Tuya Zigbee Smart Switch paspausk Mygtuką prie Sienos Šviesos Jungiklio Nėra Neutralus Laidas ir N+L Reikalaujama ,Alexa, Google Namų Suderinama

Tuya Zigbee Smart Switch paspausk Mygtuką prie Sienos Šviesos Jungiklio Nėra Neutralus Laidas ir N+L Reikalaujama ,Alexa, Google Namų Suderinama

Nauja prekė

€12.94

€21.94

-41%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Tuya Zigbee Smart Switch ES JK paspausk Mygtuką prie Sienos Šviesos Jungiklio Nėra Neutralus Laidas ir N+L Reikia su Multi-Control Assosciation belaidžio nuotolinio valdymo Alexa "Google" pradinis Compatible1/2/3 Gauja

Pagal MoesHouse

Produkto Savybės:

1.Neutralus laidas reikalingas palengvina montavimą N+Lwire dizainas; Ne Neutralų laidą su vienu live wire dizaino ir talpos reikia; 2-way multi-control asociacijos kontrolės 1-šviesa kelis jungiklius; gali valdyti kelis skirtingus jungikliai, bet tik 1 gaujos 1 jungiklis gali būti susiję.Gaisro antipirenas medžiaga ir no elektros lanko naujos technologijos, siekiant užtikrinti saugų ir patikimą darbo.Perkrovos ir perkaitimo pritarė už savo saugumą ir nuostabų vartotojo patirtį.(Pastaba:A talpa turi būti prijungtas prie abiejų galų lemputes normaliai dirbti multi-control associaltion už tai vieno live wire versija.)

2.A Tuya ZigBee vartai koncentratorius yra būtina : A ZigBee koncentratorius yra būtina, kad prisijungia prie jungiklio ir daugelis kitų ZigBee "protingas" produktų ir supranta visas pastangas susieti savo protingo namo įrenginius.Tiesiog pridėti jūsų vartai į Programą,tada pridėti pereiti į savo vartus App įprastam naudojimui.(Pastaba:belaidžio ryšio sąsajos, nėra įtrauktos į paketą)

3.Suderinama su Alexa " ir "Google" Namo "hands-free valdymas balsu; taip pat galima valdyti nuotoliniu būdu per" Smart Gyvenimas/Tuya app bet kada, bet kur; remiantis vienu Tuya ZigBee Bevielio ryšio Sąsajos prijungtas.

4.Imtis visiškai kontroliuoti prijungti prietaisai, kurių laikmačių, grafikai ir atgalinės atskaitos (1/5/30 min, 1 val., ir pan.) su programa; dalis kontrolę su šeima ir draugais, kad būtų patogiau.

5.Dvi versijas ir neprivaloma:Neutralus laidas reikalingas, ir ne neutralus reikia jūsų jungiklis dėžės veikti teisingai; palaiko tik 2.4 GHz tinklo;įeina pilnas 2-jų metų garantija ir 60 dienų grąžinimo garantija pilną pasitenkinimą.

PASTABA: Neutralus laidas neprivaloma,gali pasirinkti neutralų laidą ir gyventi laidus perjungti,arba pasirinkti gyventi tik laido jungiklis.

Specifikacija:

Įėjimas:su neutralus 110-240V;nėra neutralus 220-240V 50Hz

Galia: gamtiniu 600W/Gauja ;nėra neutralus 10-200W INC/5-150W LED

Nominali Srovė:10A Max

WiFi:2.4 G b/g/n

Dydis:86*86*43mm

Bevielio Protokolo:ZigBee

Medžiaga: antipirenai PC

Pakuotės Sąrašas:

ZigBee Mygtukas Jungiklis*1

Naudotojo Vadovas*1

Krepšys Aksesuaras*1

Q&A: 1.Q:ar galiu naudoti savo šakotuvą sujungti su jungikliu?

A:Ne,tai zigbee jungiklis gali būti naudojamas tik su mūsų Tuya ZigBee bevielio ryšio sąsajos centru,joks kitas stebules reikia. 2.Q:ar galiu programos tvarkaraštį save?

A:Taip,mūsų zigbee jungiklis yra programuojamos.Jūs galite programuoti savo tvarkaraštį laisvai. 3.Q:ar galiu valdyti prijungtus prietaisus, jei esu ne namie?

A:Taip,po sėkmingai prijungti jį prie stebulės,tada jūs galite kontroliuoti savo prietaiso į jūsų išmaniųjų telefonų Programėlę.

4.Q:Ar tai darbo su "Google" Namuose?

A:Taip,tikrai.Ir tai taip pat suderinama su Alexa nemokamai balsu.

5.Q:Ar reikia man pirkti sieninės, kad atitiktų jungiklio?

A:Ne,nėra reikalo jums pirkti, kaip tai rinkinys, kuris jungiklio ir sieninės yra sujungtos kartu.

6.Q:turiu laidus su neutralia viela?

A:Tai kuris variantas jums pasirinkti.Bendrosios live wire versija neutralaus laido nėra būtina,tačiau dėl N+L versija,jums reikia viela, neutal viela.

7.Q:Yra capatiance įtrauktas į paketą nr. neutralus versija?

A:Ne,tai nėra įtrauktos į paketą,jums reikia savarankiškai pirkti jį. 8.Q:Yra ZigBee vartai hub įtrauktas į paketą?

A:Ne,jis nėra įtrauktas.Bet jūs galite direclty jį pirkti mūsų internetinėje parduotuvėje.

Žymos: namų smart, pereiti zigbee, zigbee smart switches, zigbee lizdas ce, perjunkite wi-fi, vielos sienos jungiklis, tuya dimeris plug, baseus smart mygtuką, tuya zigbee, moeshouse jungiklis.

Charakteristikos

Wifi 2.4 G b/g/n
Sertifikavimo ce
Medžiaga antipirenai PC
Galia su neutralus 600W/Gauja ne neutralus 10-200W INC/5-150W LED
Prekės Pavadinimas MoesHouse
Belaidžio Ryšio Protokolas zigbee
Jungiklio Tipas Nuotolinio Valdymo Pultas
Yra Protingas Prietaisas Taip
Įėjimas su neutralus 110-240V nėra neutralus 220-240V 50Hz
Dabartinis 10A
Vardinė Srovė 10A MAX
Dydis 86*86*43mm

Parašyti atsiliepimą

Tuya Zigbee Smart Switch paspausk Mygtuką prie Sienos Šviesos Jungiklio Nėra Neutralus Laidas ir N+L Reikalaujama ,Alexa, Google Namų Suderinama

Tuya Zigbee Smart Switch paspausk Mygtuką prie Sienos Šviesos Jungiklio Nėra Neutralus Laidas ir N+L Reikalaujama ,Alexa, Google Namų Suderinama

Tuya Zigbee Smart Switch ES JK paspausk Mygtuką prie Sienos Šviesos Jungiklio Nėra Neutralus Laidas ir N+L Reikia su Multi-Control Assosciation belaidžio nuotolinio valdymo Alexa Google pradinis Compatible1/2/3 Gauja Pagal MoesHouse Produkto Savybės: 1.Neutralus laidas reikalingas palengvina

Panašūs produktai: