GX·Difuzorius WiFi Smart eterinis Aliejus Difuzoriaus 2L Alexa Aromaterapija Drėkintuvas Voice "programos Aromato Difuzorius Veikia Su Echo & "Google"

GX·Difuzorius WiFi Smart eterinis Aliejus Difuzoriaus 2L Alexa Aromaterapija Drėkintuvas Voice "programos Aromato Difuzorius Veikia Su Echo & "Google"

Nauja prekė

€43.93

€79.88

-45%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Produkto Aprašymas

【 Balso Kontrolės】 Šis pažangus oro drėkintuvas suderinama su Alexa, Google Asistentas.Jūs galite tiesiog pasakyti, "Alexa, savo ruožtu difuzoriaus on / off." Nuotolinio valdymo pultas gali būti pasiekti balsu ir be jūsų rankose.

【APP Nuotolinio Valdymo】 Tai WIFI eterinis aliejus difuzoriaus naudoja naujausias technologijas, todėl jūs galite visiškai kontroliuoti, tai tik naudojant app!Atsisiųsti "Tuya Smart" įjungti/išjungti difuzoriaus arba pakeisti rūkas režimai.Alexa " ir "Google" Namuose, taip pat taikomos šio alexa difuzoriaus ir ji taip pat palaiko kitus IFTTT sistema.Su "Smart gyvenimą" programą, smart aromato difuzorius auto pagal konkretų grafiką (taimeris).Smart difuzorius išsijungia auto kaip tik yra mažiau vandens.

【Du Rūkas Lustai ir 3 Miglos Režimai】 WIFI aromatas drėkintuvas yra įrengtos dvi rūkas žetonų pratęsti savo gyvenimą.Gebėjimai yra tai, 2L, kurių geriausia darbo pajėgumas yra 1,6 L. Tris rūkas darbo režimo jūsų pasirinkimas, atitinkantis jūsų veislių paklausa.WIFI drėkintuvas yra puikus miegamieji, įstaigose, spa, jogos studijos ir kt.Difuzoriaus yra labai ramus su jokios veiklos triukšmo ir puikiai tinka kūdikių ir duoti jums geros nakties miego!

【14 Spalvų ir Laiko Nustatymas】 Kiekviena šviesa yra reguliuojama tarp silpnas ir šviesus, o tai reiškia, jums bus gauti 14 besikeičiančių spalvų šviesos iš viso.Darbo garso miglos difuzorius yra mažiau nei 36dB ir galite planuoti laiko per app,kuris gali patenkinti jūsų poreikius naudoti, kai miega.

【Ultragarso Technologija】 Su paramos ultragarso garinimo technologija, tai smart aromaterapinis difuzorius vaporizes vandens ir eterinio aliejaus į baką sukurti vėsioje, sausoje kvapnios rūkas, geriausias pasirinkimas namų ar biuro!Pagerinti kvėpavimą ir nuotaiką ir sumažinti stresą.

【Aukščiausios KOKYBĖS MEDŽIAGŲ】, Kai jis ateina į mūsų priemoka eterinis aliejus, difuzoriai, mes taško, naudojant nieko, bet pats ultra-aukštos kokybės, saugaus ir ekologiškai PP medžiagų kūdikių buteliukų yra pagaminti iš, taip pat state-of-the-art gamybos procesus ir griežtos kokybės kontrolės.

【30 Dienų Pinigų grąžinimo Ir 2 Metų Garantija】, kad Mūsų produktas pateko RoHS, CE, UL, GS sertifikatą.Be to, pažadame, 30 dienų pinigų grąžinimo ir 2 metų garantijos, jūs galite turėti 100% nerizikinga pirkti.

Savybės

- Ultragarsinis aromatas drėkintuvas yra ultragarsinis vibracinis skystas vanduo gaminti vandens rūko ir skleidžia tai, kad sausas oras, oro drėkinimas.

- Tai bus apgaubti savo aplinką, veiksmingai ir atneša SPA, kaip jausmas, Namo,Biuro,Miegamojo,mall miegamieji,viešbučio kambariai,Spa,Joga stabletops ir net darbo vietoje nameliai,sau atsipalaiduoti po ilgos dienos darbo.

- Tiesiog reikia 3-5 lašai GX.Difuzorius eterinių aliejų į vandenį,jūs galite pajusti kvepalų ir turėti gerą nuotaiką ir pagerina miegą,mažina slopinti po visą dieną dirbti.

- Elementų, " auto-off, jei ten neturi pakankamai vandens.

Funkcija

- Atnaujinti Savo Proto: Jūs galite pridėti 3-5 lašai GX.Difuzorius eterinių aliejų į vandenį,atnaujinti savo proto, kai jūs turite ilgą biure susitikimą ar tyrimas, vien per subtilus aromatas išsklaidytos iki drėkintuvai.

- Patalpų Pratimai: Mėgaukitės išgrynintos erdvės ir siela, kai užsiimti joga ar paprastas tempimo pratimų, kartu su puikus aromatas visoje savo namuose.

- Prieš miegą Atsipalaiduoti: Atsipalaiduoti jūsų kūno ir proto po įtemptos dienos.Padaryti jums jaustis atsipalaidavęs ir patogiai, per subtilus aromatas visame miegamajame.

Paketą, Įskaitant

1x Aromato Difuzorius(Nr. eterinis aliejus)

1x 24V Maitinimo Adapteris

1x Naudotojo Vadovas

Pristatymas

- Mes turime visų rūšių laivybos būdas, galite pasirinkti pristatymo būdą, kai užsakymą, arba kreiptis į mus, pasirinkti kitų laivybos metodai.Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

- Užsakymai bus išsiųsti per 48 darbo valandas, gavus apmokėjimą.( Neįtraukiama savaitgaliais ir švenčių dienomis.)

- Mes tik laivas patvirtino, kad adresus,todėl prašome palikite mums teisingą adresą, kai jūs pateikiate užsakymą,bet grąžinti sąnaudų, kadangi neteisingą adresą gali imti jums.

- Siuntimo informacija gali būti stebimi po sklypas būti siunčiamas, tačiau kai kurie informacijos negaliu atnaujinti laiko, nepriskiriama savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną,prašome supratimo.

- Pls rūpintis laivybos informaciją, kai jūs pateikiate užsakymą,pls susisiekti su manimi, jei turite kokių nors problemų, pakuotės, o ne pradėti ginčo.

Žymos: pubg oro difuzorius, namų smart, 4g lte maršrutizatorių vpn, 0 automobilio difuzorius, aromaterapija difuzinis, aromatas difuzinis, degiklis aliejus, oem ultragarso, humidifi, difuzinis.

Charakteristikos

smart Suderinama su "Amazon" Alexa/ "Google" pradinis
Rūkas Lustas 2 vnt.
Talpa 2L
Rūkas Lizdo Kiekis Vienas/a
Tipas Ultragarsinis Drėkintuvas
Formos Kita
Galia (W) 24W
Drėkinimo Pajėgumas 200ml/h
Vandens trūkumas Power-off Apsauga Taip
Modelio Numeris GX-22K Smart
Rūkas režimas 3 Rūko Režimai, Reguliuojamas
Drėkinimo Metodas Rūkas Biudžeto Įvykdymo Patvirtinimo
Sertifikavimo UR
Triukšmo <36db
Funkcija Aromaterapija, Drėkinimo, Oro Valymo
Veikimo Būdas Nuotolinio Valdymo Pultas
Kiekis dulkinimo 50ml/h, 100ml/h, 150ml/h
Patekimo į rinką laikas Rugpjūtis-15
Klasifikacija Drėkinimas
Taikoma Miegamojo, Biuro, svetainė, Joga
Maitinimo Tipas A. C. Šaltinis
N. W 0.98 kg/vnt
Prekės Pavadinimas GX.Difuzorius
Laiko Funkcija Taip
Darbo laikas 36H, 18H, 10H
Kontrolės APP/Balso Nuotolinio Valdymo
telefonas Android/ios
Naudoti Namų ūkio
Įtampa (V) 24V
App Tuya/Smartlife
Prašymas 31-40㎡
Pavadinimas WIFI Aromato Difuzorius
Drėgmės Kontrolė Klavišiniuose toniniuose
Kilmės KN(Kilmės)
gaminio dydis 241*174*155mm
šviesa 14 Spalvų LED Lempos
Rūkas Produkcija (galonas / diena) 50-150ml/h
Įrengimas Stalo / Nešiojamų

Parašyti atsiliepimą

GX·Difuzorius WiFi Smart eterinis Aliejus Difuzoriaus 2L Alexa Aromaterapija Drėkintuvas Voice

GX·Difuzorius WiFi Smart eterinis Aliejus Difuzoriaus 2L Alexa Aromaterapija Drėkintuvas Voice "programos Aromato Difuzorius Veikia Su Echo & "Google"

Produkto Aprašymas 【 Balso Kontrolės】 Šis pažangus oro drėkintuvas suderinama su Alexa, Google Asistentas.Jūs galite tiesiog pasakyti, Alexa, savo ruožtu difuzoriaus on / off. Nuotolinio valdymo pultas gali būti pasiekti balsu ir be jūsų rankose. 【APP Nuotolinio Valdymo】 Tai WIFI eterinis

Panašūs produktai: