MIG-250 Suvirinimo Inverter Suvirinimo Aparatas su 3in1 Ekranas Dujų Elektrodas

MIG-250 Suvirinimo Inverter Suvirinimo Aparatas su 3in1 Ekranas Dujų Elektrodas

Nauja prekė

€272.68

€302.98

-10%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Prekės Aprašymas Pagrindinės Savybės

IGBT Keitiklio Technologija

IGBT į keitiklio technologija funkcijų dabartinę kontrolės, aukštos kokybės, stabilus veikimas, mažas dydis, lengvas, lengva valdyti, ekonomiškas, praktiškas.Į IGBT suvirintojas taip pat yra įrengta su nuo viršsrovių, viršįtampis, perkaitimo apsauga, ir kt..

Daugiafunkcinis Pultas

Lengva perjungti pakeisti suvirinimo režimas greitai.Ji taip pat yra įrengta su savita LCD monitorius, kuriame rodoma įtampa ir amperai patikrinti.Ji turi reguliuojamas vielos pastūmos greitis mygtuką, jūs galite reguliuoti, kad atitiktų jūsų prašymą ir suvirinimo su skirtingų storių.

Vidaus Vielos Tiektuvas

Naudojant aukštos kokybės integruotas vielos tiektuvo, kad būtų užtikrintas sklandus vielos tiekimo, reguliuojamas įtampos ir suvirinimo srovės.Pilno dydžio MIG platforma, su 60% darbo ciklas, užtikrina ilgą suvirinimo, veikia sklandžiai, vidutinis greitis ir didelis, galingas variklis.

Efektyvi Aušinimo Ventiliatorius

Pažangi aušinimo sistema siūlo įmontuotą perkaitimo apsauga, viršįtampių apsauga ir žemos įtampos apsauga.Užtikrinti, kad plasma cutter yra stabilus ir patvarus, aukštos kokybės, saugos ir eksploatavimas yra garantuotas.

Kompaktiškas ir Nešiojamas

Į 788h-USB projektavimo ypatumai kompaktiškas kūno formos, kartu su patogi rankena; Tai daro jį šviesa ir lengvai judėti.Taigi, jūs galite pasiimti, jei norite lengvai.

Plačiai Naudojamas, Ji yra puiki suvirinimo normalus plonas plieno ir geležies, puikiai tinka namuose "PASIDARYK pats" darbo vietų ir bendrojo remontas.Mini dydžio, bet ir praktiška, gausite profesionalią apdaila, suvirinimas.Jis pasižymi lengvai nešimo rankena, lengvas, kompaktiškas dizainas, lengva vertimo ir saugojimas.

Savybės ir Informacijos 【 IGBT keitiklio 】 - IGBT funkcijų keitiklio technologija funkcijų su dabartinės kontrolės, aukštos kokybės, stabilus veikimas, mažas dydis, lengvas, lengva valdyti, ekonomiškas, praktiškas. 【SKIRTUMAS SKYDELIS】- Lengvai keisti suvirinimo režimu.Ji taip pat yra įrengta su savita LCD monitorius, kuriame rodoma įtampa ir amperai patikrinti.Tai lengva patikrinti ir naudoti. 【VIDINIS VIELOS TIEKTUVAS】- Aukštos kokybės integruotas vielos tiektuvo, kad būtų užtikrintas sklandus vielos tiekimo, reguliuojamas įtampos ir suvirinimo srovės.Eiti su sklandžiai vidutinis greitis ir galingas didelis variklis. 【 EFEKTYVUS RADIATORIUS 】 - Ji turi efektyvią aušinimo sistemą, siekiant apsaugoti suvirinimo aparato nuo gedimų.Yra skyles ant abiejų pusių ir stiprios aušinimo ventiliatorius ant nugaros, siekiant išsklaidyti šilumą. 【Platus】- Tinka normaliai suvirinimo bauda, plieno ir geležies, puikiai tinka namuose "PASIDARYK pats" darbas ir remonto apskritai.Nešimo rankena, lengvas, kompaktiško dizaino, lengvai perkelti ir laikyti.

Specifikacija Efektyvumas: 85% Suvirintojas Tipas: MIG, MAG, MMA Įtampa: 230V x 15% 1 Etapas Išėjimo srovė: 40-250 Apsaugos Laipsnis: IP21S Taikoma Vielos Skersmuo: 0.8-1.0 MM

Pakuotės Turinys Įtraukta 1 x MIG-250 Keitiklio Suvirintojas 1 x Suvirintojas MIG Degiklis 1 x Elektrodo laikiklis 1 x Žemės Gnybtas 1 x Suvirintojas Kaukė ir Teptukas 1 x Rinkinys Priedai

Nuotraukos:

Žymos: mig suvirinimo vielos tiektuvas, al mig suvirinimo, suvirintojas, energijos keitiklio alternatyva, mig sig, lanko šalto suvirinimo mašina, suvirinimo aparatas parkside pmsg 200 a1, mašinos f suvirinimas mig, tig impulso šalto suvirinimo, perkraukite suvirinimo mašina.

Charakteristikos

Vielos Šėrimo Greitis 2.5-13m/min
Svoris 23KG
Matmenys 500x305x370mm
Naudojimas pramonės ar verslininkų, kurie reikalauja aukštos kokybės suvirinimo našumą.
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris MIG-250QBHJ000001

Parašyti atsiliepimą

MIG-250 Suvirinimo Inverter Suvirinimo Aparatas su 3in1 Ekranas Dujų Elektrodas

MIG-250 Suvirinimo Inverter Suvirinimo Aparatas su 3in1 Ekranas Dujų Elektrodas

Prekės Aprašymas Pagrindinės Savybės IGBT Keitiklio Technologija IGBT į keitiklio technologija funkcijų dabartinę kontrolės, aukštos kokybės, stabilus veikimas, mažas dydis, lengvas, lengva valdyti, ekonomiškas, praktiškas.Į IGBT suvirintojas taip pat yra įrengta su nuo viršsrovių, viršįtampis,

Panašūs produktai: