[Naujausias Atnaujinimas Ver] 2/3/4/6 Vienetų, Bute domofonas Vaizdo Domofonas sistema Ethernet Kabeliu Prijungti, Bendrosios Tiekimo, ID Raktas Atrakinti

[Naujausias Atnaujinimas Ver] 2/3/4/6 Vienetų, Bute domofonas Vaizdo Domofonas sistema Ethernet Kabeliu Prijungti, Bendrosios Tiekimo, ID Raktas Atrakinti

Nauja prekė

€130.09

Apie prekę

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę, pasirinkti, daugiau, produktai:

2/3/4/6 Vienetų Butas Vaizdo Domofonas Durys, Telefono Rinkiniai

UPGRAD VER: ethernet kabeliu.lauko kameros ir patalpų stebėti, naudojant tinklo sąsaja, Tik lauko kamera prijunkite maitinimo, Patalpų vienetas nereikia maitinimo, patogiau ir greičiau.

Šie produktai yra 2/3/4/6 Vienetų Butai Vaizdo Duris Telefono Ryšio Sistemos.Ekrane įrengta importuoti didelės raiškos TFT-LCD ekranas su aiškiais vaizdo ir išlaidos spalvų.Jis palaiko vieną-atrakinimo mygtuką ir mygtuką, atsakyti ir pan.Domofonas, nuotolinio atrakinimo funkcija.

Kai lankytojas ateina aplankyti ir paspauskite lauko blokas, patalpų vienetas skambės ir ekranas lankytojas vaizdas, jūs galite tiesiogiai paspauskite atsiliepimo mygtuką, patalpų vienetas norėdami užmegzti vaizdo ryšį su lankytoju, ir paspauskite atrakinimo mygtuką, norėdami atidaryti duris.

Gaminių Aprašymas: Lauko Kameros: Lauko blokas ( 2/3/4/6 skambinimo mygtukai) Paramos RFID korteles atrakinti, Parama, visų rūšių durys, spynos.Su metalo piešimo modelius, su gera tekstūra ir korozijai, Su 15VDC maitinimo adapteris, Palaiko 2/3/4/6 stebėti Kelių šeimos,butas, durų skambutį, skambėjimo, stebėsenos ir domofonas.Ji yra įrengta su HD kamera.su veiksmingą infraraudonųjų spindulių nakties šviesa.Kameros jutiklis : 1/3" CMOS , 700TV-Line, Naktinis Matymas : IR šviesa Elektroninis užraktas : pagalbinė Medžiaga :Metalo skydelis Vandeniui : palaikymo Operaciją Temp: -20degree +60degree Įrengimas :Įterptųjų diegimo kampo objektyvas gali būti reguliuojami Tik lauko kamera prijunkite maitinimo, Patalpų vienetas neturi elektros energijos tiekimo.

Tinklo sąsaja

Lauko kamera, naudojant tinklo sąsaja, Tik lauko kamera prijunkite maitinimo, Patalpų vienetas nereikia maitinimo, patogiau ir greičiau.

Patalpų Stebėti:

LCD 7 colių skaitmeninio touch spalva stebėti.

Aišku, naktinio matymo , 24 valandų monitoringas, skambina, kalbėjimo ir atrakinimo nuotolinio kontroliuoti ir pan.

Papildoma stebėti iki 12(pasirinktinai) dauguma.

Jutiklinis LCD spalvotas ekranas, mažas energijos suvartojimas, ne radiacija ir high definition.

"Hands-free jungiamųjų.

Ryškumas, chroma ir apimtis reguliuojama.

25-akordas melodija skamba parinktis

Palieskite klavišą vaizdo domofonas 7 colių spalvotas Jutiklinis LCD patalpų stebėti palieskite klavišą lengva veiklos.Užtikrina, kad jūs galite abu pamatyti ir kalbėti visi svetainės lankytojai.Patalpų Stebėti naudoti palieskite klavišą sukurta sutampa su tendencija produktų, gražus stilius, atspari vandeniui,dulkėms, stabili ir lengva valdyti.

Kelis melodijos - nemokamai jungiklis yra 25 akordas melodijos gali būti įjungtas laisvai, elegantiškai ir teisingą skambus.Abi melodijos ir garsas gali būti reguliuojamas, gali patenkinti originalas turi savo laiką.Nereikia nerimauti, negirdi balso arba išgirsti ją per garsiai, bet daugiau.

Tinklo sąsaja

Patalpų stebėti, naudojant tinklo sąsaja, Tik lauko kamera prijunkite maitinimo, Patalpų vienetas nereikia maitinimo, patogiau ir greičiau.

RDA Pulteliais:

Lauko blokas kontroliuoja RDA jutiklis ir kodo, tai yra vidaus integruota vaizdo domofonas grandinės prisijungti patalpų stebėti.naudoti ją domofonas, ir atrakinti duris.

2 būdų, kaip atrakinti( Patalpų, RFID), Paramos RDA Pulteliais prieigos valdiklis.

Yra keli būdai, kaip atidaryti duris užrakinti, kai esate už durų: naudojant RDA keyfobs arba nuotolinio valdymo pultas.Šis punktas ateina su 7 RDA keyfobs(įskaitant pridėtinės pulteliais ir ištrinti pulteliais) .Be to, jei jums reikia daugiau RDA keyfobs, galite pridėti kiekis RDA pulteliais, kaip jums patinka.

Lauko blokas turi RFID reader, kuri palaiko max 500 RFID korteles/žiedai.Tai lengva pridėti naujas kortos ir ištrinti senas korteles.

(Pastaba: funkcija pridėti kortelę ir ištrinti pulteliais (papildomas/ištrinti pulteliais negali atrakinti durų užraktas)

Pajungimo Instrukcija

UPGRAD VER: ethernet kabeliu.lauko kameros ir patalpų stebėti, naudojant tinklo sąsaja, Tik lauko kamera prijunkite maitinimo, Patalpų vienetas nereikia maitinimo, patogiau ir greičiau.

Galite pasirinkti :

2/3/4/6 Mygtukai lauko kamera už jūsų pasirinkti!!!

Pakavimo įeina: 1 x Lauko blokas( 2/3/4/6 Klavišus Neprivaloma ) 5 x RDA Keyfobs 2 x 7 colių Patalpų Vieneto ( 2/3/4/6 Neprivaloma ) 1 x Maitinimo adapteris 2 x Bandymas Tinklo kabelis 2 x Tvirtinimo plokštelės ( 2/3/4/6 Neprivaloma ) 1 x Maišelis su varžtais 1 x Vartotojo vadovas

Žymos: vga jungtis, garso duris telefono, moterų sienos vienetas, amocam vaizdo domofonas, endoskopą į išmanųjį telefoną, duris telefono, grandinės raktas, doorphone raktas, hikvision durys, domofonas ip, oem ip domofonas.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Ekrano Dydis 7
Įrengimas Tvirtinimas Prie Sienos
Ekrano Tipas spalva
Galia 100V-240V
Įėjimo Zona NĖRA
Atsakyti Režimas "Hands-free
IP Kameros Sąsaja No
Medžiaga aliuminio lydinio
Lauko kamera IR,Spalvos,Atsparūs
ID Keyfobs įtraukti 5 Vnt vartotojo keyfobs
Sertifikavimo NĖRA
Samrt Namų Sąsaja Taip
patalpų stebėti "Hands-free, kalbėti, stebėti,domofonas,video,atrakinti
Prisijungimo Būdas Laidiniu
Vaizdo kameros Jutiklio tipas CMOS
Modelio Numeris 70W530
Fotoaparatas spalva
Maitinimo Šaltinis ES/JAV/AU/UK Plug Neprivaloma
Prijungimo Tipas Laidiniu
Tipas Butas, Domofonas Sistema
Atsparus vandeniui Taip
Pavadinimas Vaizdo duris telefono / doorbell / domofonas
Technologijos Skaitmeninis
Jutiklio Dydis(Coliai) 1/3
Prieigos Kontrolė Indukcinis Kortelės
Dydis Ekranas TFT-lcd 7 colių
Prekės Pavadinimas AMOCAM
Naktinis Matymas Paramos infrared naktinio matymo
Rezoliucija > 420 TV Eilutės
Rinkinio Sąrankos Nuo vieno iki Trijų doorphone video
Skambinti Taip
Kreiptis 2,3,4,6 Vienetų Šeimos/grindys/vilos/butai
Žiūrėjimo Kampas (°) 92

Parašyti atsiliepimą

[Naujausias Atnaujinimas Ver] 2/3/4/6 Vienetų, Bute domofonas Vaizdo Domofonas sistema Ethernet Kabeliu Prijungti, Bendrosios Tiekimo, ID Raktas Atrakinti

[Naujausias Atnaujinimas Ver] 2/3/4/6 Vienetų, Bute domofonas Vaizdo Domofonas sistema Ethernet Kabeliu Prijungti, Bendrosios Tiekimo, ID Raktas Atrakinti

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę, pasirinkti, daugiau, produktai: 2/3/4/6 Vienetų Butas Vaizdo Domofonas Durys, Telefono Rinkiniai UPGRAD VER: ethernet kabeliu.lauko kameros ir patalpų stebėti, naudojant tinklo sąsaja, Tik lauko kamera prijunkite maitinimo, Patalpų vienetas nereikia maitinimo, patogiau

Panašūs produktai: