Bioaqua įdomu veido kremas su mėlynių ekstraktas

Bioaqua įdomu veido kremas su mėlynių ekstraktas

Nauja prekė

€4.89

Apie prekę

Veido kremas su mėlynių ekstraktas bioaqua suteikia odai stangrumą, elastingumą, pasižymi šviesos sukimo efektas.Be to, jis maitina ir drėkina, matiruet taikymo sritys.Drėkina ir sklandžiai odą yra atsakingi už 2 dalys: Mėlynės ir avižos.Jų veiksmai yra papildyta taukmedžio sviestas, kuris taip pat maitina ir daro odą labiau elastingą.Komforto jausmą ir drėgmės trunka visą dieną.

Produktas išlaiko jaunimo odos, nes veiksmų mėlynės-natūralus antioksidantas.Tai lėtina senėjimo procesą ir skatina ląstelių atsinaujinimą, apsaugo nuo laisvųjų radikalų.Suderinti esamas raukšles padės karičių aliejus.

Kremas mažina odos šveitimas, įskaitant T-zonoje, kuri dažnai yra problemiškas žmonėms su overdried odos.Produkto nesukuria neplautas blizgesį ir išlygina шелушащиеся sritis, todėl ji yra gera kombinuotos odos.Kremas grąžina natūralų spindesį odai.Medžiagos, esančios lapai ir uogos, mėlynės, slopina bakterijų augimą.Jie taip pat veiksmingai apsaugoti nuo įtakos iš išorės aplinką.

Be to, kremas padeda išspręsti vietos problemas.Jis stiprina kraujagysles, kurios teigiamai veikia būklę ir odos išvaizdą.Susiaurina pratęstas poras, ypač jei asmuo, prieš klijuojant yra gerai išvalyti, pašalinti giliai ir paviršiaus nešvarumus.

Mėlynių Kremas yra rekomenduojama naudoti ryte ir vakare, pradedant ant veido ir kaklo.Jis tinka bet kokio tipo skin.By nuoseklumas, produktas yra švelnus ir lengvas, gerai pasiskirsto.Ir visiškai absorbuojamas po 10-15 minučių nuo paraiškos.Be to, kremas tampa nematomas, nepalikdamas jokių nelankstumą ir riebalų, ir jausmą, drėkina ir komfortą išlieka ilgą laiką.Naudojimo būdas: Ryte ir vakare tepkite kremą į švarią veido ir kaklo odos, masažuojant judesius, rub, kol visiškai absorbuojamas.

Žymos: bioaqua kosmetikos, thiogamma, kūdikių veido kaukė, v7, kremas v7, serumas energingas, bioaqua kaukė, ikrai akis, bioaqua veido kremas, bioaqua veido.

Charakteristikos

Funkcija Drėkinamasis
Šalis/Regionas Gamyba Korėja
Lytis Moteris
Naudoti Veidas
Elemento Tipas Kremas
Kilmės KR(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Bioaqua įdomu veido kremas su mėlynių ekstraktas

Bioaqua įdomu veido kremas su mėlynių ekstraktas

Veido kremas su mėlynių ekstraktas bioaqua suteikia odai stangrumą, elastingumą, pasižymi šviesos sukimo efektas.Be to, jis maitina ir drėkina, matiruet taikymo sritys.Drėkina ir sklandžiai odą yra atsakingi už 2 dalys: Mėlynės ir avižos.Jų veiksmai yra papildyta taukmedžio sviestas, kuris taip pat maitina

Panašūs produktai: