Naujas atvykimo 10vnt/daug blaškytis dantų magija clipper žoliapjovės peilis su dėžute pakuotėje(auksas)

Naujas atvykimo 10vnt/daug blaškytis dantų magija clipper žoliapjovės peilis su dėžute pakuotėje(auksas)

Nauja prekė

€13.99

Apie prekę

Naujas atvykimo 10vnt/daug blaškytis dantų magija clipper žoliapjovės keraminiai ašmenys su dėžute pakuotėje(juoda), Pažymėti: visus produktus tiesiogiai iš mūsų gamykloje,konkurencinga kaina, aukštos kokybės

AFUPET yra profesionalus gamintojas, kuris gamina visų rūšių naminių gyvūnėlių priežiūros produktų, pvz., p et šukos,naminių gyvūnų kirpimo mašinėlių,gyvūnėlių plunksnos,naminių gyvūnų žirklės,pet brush ir naminių gyvūnėlių nagų priežiūra.

Mes turime 10 metų daug patirties su naujausiomis technologijomis,produktais, mūsų bendrovė yra visų karšto parduodami Europoje, Pietų Amerikoje, Vidurio Rytuose, Pietryčių Azijoje, Japonijoje ir Australijoje.

Susitariama, kad laivas per 3-7 darbo dienas po to, gauti mokėjimo.

Vežami vienas iš "FedEx", DHL,UPS,AVS ir tt.

Pristatymo laikas apie 3-15days

Prašome leiskite mums žinoti, jei jūs negalite gauti per 15 dienų po to, kai sumokėta, tada mes galime ištirti tai,ir kreipkitės į post office išspręsti problemą.

Kai gaunate bet mūsų produktų sugadinta dėl laivybos ar kitą trūkumą,mes mielai jį pakeisti be papildomo mokesčio.Klientas turi sumokėti atgal laivybos kaina.

Mes priimame", 7 dienas grąžinti":jūs galite grąžinti tai atgal, be jokios priežastis, 7 dienas gavus elementus, jums tik reikia mokėti grįžti laivybos kaina.

Sveiki atvykę į mums duoti savo konsultacijas (produktai,paslaugos ir t.t.),atsiprašome už nepatogumus, jums.

Savo pilną pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums!Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų produktus ar paslaugas,prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirma,prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime labai geriausia spręsti problemas ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimo įmanoma.

Jei turite kokių nors klausimų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes galime kalbėtis internetu ali-prekybos vadybininkas ar galėtume palikti pranešimą ali express".

Žymos: pearl dantų, grotelės dantys, perlų milteliai už dantų, diamond akiniai, silver dantų, žirklių, dantų grillz, plaukų žoliapjovės wahl, moser, ašmenys clipper.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Pakavimas STANDARTAS
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Žirklės
Tipas kirpykla clipper peilis
spalva Aukso
Punktas Clipper Peilis
Modelio Numeris 2161
Modelio NR. 2161
Pristatymo Laikas per 7days
kilmės vieta ZHEJIANG, KINIJA
Medžiaga Keramikos
appliancant Žmogaus

Parašyti atsiliepimą

Naujas atvykimo 10vnt/daug blaškytis dantų magija clipper žoliapjovės peilis su dėžute pakuotėje(auksas)

Naujas atvykimo 10vnt/daug blaškytis dantų magija clipper žoliapjovės peilis su dėžute pakuotėje(auksas)

Naujas atvykimo 10vnt/daug blaškytis dantų magija clipper žoliapjovės keraminiai ašmenys su dėžute pakuotėje(juoda), Pažymėti: visus produktus tiesiogiai iš mūsų gamykloje,konkurencinga kaina, aukštos kokybės AFUPET yra profesionalus gamintojas, kuris gamina visų rūšių naminių gyvūnėlių priežiūros

Panašūs produktai: