Namų ūkio Backlight LCD Ekranas Vatų Stebėsenos Lizdas Elektros Analizatorius Stebėti Energijos Skaitikliai, Elektros Wattmeter

Namų ūkio Backlight LCD Ekranas Vatų Stebėsenos Lizdas Elektros Analizatorius Stebėti Energijos Skaitikliai, Elektros Wattmeter

Nauja prekė

€9.66

€11.78

-17%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Aprašymai:

Galios matuoklis yra savotiškas stebėjimo ir tyrimo priemonė, kuri nustato, kad elektros energijos suvartojimas prijungta įranga ir energijos vartojimas.

Savybės:

1. Didelis LCD ekranas, lengva skaityti.

2. LCD ekrano apšvietimas

3. Matuoti įtampos, dažnio, srovės, galios koeficientas, elektra, minimali ir maksimali galia, ir registruoja sukauptas kwh, laiką, datą ir elektros mokestis.

4. Septynių rodymo režimai gali būti perduodami mygtuko "funkcijos" mygtuką. 5. Perkrovos įspėjimas yra rodomas LCD ekrane.

6. Iš naujo ir neįprasto ekranas arba jokio atsakymo mygtuką.

7. Pastatytas 3.6 V įkrovimo baterija (akumuliatorius (Ni-MH) yra naudojami siekiant išsaugoti valdžią ir išsaugoti nustatymus.

8. Lengva maitinimo kainų nustatymo.

9. Lengva prižiūrėti elektros energijos mokestis: nustatyti elektros energijos kaina, paspausdami OK (gerai), vertė, ekranas ir set mygtukus

10. Pastatyta atsarginė baterija: 2x1.5V įkrovimo baterija (akumuliatorius leidžia skaitiklis perkelti ir likti matoma neprarandant rodmenys.

11. Matavimo įvairių parametrų + apsauga nuo perkrovos funkcija: galia (W), energijos (KWH), voltas, amperas, galios koeficiento ir maksimali galia (W), laikas, dienomis (elektros krūvio daugiausia priklauso nuo to, KWH)

12. Didelis ir aiškus LCD ekranas, lengva skaityti

Techniniai duomenys:

Darbo įtampa: 230V 50Hz ES / UK / FR / BR / AS kištuko, 120V 60Hz MUMS plug

Darbinė srovė: ES Max 16A

Platus įtampos diapazonas: ES 230v-250v

Rodymo laiko intervalas: 0 sekundės ---- 9999 dienų

Galia ekranas (W): 0W ---- 3680w

Įtampa ekranas diapazonas: 0V --- 9999v

Dabartinis monitorius (- A): 0.0 ---- 16.0 A

Dažnio ekranas: 0 hz ---- 9999hz

Ekrano diapazonas minimalus galia: 0.0 w ---- 3680w

Maksimali galia ekrano diapazonas: 0.0 w ---- 3680w

Iš viso kWh ir kainuos ekranas: 0.000 kwh ---- 9999kwh

Medžiaga: ABS plastikas

Gaminio dydis: 15.5 * 7.3 * 7.5 cm / 6.1 * 2.9 * 3inch

Kištukas: EU plug / JAV plug / UK plug / FR plug / BR plug / AS plug

Įspėjimas:

Siekiant išvengti nereikalingų ginčų, prašome neperka ES plug šiose šalyse!

Prancūzija, Belgija, Slovakija, Čekija, Lenkija.

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Maitinimo Matuoklis (Naudoti Kištuko Tipas Pagal Užsakymą)

1 X Anglų Vadovas

[relateproductdetail/]

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.IŠIMČIŲ NĖRA!

Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.agroinn.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS SU

GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.agroinn.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: nešiojamų radijo dažnių galios matuoklis, skaitmenų skaitiklis, kailio matuoklis, matuoklis watt, modbus dc galios matuoklis, 100a pzem 004t, kiaušinių matuoklis, 3 etapas kwh matuoklis, skaitmeninis energijos skaitiklis w įtampa es plug, veidrodis stebėti.

Charakteristikos

Sertifikavimo NĖRA
Max Darbinė Srovė 19A & Pagal
Matmenys 15.5x7.3x7.5cm
Modelio Numeris Energijos Skaitikliai
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Kilmės KN(Kilmės)
Maitinimo Šaltinis AC
Prekės Pavadinimas alloet
Išėjimo įtampa 230v-250V
Vardinė Įtampa 230V
Ekrano Tipas LCD
Energijos Matavimo Diapazonas 0V --- 9999v

Parašyti atsiliepimą

Namų ūkio Backlight LCD Ekranas Vatų Stebėsenos Lizdas Elektros Analizatorius Stebėti Energijos Skaitikliai, Elektros Wattmeter

Namų ūkio Backlight LCD Ekranas Vatų Stebėsenos Lizdas Elektros Analizatorius Stebėti Energijos Skaitikliai, Elektros Wattmeter

Aprašymai: Galios matuoklis yra savotiškas stebėjimo ir tyrimo priemonė, kuri nustato, kad elektros energijos suvartojimas prijungta įranga ir energijos vartojimas. Savybės: 1. Didelis LCD ekranas, lengva skaityti. 2. LCD ekrano apšvietimas 3. Matuoti įtampos, dažnio, srovės,

Panašūs produktai: