Siuvimo Priemonės Puikus Patvarus "PASIDARYK pats" Odos Amato Įrankių Rinkinys

Siuvimo Priemonės Puikus Patvarus "PASIDARYK pats" Odos Amato Įrankių Rinkinys

Nauja prekė

€17.98

€24.98

-28%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Savybės:

1. Odos Puikios Kokybės/Kainos Santykis: Įskaitant 2 įrankiai su užspaudimo dantys (atstumas 4 mm, 2 mm), 4 štampus, 5 vašku temas, 7 adatos, 1 antpirštis, 1 žirklės, 2 pirštus, 3 sponge vilnos, 1 matinio diržo, 1 reguliuojamas griovelio ir 1 rinkinio tvirtinimo įtaisus.Geros vertės už pinigus ir gali patenkinti savo pagrindinius odos poreikius.

2. Patvarus ir Paprastas Naudoti: Įrengtas su siuvimo įgūdžius, pirštų lopšius ir kitus elementus, kad būtų lengviau siūti, odos ir apsaugo pirštus.Be to, šis rinkinys odos siuvimo įrankiai yra pagaminti iš plieno ir medžio, nėra lengva sulaužyti, ir patvarus.

3. Platus Panaudojimas: Šio odos įrankių komplektas yra visi pagrindiniai įrankiai, pjūklai, siuvimo ir rankinių siuvimas.Tinka pradedantiesiems arba profesionalai.Galite siūti įvairių tipų odos, audinio, džinsinio audinio, drobės, brezento ar kitus daiktus.Puikus remontas įrankis kilimai, apmušalai, apsiaustai, palapinės, čiužiniai.

4. 5 Rūšių: 5 rūšių epiliacija siūlai įvairių spalvų, įskaitant 5 ritinėliai, vaškavimas siūlai įvairių spalvų, juoda, tamsiai ruda, tamsiai pilkos, rudos, ir šviesiai chaki.Dydis: (plotis): apie 1 mm / 0.04 colių x (ilgis): apie 50 m/1968.50 colių;, kuri gali sutapti daugiau spalvų odos ir audinio.

5. Puiki Dovana Dėžė: Labai patogus ir daug "PASIDARYK pats" įrankių rinkinys, labai tinka pradedantiesiems, tiek ekspertams.Tai yra idealus pasirinkimas mažas, dovanos tėvams, šeimai ir draugams, ypač mėgėjams, kurie yra siuvami rankomis.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: legiruotojo plieno

Taikymo sritis: oda / odos drožyba

Dėžutės dydis: apie 27*17*5cm/10.63*6.69*1.97 colių

Tipas: 46 stilius/28 rinkiniai

Pakavimo Sąrašas:

1 Rinkinys 28 VNT Odos Įrankiai

Žymos: organizatorius siuvimo oda, odos amatų įrankis štampus, amatų odos įrankių rinkinys, "pasidaryk pats" oda, odos wuta, jaučiamas pelėsių, amatų oda, amatų odos priemonė, valdovų siuvimo oda, wuta.

Charakteristikos

Modelio Numeris odos Įrankių Rinkinys
Medžiaga Legiruotojo Plieno
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Siuvimo Priemonės Puikus Patvarus

Siuvimo Priemonės Puikus Patvarus "PASIDARYK pats" Odos Amato Įrankių Rinkinys

Savybės: 1. Odos Puikios Kokybės/Kainos Santykis: Įskaitant 2 įrankiai su užspaudimo dantys (atstumas 4 mm, 2 mm), 4 štampus, 5 vašku temas, 7 adatos, 1 antpirštis, 1 žirklės, 2 pirštus, 3 sponge vilnos, 1 matinio diržo, 1 reguliuojamas griovelio ir 1 rinkinio tvirtinimo įtaisus.Geros vertės už pinigus

Panašūs produktai: