UAX Vielos Signalo Išskyrimas Filtro Valymo RCA ir XLR Pašalinimo stipriai sumažėjo

UAX Vielos Signalo Išskyrimas Filtro Valymo RCA ir XLR Pašalinimo stipriai sumažėjo

Nauja prekė

€111.69

€117.57

-5%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

modname=ckeditor Pastaba: Šios kainos yra už vieną produktą, o ne pora.Pavadinimas: Signalas atskirai filtro Technologija: pirminės ir antrinės atskirai, core prikabinti Darbo metodas: pasyvus statinių Fizikos teorija: pirminei KINTAMOSIOS srovės signalo įvesties generuoja tą patį dažnį magnetinio lauko core ir core sinchronizuoja pagrindinė magnetinio lauko sukelti antrinę apviją generuoti sinchronizuoti AC signalas fizinių funkcijų, kurios naudingos HIFI sistema: 1. Geležies branduolys tik generuoja kintamos SROVĖS, magnetinio lauko ir SROVĖS galia negali generuoti magnetinį lauką, todėl antrinė produkcija neturi DC išėjimo visais, kuri labai gina vėliau mašinos. 2. Pagrindinis signalo įvesties ir antrinius signalo išėjimo neturi kontakto su metalu, laidai ir yra visiškai izoliuotas.Nėra tiltas, skirtas aukšto dažnio pulsacijos signalus ir nuolatinės SROVĖS signalų, ir jie yra visiškai užblokuotas. 3. Magnetinio lauko indukcijos išėjimo signalas suderintas su signalo išėjimas iš vinilo kasetė.Tai yra grynas analoginis signalas, su didele dinamika, didelio tankio, aiškius skirtumus detales, aukštos blizgesys ir pan., visi yra analoginis standartas skonių.Pati technologija principo taikymas: 1. Energijos izoliavimo transformatoriaus, izoliacija karvė 2. Vinilo MM, MC kasečių 3 rezultatas. MC stiprintuvas galvijų, pasirengimo etapą atskirai galvijų 4. Pasyvus priekiniai etape atskirai galvijų Techninių Sunkumų: 1. Geležies branduolys su nuostolių polių, didelio magnetinio srauto ir lėtai magnetinis įsotinimas 2. Viela su gera signalo perdavimo veiklos 3. Bauda gamybos Funkcijos: 1. Kiekvienas kanalas yra atskirai transformatorius 2. Vidinis užpildymas elementai yra anti-static trukdžių daiktų, pavyzdžiui, žemės dėžės 3. Anglies pluošto apvalkalo su puikus ekranas našumą ir puikią odos poveikis atsparumas 3. Sidabro lydmetalis 4. Rodis padengtą žvakės sumažinti kontakto praradimo 5. Nuoroda Britų garso onte izoliavimo transformatoriaus paieška 6. Likvidavimo didelio grynumo gryno sidabro vielos Dazhenlong vielos klasės 7. Retųjų metalų lydinio plėvelės, ritės magnetinio branduolių 8. Bauda gamyba

Pastabos: Dėl techninių apsaugos, magnetinio srauto, posūkių, likvidavimo susitarimą, ritė santykis, buck-boost amplitudė, pralaidumo charakteristika (tikrasis juostos plotį, didesnį kaip 20-20k) izoliavimo transformatoriaus apie šią prekę nėra paskelbta.Prašome konsultuotis su šių techninių duomenų komunikacijos su klientais, ačiū!

Galima prisijungti prie išėjimo ar įėjimo į prietaiso!Galite naudoti du kartu, poveikis bus akivaizdūs!Subalansuota kištukinė jungtis gali būti prijungtas prie įrangos, produkcijos pabaigos, nes female jungtis negali būti įkišta į mašiną.Prijunkite laidus prie moterų pabaigos!Vielos įranga!

Produkto pavadinimas: UA.X valytuvas Viela: 99.995% OFC deguonies nemokamai vario Lizdas: RCA/XLR Išorinės grynosios: juoda šifruojami amortizatoriumi medvilnės net vamzdis + anglies pluošto korpuso Ilgis: 23CM Gali būti prijungtas: skaitmeninis koaksialinis išėjimas / digital subalansuota galia / analoginis išėjimas RCA / analoginis subalansuota produkcija.

Žymos: pėdų garsiakalbis, sidabro išlajų, gręžimo išlajų, kondensatorius high pass filtras, šuoliai garsiakalbiai atskirai, Garsiakalbio Stovas, garso filtras, garso smaigalys, kūgio išlajų, garso high pass filtras.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Garsiakalbis Aktyvių Komponentų

Parašyti atsiliepimą

UAX Vielos Signalo Išskyrimas Filtro Valymo RCA ir XLR Pašalinimo stipriai sumažėjo

UAX Vielos Signalo Išskyrimas Filtro Valymo RCA ir XLR Pašalinimo stipriai sumažėjo

modname=ckeditor Pastaba: Šios kainos yra už vieną produktą, o ne pora.Pavadinimas: Signalas atskirai filtro Technologija: pirminės ir antrinės atskirai, core prikabinti Darbo metodas: pasyvus statinių Fizikos teorija: pirminei KINTAMOSIOS srovės signalo įvesties generuoja tą patį dažnį magnetinio lauko core ir

Panašūs produktai: