Naujas "SHARP" GB217WJN1 TV/LED/LCD Nuotolinio Valdymo Pakeitimas GB217WJSA GB215WJSA ( Originalus)

Naujas "SHARP" GB217WJN1 TV/LED/LCD Nuotolinio Valdymo Pakeitimas GB217WJSA GB215WJSA ( Originalus)

Nauja prekė

€6.06

€9.05

-33%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Mes išbandyti jį prieš pristatymas į įsitikinkite, kad ji veikia puikiai!Prašome įsitikinkite, kad jūsų senas nuotolinio valdymo pultas yra pats, su nuotrauka.Funkcijos: 1.Jokių programavimo ar nustatyti nereikia. 2.Puikus pakeitimas už prarastus arba sulaužytų nuotolinio valdymo pultu.Techniniai duomenys: Produkto Pavadinimas: Nuotolinio Valdiklio Tipas: GB217WJN1 Nuotolinio Valdymo Sharp TV Modelis: GB217WJN1 Galia: 2 x AAA baterijos(neįtraukta) Medžiagos Procesas: ABS Pakuotė: 1 x Nuotolinio valdymo pultelis(neįeina baterija) * Jei turite kokių nors problemų ar neaiškumų, bet su jūsų užsakymą arba produktus, prašome mums pranešimą ir suteikti mums galimybę padėti jums prieš jums palikti visus atsiliepimus.

* Mes tikime, kad gali duoti teigiamų rezultatų, bet padėtį ir dirbti, uždirbti savo pagirti.

* Jeigu jums buvo malonu su šiuo sandoriu, Prašome pateikti mums 5 žvaigždutėmis!

Ačiū!Malonaus apsipirkimo!

Žymos: spot rgb nuotolinio valdymo, 433 rf, haier televizija, xiaomi universalus ir spindulių nuotolinio valdymo pultelis remote, 423 mhz nuotolinio valdymo pultas, valdymo infraraudonųjų spindulių, xperia z2 sd kortelės lizdas, atveju remot tv lg, ht-tx35, "nvidia shield tv.

Charakteristikos

Modelio Numeris GB217WJN1
Naudoti TV
Dažnis 433 MHz
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas zap
Kanalas 3
Paramos PROGRAMĄ No
Belaidis Ryšys IR

Parašyti atsiliepimą

Naujas

Naujas "SHARP" GB217WJN1 TV/LED/LCD Nuotolinio Valdymo Pakeitimas GB217WJSA GB215WJSA ( Originalus)

Mes išbandyti jį prieš pristatymas į įsitikinkite, kad ji veikia puikiai!Prašome įsitikinkite, kad jūsų senas nuotolinio valdymo pultas yra pats, su nuotrauka.Funkcijos: 1.Jokių programavimo ar nustatyti nereikia. 2.Puikus pakeitimas už prarastus arba sulaužytų nuotolinio valdymo pultu.Techniniai duomenys: Produkto

Panašūs produktai: