Vyrų kojinės naujas mados dizaino juokinga medvilnės kojinės vyrams, crazy dovanos kojinės

Vyrų kojinės naujas mados dizaino juokinga medvilnės kojinės vyrams, crazy dovanos kojinės

Nauja prekė

€9.85

€17.28

-42%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Gerbiami pirkėjas:mes turime jums žinoti.Mūsų prekės negali būti pigiausia, tačiau mes garantuojame, kad mes galime suteikti jums su kokybės produktus ir paslaugas.Po to, kai gauna produktą, jums bus jaustis laimingas.Jums nereikės gaišti laiko laukti produktų, kad jūs nepatenkinti.jei jums reikia nereikia ignoruoti.Ačiū!

Esame profesionalus tarpvalstybinės e. prekybos pardavėjų.Mes sutelkti dėmesį į gamybos ir pardavimo srityje.Mados tendencijos spalvingos kojinės.Stengiamės aptarnauti visus pirkėjas klientams, kurie reikia!Ačiū, Kad produktas palaiko dropshipping.Prašome palikite pranešimą apie mokėjimo puslapis (dropshipping produktų).Mes atsiųsime pakuotėse be etikečių ir reklaminiai skelbimai.Jei mes nematome šio pranešimo.Mes atsiųsime paketo mūsų kelyje.Dėkojame, 1 Už Rusijos klientams ,prašome užrašyti savo vardą ir pavardę .jei jums nėra vardą ir pavardę ,jūs negalite gauti savo paketą jūsų šalyje. 2 Mes teikiame kokybiškas logistikos paslaugas.Visą paketą informacijos, bus stebimi.Galite patikrinti paketu trajektorija bet kuriuo metu. 3 Jei jums kyla problemų.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Dėl laiko skirtumo problema.Kartais galime.Neatsakė į jus pirmą kartą.nesijaudinkite.Po to, kai mes einame į darbą, mes pasistengsime atsakyti jums pirmą kartą.Esame dėkingi už jūsų supratimą ir kantrybę ir linkiu jums laimingų dienų!

Gerbiami pirkėjas.Jei gaunate sklypas.Patenkinti mūsų produktais.Nepamirškite rinkti mūsų parduotuvėse.Patogus kitą, kad.Jei jūsų artimuosius ir draugus.Reikia kojinių.Prašome nelaikykite.Prašome rekomenduoti mūsų produktus.Labai ačiū už jūsų paramą!Geriausia palaima!

Išsamus skalbimo instrukcijos. 1 temperatūra yra ne aukštesnė kaip 30 laipsnių, 2 nenaudokite baliklių, 3 nėra geležies, ar ne sausas, švarus,

Žymos: atsitiktinis kojinių, megztinis vyrams crazy, vyrų megztinis, mados kojinės vyrams 2018, spalvos kojinių, center lock įrankis, dviratis hidrauliniai, medvilnės kojinių vyras, kūrybos crazy kojinės, kojinių žmogui.

Charakteristikos

Modelio Numeris 20200817-2
aukštas Įgula
Elemento Tipas kojinių
Kilmės KN(Kilmės)
Kojinių Tipas Atsitiktinis
Seksualinio Pobūdžio No
Medžiaga 80%medvilnė ,17%nailonas 3%spandex
Pavadintas Vyrų kojinės,Vyras kojinės
Lytis VYRAI
pėdų adata 200 siūlių, kojinių
Nepadori Nuotrauka No
Storis STANDARTAS
Prekės Pavadinimas FYYPIIN
Dydis US 7.5-12 EUR 40-46

Parašyti atsiliepimą

Vyrų kojinės naujas mados dizaino juokinga medvilnės kojinės vyrams, crazy dovanos kojinės

Vyrų kojinės naujas mados dizaino juokinga medvilnės kojinės vyrams, crazy dovanos kojinės

Gerbiami pirkėjas:mes turime jums žinoti.Mūsų prekės negali būti pigiausia, tačiau mes garantuojame, kad mes galime suteikti jums su kokybės produktus ir paslaugas.Po to, kai gauna produktą, jums bus jaustis laimingas.Jums nereikės gaišti laiko laukti produktų, kad jūs nepatenkinti.jei jums reikia nereikia ignoruoti.Ačiū! Esame

Panašūs produktai: