4 Mygtukai PG VR2 kreiptuką valdytojas susisiekimas Kreiptuką valdytojas D51427

4 Mygtukai PG VR2 kreiptuką valdytojas susisiekimas Kreiptuką valdytojas D51427

Nauja prekė

€204.18

Apie prekę

NAUJAS 4 mygtukai PG VR2 Kreiptuką Galios vežimėlio valdytojas

Galios vežimėlio valdytojas galios vežimėlio Kreiptuką Pakeisti valdiklio, kuris naudoja 4 mygtukai PG Kreiptuką su šviesos ir pakėlimo sistema Specifikacija:

Gamintojas: S-Drive

Modelis: D51427 (SF-PGVR2-J4)

Įėjimo Įtampa: 24VDC

Kostiumas Galios susisiekimas su PG VR2 Kreiptuką, valdytojas

Nuotraukos rodo:

Svarbi pastaba:

(1) duomenų valdytojas turėtų būti pakeisti arba įrengta pagal specialų elektros inžinierius ir užtikrinti, 24VDC įvesties ir ne trumpas prisijungti, bet klaida operacija bus nutrauktas valdytojas ir prarado garantija.

(2) Prašome, nebandykite atidaryti valdytojas pagal save, ar jis bus prarastas garantija.

(3), bet daugiau apie aprūpinti ir programos, prašome patikrinti PG S-Drive svetainėje.

(4) valdytojas negali būti jungtis prie Variklio, baterijos ir tt, Jei jums reikia jungtys, prašome susisiekti su mumis ir reikia mokėti.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Garantija:

a) Variklių, elektros, stabdžių, pavarų dėžė, valdytojas, positioner mes tiekiame 8 mėnesių garantija, vyras padarė žalos ar produktai suskirstyti klaidinga operacija, prarasite garantiją.Mes tiekiame atsargines dalis be garantijos laikotarpis, už gaminius su trūkumais, derinimo.

b) Padangos ir plastikinių detalių, mes tiekiame jokių garantijų, bet mes priimame retrun su ne skaldyti, kaip šių grįžti atgal sąlygas.

c) PG S Disko kontroleris, mes tiekiame E-Garantija, ir jūs galite remonto ir gauti po pardavimo serice šalia jūsų šalyje.Dėl detalios, galite apsilankyti svetainėje :

Matyti follwoing interneto print Scrin

Žymos: dviratį dahon, kreiptuką susisiekimas, kamieninių kugoo, vr2, jungtis ebike, de kreiptuką, 48v 500w elektrinis motoroleris, kinijos "bluetooth" valdiklį, kėdė elektros varantys, Rosalind.

Charakteristikos

Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Gamintojas Dalies Numeris SF-PGVR2-J4
Paskirties Transporto priemonės PRIEKINIAI
Specialios Funkcijos Programuojamas valdiklis
Medžiagos Tipas Al
Prekės Pavadinimas Bey Paukštelis

Parašyti atsiliepimą

4 Mygtukai PG VR2 kreiptuką valdytojas susisiekimas Kreiptuką valdytojas D51427

4 Mygtukai PG VR2 kreiptuką valdytojas susisiekimas Kreiptuką valdytojas D51427

NAUJAS 4 mygtukai PG VR2 Kreiptuką Galios vežimėlio valdytojas Galios vežimėlio valdytojas galios vežimėlio Kreiptuką Pakeisti valdiklio, kuris naudoja 4 mygtukai PG Kreiptuką su šviesos ir pakėlimo sistema Specifikacija: Gamintojas: S-Drive Modelis: D51427 (SF-PGVR2-J4) Įėjimo

Panašūs produktai: