Veikia Arklio Puošnaus Pakabukas Lauke Statulėlės Metalo Papuošalų Dėžutės & Organizatoriai Arklių Kolekcines, Dovanų Puošimas

Veikia Arklio Puošnaus Pakabukas Lauke Statulėlės Metalo Papuošalų Dėžutės & Organizatoriai Arklių Kolekcines, Dovanų Puošimas

Nauja prekė

€16.09

€18.93

-15%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Veikia Arklio Puošnaus Pakabukas Lauke Statulėlės Metalo Papuošalų Dėžutės & Organizatoriai Arklių Kolekcines, Dovanų Puošimas Alavo papuošalų dėžutė,Pakabukas lauke,kolekcines, lauke,gyvūnų dėžutė,puošnaus emalio pakabukas lauke,kolekcionuojamų,dekoratyvinis pakabukas papuošalų dėžutės,Peltro astucci per gioielli Leist.Gaminio Dydis : L4*W1.25*H3.625inch(L10.2*W3*H9cm) 1) Medžiaga: alavo lydinio, sidabro ar paauksuoti. 2) Dažyti rankų darbo. 3) Apdaila šviesus kalnų krištolas. 4) Atidaryti ir uždaryti su magnetu. 5) Aukštos kokybės,gražus giftbox paketo Dėmesį: 1. Dėl skirtingų matavimo būdą, dydį, turės nuokrypis 0.3-1,5 cm, svoris nuokrypis+/-10g .virš dydis ir svoris yra vidutinis daug vienetų šis punktas. 2. Spalva skirtumas gali būti tarp skirtingų kompiuterio ekrano, konkrečių prašome natūra teikiama pirmenybė. 3. Prašome kreiptis į vienetų konvertavimo:1INCH=2,54 CM ARBA 1CM=0.39 COLIŲ Dėkojame, kad lankotės mūsų interneto svetainėje----profesionalus gamintojas alavas branginama pakabukas dėžučių,nuotraukų rėmelių ir namų puošybos.Jie gali būti patiekiami kaip namų dekoravimo,vestuvių naudai,Kalėdos,Kalėdų,Velykų,Valentino dienos,Motinos & Tėvo diena ,Gimtadienis,Jubiliejus dovanos,ir tt..brangakmeniais pakabukas dėžės buvo meistriškai alavas,rankomis dažyti richful emalio spalva,ir tada inlayed su krištolo akmenimis.Mes atlikti daug temų, papuošalų dėžutės: pavyzdžiui,paukščiai, katės,šunys,ūkinių gyvūnų,laukinių gyvūnų,jūros, ir tvenkinys gyvenimo,vabzdžių,gėlių, laumės,Egipto,Kalėdos ir kitos dekoratyvinės dėžutės.Kiekviena dėžė yra unikalus,prabangus ir kolekcines visą gyvenimą.Mes didžiuojamės teikti puikus klientų aptarnavimas ir konkurencinga kaina, aukštos kokybės,tikimės, kad išgirsti iš tavęs.

Mes Laivas visame Pasaulyje, išskyrus GOA/FPO.Prekės yra vežamos iš Kinijos, naudojant oro paštu, pasiekti dauguma šalių per 10-20 darbo dienų.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, jis gali trukti iki 20 dienų

mes paprastai rašyti produktai duomenys / vertė...ant išorinės sklypo muitinės,.prašome siųsti mums žinutę, jei bet daugiau prašymą!

Visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.

a)Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

b)patikrinkite, ar su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš pateikiant.

1.Mūsų prekės yra iš kelių geros kokybės gamyklų tiesiogiai, yra eksportuojama į Europos ,JAV, Japonijos ir kitų šalių.kai kurie elementai turi MOQ, ir jūs galite pasirinkti vežimas jūra arba FOB, prašome susisiekti su mumis dėl daugiau tikslią kainą pirma.taip pat turime mažmeninė prekių, už savo pasirinkimą, prašome patikrinti prekės aprašymas, ačiū!

2. Jūs mokate GAMYKLOS KAINĄ !

Parduodame naują prekės tiesiai iš gamyklos.Štai kodėl mūsų kainos yra labai konkurencingos.

Siekiant išlaikyti kokybės kontrolės mes asmeniškai tikrinti kiekvieno elemento, iki išsiuntimo.Visos prekės yra 100% nauji ir patikrinti.

3. Visus Laiškus bus atsakyta per 24 valandas .

Prašome palikite pranešimą, Prekybos Vadybininkas.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

12 mėnesių Garantija.Pirkti su pasitikėjimu!Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 7 dienas nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti.Bet pls įsitikinkite, kad prekės turi būti grąžinamos originalioje sąlyga grąžinamosios išmokos arba mainus.Atsiprašome Laivybos išlaidos yra jums.Mes suprantame, nusivylimų, jums gali turėti, prašome susisiekti su mumis prieš atidarydami bet koks ginčas arba paliekant bet neutralią/ neigiamą grįžtamąjį ryšį.Mes rūpinamės kiekvienu pirkėju ir padarysime stengiasi išspręsti problemą geros verslo būdu.Jūsų pasitenkinimas yra visada mūsų NĖRA.1 prioritetas.

Jei jus tenkina mūsų daiktų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų,mes siūlome 5% nuolaidą kito apsipirkti, kai jūs suteikiate mums 5 žvaigždžių ir puikus, Kai jūs paliekate teigiamų atsiliepimų, mūsų sistema suteiks jums teigiamų atsiliepimų ne tą pačią dieną.

Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą ir neutralūs atsiliepimai.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas, ačiū!Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!

Žymos: pakabukas vienaragis, statulėlės ekranas dėžės, expo vitrinos, popieriaus vitrinos, žalvario arklys, arklių metalo, roko vitrinos, figūrėlė žirgas metalo, arklių raktų žiedas, arklių suvenyrų.

Charakteristikos

Prekės Skersmuo 3cm
Metalų Tipas cinko Lydinys
Medžiaga Metalo
Prekės Svoris 181g
Elemento Plotis 3cm
Modelio Numeris arklių papuošalų dėžutė
Papuošalų Pakavimo & Ekrano Tipas Futliarus
Elemento Aukštis 9cm
Elemento Tipas Papuošalų Pakavimo Ir Vaizdinės Reklamos
Prekės Pavadinimas Išgalvotas Sharina
Elemento Ilgio 10.2cm
spalva ruda
Produkto Savybės arklių pakabukas dėžutę

Parašyti atsiliepimą

Veikia Arklio Puošnaus Pakabukas Lauke Statulėlės Metalo Papuošalų Dėžutės & Organizatoriai Arklių Kolekcines, Dovanų Puošimas

Veikia Arklio Puošnaus Pakabukas Lauke Statulėlės Metalo Papuošalų Dėžutės & Organizatoriai Arklių Kolekcines, Dovanų Puošimas

Veikia Arklio Puošnaus Pakabukas Lauke Statulėlės Metalo Papuošalų Dėžutės & Organizatoriai Arklių Kolekcines, Dovanų Puošimas Alavo papuošalų dėžutė,Pakabukas lauke,kolekcines, lauke,gyvūnų dėžutė,puošnaus emalio pakabukas lauke,kolekcionuojamų,dekoratyvinis pakabukas papuošalų dėžutės,Peltro astucci

Panašūs produktai: