Nerūdijančio Plieno Rankinė Naftos Spaudos Mašina žemės Riešutų, Saulėgrąžų Aliejus ir Sėklos ir Kitos Rankinis Naftos Augalai

Nerūdijančio Plieno Rankinė Naftos Spaudos Mašina žemės Riešutų, Saulėgrąžų Aliejus ir Sėklos ir Kitos Rankinis Naftos Augalai

Nauja prekė

€73.06

€81.18

-10%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Tai yra visiškai nauja Rankinė Naftos Paspauskite Mašina, kuri sudaro keturios pagrindinės dalys: rėmas, paspauskite narve, rankena ir šildymo dalis.Padaryti savo sveiką naminį aliejų.Aliejus gali būti naudojamas maisto ruošimui arba kaip kūno kremas.Jūs žinote, tai yra 100% sveikas ir grynas, kaip jūs galite padaryti jį sau.Puikus būdas gyventi geriau.Ši mašina gali būti naudojama namuose arba profesionalūs virėjai, kurie didžiuojasi padaryti viską nuo nulio.Mašina galima nustatyti keletą minučių, ir viskas, ką jums reikia surinkti ji jau įtraukta.Jums reikia pirkti savo sudedamųjų dalių, tokių kaip graikiniai riešutai, žemės riešutai ir pan.Rinkinys taip pat ateina tik su vienu aliejaus butelio, taigi, kai tik naudojate jį, galite plauti ir naudoti jį dar kartą, arba nusipirkti papildomų butelių.Aliejaus butelis gali būti pakeisti (ir perdirbamos) su standartiniais buitinės butelių.Šviežios alyvos turėtų būti paliktas atvėsti 5-7 valandas, ir turėtų būti suvartojama per 2-3 dienas nuo priėmimo.

Įrengimas:

1. Prieš kiekvieną naudojimą, atidžiai švarus ir sausas, visos dalys.

2. Pradėti tvirtinimas ant rėmo L formos metalo gabalas.Yra trys iš anksto išgręžtas skyles L formos metalo gabalas ir rėmo, jie turėtų būti suderinti ir apsaugotos su sąlyga, varžtai viena detalė.

3. Tada jums reikia nustatyti rack iki tvirto paviršiaus.Įdėkite varžtus iš apačios, ir pritvirtinkite juos, kol rėmas yra tvirtai pritvirtintas prie stalo.Galite naudoti jei apvalus metalo gabalus, siekiant apsaugoti jūsų stalo, ir taip pat veikia kaip spragą užpildo, jeigu jūsų stalo krašto, nėra pakankamai storas.

4. Rankena: Pirma pritvirtinti suku apačioje rankena.Tada įdėkite rankena varžtas veleno pabaigoje paspauskite narvo ir naudoti varžtas užsegamas jį per iš anksto išgręžtas skyles.Įsitikinkite, rankeną galima pasukti lengvai ir sklandžiai.

5. Ant priekinės dalies, paspauskite narve, jums reikėtų pritvirtinti paspauskite narve bžūp po terminalo reguliavimo varžtas.

6. Kuro butelis: Su sąlyga, viko turėtų būti įdėta į metalinį dangtelį su iš anksto išgręžtos skylės.Užpildykite butelį su žibalas arba alkoholio, kuro (Jis turėtų būti 80% visiškai).Palikti 0,5 cm į wick ne ir įdėti ilgiau pabaigos, kuro butelis.Vietoje kuro butelis pagal spaudos narve, į išorę.Saugoma ji su gumos juosta taip, kad kuro butelis lieka įdėti ir nejuda, eksploatavimo metu.

7. Plastikiniai aliejaus butelis: Vieta tuščių plastikinių aliejaus butelis pagal atidarymas paspauskite narve.Butelis bus surinkti naudojamas aliejus.Jei naudojate savo butelį ateityje, įsitikinkite, kad ji yra šilumos įrodymas.

8. Įleidimo Plokštė: Užpildo plokštė su raw sudedamoji dalis, ir tegul jis sėdi viršuje paspauskite narve.

Prašome Atkreipti Dėmesį:

Tai yra labai normalu, kad aliejus ir ekstraktai srauto iš terminalo reguliavimo varžtas pradžioje.Galite dėti plokštelę, ar konteinerio apačioje sugauti šio likučio.

Jei radote rankena yra per kieta, per operaciją, jums gali atlaisvinti terminalo reguliavimo varžtas.

Jei radote yra yra per daug aliejaus, spaudoje narve, jums reikia sugriežtinti reguliavimo varžtas.

Jei ingredientas, kurį norite naudoti, yra labai maža, pavyzdžiui, sezamo sėklų, tada jūs galite pridėti kito naftos produkto, kad jis gali eiti per spaudos sklandžiau.

Šviežiai spaustas aliejus turėtų būti paliktas atvėsti 5-7 valandas, ir tada suvartoti per 2-3 dienas.

Būtina gera mašina kruopščiai po kiekvieno naudojimo, kitaip likutis mašina bus sukietėja ir turės įtakos šalia mašinos veikimą.Mašina taip pat turėtų būti valomas prieš naudojimą, jei jis buvo, sandėliavimo ar nebus naudojamas kartu.

Spaudos narve ir visos metalinės dalys, mašina gali gauti labai karšta, eksploatavimo metu.Prašome elgtis atsargiai ir dėvėti reikalinga saugos įranga.Nelieskite įkaitusių dalių, su savo plikomis rankomis.Leiskite aparatui atvėsti prieš valant ir demontavimas.

Apvalūs metaliniai dangteliai gali būti naudojami siekiant apsaugoti jūsų stalo nuo varžtų ženklai/įlenkimų.Jie taip pat gali veikti kaip spragą užpildo, jeigu jūsų stalo yra per maži, ir varžtus nepasiekia lentelė.Funkcija Rankinis aliejus, išspaudos, suteikti sau sveikatos ir maistinių gyvenimą Priimti aukštos kokybės nerūdijančio plieno medžiagos, atsispirti korozijai ir ilgaamžiai pilna priedai, paprasta įdiegti, Tinka daugelis alyvų kiekis yra daugiau kaip 25% naftos, augalai, pvz., žemės riešutų, saulėgrąžų, arbatmedžio sėklų, sezamo sėklų, graikinių riešutų, alyvuogių, kokosų aliejus, linų sėklos, ir pan Specifikacijos Medžiagos: Nerūdijantis Plienas 304 Spalva: Juoda Konstrukcija: Daugiausia Suskirstyti Į Rėmą, Sprogimo Ir Paspaudus Varžtas, Tinkamas Žaliavų: Dauguma Alyvos Kiekis Yra Daugiau Kaip 25% Naftos, Pasėlių Dydis: (270 X 50 X 350 mm)Aliejaus Gamykloje Matmenys (Įskaitant Pakuotę) Pakuotės Dydis: 15" X 11,8" X 3.5" (375 X 300 X 75 mm) Pakuotės Turinys

1 x Paspauskite Narve 1 x Varžtas Veleno 1 x Terminalo Reguliavimo Varžtas 1 x Paspauskite Narve Dangtelis 1 x Kuro Buteliukas 1 x Alkūninius 1 x Piltuvas, 1 x Plastikinis Buteliukas 1 x Teptukas 1 x Raktas 1 x naudojimo Reikalavimo, Visi reikalingi Asamblėjos Priedai, Kaip Fotografavo

Žymos: gamyba, naftos spaudos mašinos, sandariklis, skirtas kosmetika, hotronix šilumos spaudos, šalta alyva, paspauskite, naftos paspauskite, žemės riešutų sviesto maker mašina, Žemės riešutų (arachių), komercinės naftos spaudos mašinos, Tepalas Ginklą, karšto spauda.

Charakteristikos

Modelio Numeris SDZYJ000000000001V0
Tipas YBS didelės spartos malimo malūnėlis
Pakuotės Dydis 375 X 300 X 75(mm)

Parašyti atsiliepimą

Nerūdijančio Plieno Rankinė Naftos Spaudos Mašina žemės Riešutų, Saulėgrąžų Aliejus ir Sėklos ir Kitos Rankinis Naftos Augalai

Nerūdijančio Plieno Rankinė Naftos Spaudos Mašina žemės Riešutų, Saulėgrąžų Aliejus ir Sėklos ir Kitos Rankinis Naftos Augalai

Tai yra visiškai nauja Rankinė Naftos Paspauskite Mašina, kuri sudaro keturios pagrindinės dalys: rėmas, paspauskite narve, rankena ir šildymo dalis.Padaryti savo sveiką naminį aliejų.Aliejus gali būti naudojamas maisto ruošimui arba kaip kūno kremas.Jūs žinote, tai yra 100% sveikas ir grynas, kaip jūs galite

Panašūs produktai: