didžiosios statybos.Dailiai sutvarkyti visus esminius elementus momentinių kūdikių priežiūra: 1 x Erdvus pagrindinis kišenė(parduotuvė pašarų ultra organizuota) 1 x Keitimas mygtukai kišenė(konvertuoti kuprinę į gražią vystyklų keitimas pad), 1 x Mamytė kišenę(Lengva prieiga prie svarbių daiktų) 1 x Vandeniui pocket(saugoti šlapiuose rankšluosčiu ir šlapių drabužių) 1 x mažas Užtrauktuku kišenė(išlaikyti savo vertybių saugus ir garantuotas) 2 x Elastinės kišenės(kūdikių speneliai, žaislai) 2 x šonines kišenes(patogus paimti audinių/butelis) 4 x Izoliuotas buteliuko kišenės(laikyti pienas, vanduo, sultys šiltas/cool)

Medžiaga : Mūsų Vystyklų Kuprinė yra pagaminti iš lengvos, vandeniui tvirtas audinys(stipresnis nei poliesterio ruoželinį kūdikio krepšys, geriau deformuoti & ašara varža).Ne fraying siūlėmis, ir sunkiųjų užtrauktukuose.Sustiprintos siūlės pečių dirželiai, patogus ir be kopijavimo.

Keičiasi Padas : Išpakuokite specialiai keitimas mygtukai kišenė ant nugaros, jūs gaunate didelį vandeniui vystyklų keitimas erdvė jūsų kūdikiui.

Izoliuoti Kišenės : Išlaikyti savo kūdikių buteliukai, šilta/šalta įžeidžiamas kišenes(2 izoliuoti kamera, 2 pagrindinio skyriaus), puikus pozicijoje su baby ilgą dieną!

Vežimėlis Dirželiai : nereikia perkratyti vežimėlis dirželiai kai vyksta, bet daugiau, mūsų vystyklų kuprinė skirta 2 tvirtas vežimėlis dirželiai ant viršaus, gali būti lengvai pakartas ant kūdikių vežimėlių.

Bagažo Tvirtinimas : lengvai galėsite pridėti šią kuprinę į savo lagaminą su papildoma atgal dirželis, todėl jūsų skrydžio ir kelionės daug lengviau.

Pristatymas

1. Prekės bus išsiųstos per 3 darbo dienas po jūsų sėkmingo mokėjimo ir mes atsiųsime jums sekimo numerį, logistikos informacija .

2. Gali egzistuoti tam tikra nenugalimas arba nenumatytų veiksnių, pvz., blogas oras, ar muitinės, kurios gali sukelti vėlavimą dėl pristatymo.Būkite kantrūs ir ačiū už jūsų supratimą.

3. Jei negavote prekės per sutartą pristatymo laikotarpį, prašome tiesiog susisiekite su mumis ir mes susisieksime su logistikos kompanija tai išsiaiškinti.Bet kokiu atveju, mes galime įsitikinti, kad prekės bus pristatytos į savo vietą.

Kai pirkimo apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis pratęsti laikotarpį.Mes norėtume tai padaryti už jus.

4. Prekės bus siunčiamos pristatymo adresą jums pasiūlyti mums.Įsitikinkite, pristatymo adresą, ką rašyti yra teisinga ir siekinys.Visas papildomas mokestis sukelia neteisingą ar non-deliverable adresas būtų pirkėjo atsakomybė.

5. Dėl šio pirkimo, bet importo muitus ar mokesčius už muitinės turėtų būti pirkėjo atsakomybė.

6. Didmeninių užsakymų galės mėgautis daugiau nuolaidos.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus geriausios kainos.

7. Drop laivyba užsakymus, mes būtų organizuoti vežimo į savo klientais tiesiogiai ir daryti tai, ką mes galime padaryti, siekiant patenkinti užsakymą prašymus, pavyzdžiui, negali palikti jokios informacijos apie mus, savo klientams.

Grąžinimo Politika

Šiais atvejais, grįžta priimtas ir pirkėjas apmoka grąžinimo, laivybos mokestis; arba pasilikti prekę ir susitarti su pardavėju dėl grąžintinų lėšų sumą.

1. Daiktus pirkėjas gavo nėra taip, kaip aprašyta.

Pastaba: dėl skirtumą ekrano rezoliuciją ir lengvumas, gali egzistuoti maža bitų spalvų skirtumas iš tikrųjų, kurios neturi jokios prasmės, kad ir pats produktas; visų aspektą pateikta informacija yra rankinis matavimas, jis gali sukelti leistina paklaida nuo 2-3 cm.Labai jums ačiū už jūsų supratimą.

2. Elementus su kokybės problema.

Jei reikalaudami grąžinti prekę, pirkėjas turėtų įsitikinti, kad produktas yra pradinės būklės, kuri neturi įtakos, perpardavimo ji.Sugadintų grąžinama prekė sukelia pirkėjui nėra priimta.Jei bet kokią žalą ar nuostolius, įvyksta grįžta siuntą, pirkėjas bus atsakingas už tai ir nebus gauti visą kompensaciją.Pirkėjas turi pastebėti, kad bet koks išlaidas, atsiradusias dėl grįžimo, tokių kaip muito ar kitų mokesčių, yra pirkėjo atsakomybė.Prieš siunčiant prekę atgal, prašome patvirtinkite su mumis atgalinį adresą ir pristatymo būdą ir atsiųskite mums sekimo numerį logistikos informaciją, kad mes galėtume pagreitinti procesą, keitimo ar grąžinimo.

Atsiliepimai

1. Aukščiausios kokybės, orientuotas į kliento poreikius pardavimai ir paslaugos yra nuolatinis mūsų parduotuvėje, kurioje kurios mes tikimės, kad jis bus geriausias jūsų pirkinių patirties.

2. Jūs negalite suprasti, kad jūsų atsiliepimai tikrai bus naudingi kitiems klientams, kuriems reikia šiek tiek patarimų.Tai trunka beveik tik keletą sekundžių norėdami pasidalinti savo džiaugsmu dėl mūsų produktų ir paslaugų, kurios yra gyvybiškai svarbus ir daug reiškia mums.Mes tikrai vertiname tai.

3. Ar jums, prašome mums paslaugą, susisiekite su mumis pirmą kartą prieš jūs ketinate palikti neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį?Mes darome, ką galime padaryti, kad suteikti jums patenkinti rezoliucija.Milijonas ačiū už jūsų gerumą ir supratimą.

Žymos: ir mama, mados mumija, rankinė, lady mama maišo, didelis diapper krepšys, big daddy krepšys, mama maišo, tous vystyklų krepšys, kuprinė vystyklų, osoce vystyklų kuprinė.

Charakteristikos

Modelio Numeris 1019
Elemento Tipas Vystyklų Krepšiai
Stilius Kuprinė
Prekės Pavadinimas aboutbaby
Acceessories 2 VNT Vežimėlis Dirželis
Elemento Aukštis 40cm
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Dydis (30cm
Modelio Tipas Kietas
Elemento Plotis 19cm
Pagrindinė Medžiaga Poliesteris
Prekės Svoris 0.8kg
Elemento Ilgio 26cm

Parašyti atsiliepimą

Naujas

Naujas "europa 2020" Vystyklų Krepšys, atsparus Vandeniui Oksfordo Didelės Talpos Kelionių Kuprinė Motinystės Kūdikio Krepšys, Kuprinė Mama & Tėtis Su USB Mokestis

Mes susirūpinimą savo poreikius, kaip tėvų!Mūsų vystyklų kuprinė turi didelės talpos, 14 kišenės, su daugiafunkcinis dizainas, ir visas funkcijas, tėvams reikia vystyklų krepšys.Unisex dizaino, puikiai tinka tiek Mama ir Tėtis.Puikus baby shower dovana! Siūlo pakankamai kišenės už kiekvieną poreikius

Panašūs produktai: