Baitcasting Ritės 13 Guoliai 6.3:1 Pavaros Santykis Magnetinė Stabdymo Sistema Vandens lašas varantys masalas skristi virvę varantys žvejybos įrankių varantys

Baitcasting Ritės 13 Guoliai 6.3:1 Pavaros Santykis Magnetinė Stabdymo Sistema Vandens lašas varantys masalas skristi virvę varantys žvejybos įrankių varantys

Nauja prekė

€6.87

€9.05

-24%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Savybės:

*1. Tik dydis delno, bet dėl puikios ir išsamios spektakliai.

*2. Šaltas štampavimas, antikorozinio apdorojimo aliuminio lydinių viela rato, ir apdailos 16 dekoratyvinis skyles, svorio mažinimas, o pagerinti išvaizdą.

*3. Pagrindinė institucija, šoninio dangtelio ir " star, stabdžių, yra pagaminti iš labai atsparių tempimui inžinerijos plastiko ir švirkščiamas pagal gamybos proceso aviacijos plastiko.

*4. Atnaujinti aliuminio lydinio rokeris rankos su anoduoto paviršiaus, smarkiai sumažina svorį varantys pagerinti bendrą linijos kokybės ir estetikos.

*5. Struktūros vadovas, baras artėjimo linija iki rezultatų, lankstų ir vienodai rotacija.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: Blobfish Varantys

Medžiaga: nerūdijantis plienas + metalas + plastikas

Dydis: 13.2 * 10.5 * 6 cm

Naudojimas:

*1. Star stabdžių.Reguliuoti stabdymo jėgą rokeris pagal žuvų dydis, siekiant užtikrinti, kad ji nėra lengvai atsisegti arba nutraukti linija.

*2. Reguliavimo rankenėlė.reguliuoti sukimosi greitis vielos rato, ir reguliuoti ją pagal svorį spurga prieš liejimą.

*3. Sankabos mygtuką.Kai yra paspaudžiamas, laidas cup gali būti linijos, drebulys rokeris rankos iš naujo.

*4. Magnetinio reguliavimo rankenėlė: reguliuoti sukimosi greitį ritės, ir reguliuoti juos pagal liejimo atstumą ir kvalifikacijos.

Reguliavimo Metodas:

*1. Tašką magnetinio reguliavimo rankenėlė su "10" ženklu taip, kad ritės turi daugiau pasipriešinimo.

*2. Liftas lazdele 45 laipsnių kampu, ir tada reguliuoti "Reguliavimo rankenėlę", kol masalas gali sklandžiai patenka į vandenį, ir vielos taurė dar toliau pasukti.Tai yra vienintelis būdas, jūs galite gauti tinkamą liejimo atstumu.Žvaigždė stabdys gali būti priveržti, arba yra valstybės išvynioti off jėga.

Liejimo būdu:

Pirma, kontroliuoti masalą, apie 10cm nuo lazdelės galiuko, tada sūpynės lazdele patarimas siekti 10 val. pozicija, nukreipta 4 valandą!Mesti, atminkite taško trajektorija klubas patarimas judėjimas 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10; kaip su golfo swing.Galite naudoti saikingai jėga ne pirmas, ir po kelių praktikos sesijų galite naudoti stiprių sūpynės.Po metant masalą, savo akimis turėtų pradėti žiūrėti trajektorija masalas, 10cm-20cm prieš masalas hitai vandens, naudoti savo nykščio sustabdyti vielos taurės.Kai yra tangling, palaikykite, pagrindinė institucija, iš vienos pusės ir perjungti šoninį dangtelį pagal laikrodžio rodyklę, o su kita ranka greitai pašalinti ritės, imti ritės susidoroti su tangling, tada įdiegti prieš laikrodžio rodyklę varžtais pusėje padengti savo ruožtu ir rethrow dar kartą.

Atsargiai ir Papildyti:

*1. Kaip pradedantysis, rekomenduojama skaičius nailono linija yra #3.

*2. Beveik liejimą, gaminti, naudoti lentelė žvejybos stiliaus būdas sumažinti kablys ir supasi iš suvilioti į gauti norimo taško.Ilgesnį atstumą,, koreguoti "Magnetiniai reguliavimo rankenėlė" pagal svorį suvilioti ir pereiti prie mažesnės stabdymo jėga.Rasti pusiausvyros tašką tarp tangling ir toli liejimo, pasinaudoti savo baitcasting ritės.

*3. Kai dauguma nepavyksta, nereikia panikos, palaikykite, pagrindinė institucija, iš vienos pusės ir perjungti šoninį dangtelį pagal laikrodžio rodyklę, o su kita ranka greitai pašalinti ritės, imti ritės susidoroti su tangling, tada įdiegti prieš laikrodžio rodyklę varžtais pusėje padengti savo ruožtu ir rethrow dar kartą.

Pradedančiųjų Vadovas:

*1. Pirmą kartą vartotojai pirmiausia turėtų tie 15g spurga priekinės linijos, tai suteiks jums gera idėja, koordinavimo tarp ritės ir lazdele.Paspaudę spurga gavo 10 cm nuo galo lazdele, nukreipta tiesiai į priekį.

*2. Kai jūs galėsite mesti gerai, sužinoti nykščio kontrolės ir praktikos liejimo ilgesnį atstumą, tada galite naudoti reguliavimo rankenėlę, kad atleisti stabdį, arba sumažinti slėgio prie laido taurė visiškai su nykščio subalansuoti pradinis greitis vielos taurės ir skrydžio spurga užkirsti kelią tangling, siekiant užtikrinti tikslią ir ilgai liejimas.

*3. Nykščio vaidina svarbų vaidmenį pabaigos liejimas.Kai masalas yra virš vandens 10-20cm, naudoti nykščio sustabdyti sukasi vielos taurės, lėtai, vystyti gebėjimą pirštais, o ne reguliavimo rankenėlės ir magnetinio reguliuojančios.

Komplektą Sudaro:

1 x Baitcasting Ritės

Žymos: žvejybos replės pesca, shimano vanford, 6000 ritės, de peche, cast ritės, legalis 4000, jitai ritės, finansų žvejybos įrankių, fuji ritės sėdynės, abu baitcaster.

Charakteristikos

Masalo Tipas Pranešk Apie Netikrą Masalas
Pozicija stream
Žvejybos Metodas Musė
Kilmės KN(Kilmės)
Pavarų Santykis 6.3
Modelio Numeris baitcasting ritės
Žvejybos Ritės Tipas Musė Varantys

Parašyti atsiliepimą

Baitcasting Ritės 13 Guoliai 6.3:1 Pavaros Santykis Magnetinė Stabdymo Sistema Vandens lašas varantys masalas skristi virvę varantys žvejybos įrankių varantys

Baitcasting Ritės 13 Guoliai 6.3:1 Pavaros Santykis Magnetinė Stabdymo Sistema Vandens lašas varantys masalas skristi virvę varantys žvejybos įrankių varantys

Savybės: *1. Tik dydis delno, bet dėl puikios ir išsamios spektakliai. *2. Šaltas štampavimas, antikorozinio apdorojimo aliuminio lydinių viela rato, ir apdailos 16 dekoratyvinis skyles, svorio mažinimas, o pagerinti išvaizdą. *3. Pagrindinė institucija, šoninio dangtelio ir star, stabdžių,

Panašūs produktai: