20 Lygių Dešimtis Mašina, įrenginys su 10 Elektrodų Pagalvėlės Skausmo Impulso Masažas EMS Raumenų Stimuliacija Akupunktūra Kūno Masažas

20 Lygių Dešimtis Mašina, įrenginys su 10 Elektrodų Pagalvėlės Skausmo Impulso Masažas EMS Raumenų Stimuliacija Akupunktūra Kūno Masažas

Nauja prekė

€11.83

€20.40

-42%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Elektroninių Impulsų Massager Dešimtis Ems Mašina massager elektrinė nervų raumenų stimuliatorius Akupunktūra Riebalų Degintojas Skausmo

Kaip naudoti (turi būti atidžiai perskaityti prieš perkant)

1 žingsnis:Vieta elektrodų pagalvėlės ant kūno(Pastaba: 2 elektrodų pagalvėlės / 4 elektrodų pagalvėlės turi būti sujungti tuo pačiu metu),

2 žingsnis:Prijunkite elektrodų pagalvėlės su elektrodo laidus prijunkite prie prietaiso

3 žingsnis:Pradėkite prietaisą, nustatykite režimą, ir reguliuoti pavaros

Kodėl jums reikia šios massager?

Į massager remiantis fizika, bionika, biologinių elektros, tradicinė Kinų medicina mokslas kanalai ir užstatų principas.

Jis kartu su daug klinikinės praktikos ir priėmė šiuolaikinės mikrokompiuteris kontrolės technologijų mokslinių tyrimų ir plėtros naujausios kartos sveikatos priežiūros produktų.

Jis ne tik turi funkcija, akupunktūra, daužyti, masažas, medicininė, masažas, metalo laužą, plonas kūno, bet taip pat turi unikalų imuninės sistemos reguliavimo funkciją, ir išradingumą, ugdyti normaliai temperatūrai infraraudonųjų spindulių spektro elektrodas, kad terapijos poveikis nuostabesnio.

Tapatybės, Funkcionalumo ir Terapijos Teorija:

Šis elektroninio impulso massager yra skirtingi lenitive terapijos funkcija simptomas gimdos kaklelio spondyosis, periarthritis humeroscapularis, artritas, padermės juosmens raumenys ir kt., ir tai gali sumažinti periferinių nervų paralyžius veiksmingai.Be to, ši mašina gali atnešti lankstus masažas visam kūnui, dėl elektrodų pagalvėlės, todėl ji yra labai naudinga, siekiant išsklaidyti nuovargį, sumažinti raumenų skausmas ir skatinti kraujo apyvartą.

Jis turi multi-funkcija Paspauskite, Minkyti, Vibruoja ir Daužyti.Ši mašina turi kombinuotosios terapijos funkciją Rankos, Sąnarių, Pėdų, Pečių, Liemens ir Kojų.Žemo dažnio terapija veikia žmogaus kūną, nors žemo dažnio impulsų srovė, Tai daro žmogaus kūnas reaguoja jos kurstymas, ir taip skatinti dalies kraujotaką, Sustiprinti reguliavimo funkciją nervų sistema pasiekti tikslą, pašalinti nuovargį, sumažinti hyperinesia, reliving skausmas ir subduing uždegimas ir kt.

Kūno reakcija yra vykdoma kartu veiksmų nervų ir kūno skysčių.

Naudojimo Instrukcijos:

1.Švelniai Atidaryti langelį, dėžutė, įdėti keturis gabalus 1,5 V baterijų į jį, ir uždaryti ląstelių langelį. (6 V maitinimo adapteris gali būti taip pat taikoma)

2.Stick elektrodų pagalvėlės ant atitinkamų kūno dalių, kad reikia masažuoti, tada prijunkite atlikti viela su elektrodų pagalvėlės teisingai.

3.Atidaryti on-off mygtuką iš pagrindinių mašina, ir eskizas darbo režimą pagal instrukcija tvarka bus rodomas ekrane.Galite pasirinkti įvairių terapijos režimai ( Paspauskite, Minkyti, Vibruoja ir Daužyti) tik pagal jūsų asmeninius pageidavimus.

4.Terapijos greičio ir intensyvumo mašina galima lanksčiai reguliuoti, galite nustatyti intensyvumas rankenėlę iš pagrindinių mašina iš žemesnio į aukštesnį.

5.Taip pat galite paspausti mygtuką RANKOS", "BENDRAS", "PĖDOS", "PEČIŲ", "JUOSMENS" IR "KOJOS" pasirinkti įvairių dalių terapija.

6.Numatytasis darbo laiko mašina trisdešimt minučių, ir mašina automatiškai sustoti, kai jis nuolat dirba, trisdešimt minučių.Mašina taip pat turi penkias-antra savikontrolės funkcija, ir mašina bus nukirpti, kai pašalinti elektrodų pagalvėlės iš odos, per penkias sekundes automatiškai.

7.Jo dvigubo kanalo sistema gali padaryti du asmenys jį naudoti tuo pačiu metu, o intensyvumas ir laikas gali būti reguliuojamas atskirai.

8.Kai sustoti mašina, pis (išjungti per įjungimas įjungimo / išjungimo mygtuką, ir iš naujo nustatykite maitinimo jungiklį, kai reikia dirbo dar kartą.

Pastabos:

•Niekada nenaudokite mašinos kartu su šių medicinos prietaisų, pvz., pulso reguliatorius, dirbtinių širdies stimuliatorių, ir electrocardiograph mašina.

•Nereikia įdėti elektrodų pagalvėlės ant punkte arba precordial regione, miego ir juosmens nėščia moteris.

•Rimtai sergantys žmonės turėtų pasitarti su gydytojų, prieš naudojant šį įrenginį.

•Tai nėra leidžiama išardyti, remontuoti ar atkurti mašina.

•Nelieskite elektrodų pagalvėlės su metaliniais medžiagos, pvz., dirželis, žiūrėti, karoliai ir pan, kai mašina veikia.

•Nenaudokite mašinos, kai jūs manote, ar nemalonus odos dirginimas atrodo.

•Nenaudokite mašinos drėgmės sąlygomis, pavyzdžiui, vonios kambario.

•Nemeskite baterijų į ugnį.

Techniniai duomenys :

Maitinimas: DC 6 V

Srovė: 500mA

Dažnis: 1-50Hz

Galia: ≤3W

Impulso intensyvumas: 20 lygių

Baterija: neįskaičiuotos AAA Baterijos

Spalva: Balta/Sidabrinė

Paketas Apima:(AAA Baterijų (neįtraukta)

* Massager*1

* Elektrodų pagalvėlės*10

* USB Kabelis*1

* Maitinimo Adapteris (MUMS /ES)*1

* Anglų Kalba Vartotojo Instrukcija*1

* Prijungimo kabelis*2 (2-way)

Sandėliavimo/Aptarnavimas: •Naudoti šlapia šluoste arba neutraliu valikliu nuvalykite mašina, ir nereikia naudoti lakus skystis valyti mašinos, pvz., benzeno, skiediklio ar benzinas. •Laikykite jį atokiau nuo magnetinio lauko. •Išlaikyti mašiną, toli nuo ugnies, šilumos ir vandens, ir nepalik mašinos tiesioginių saulės spindulių ilgesnį laiką. •Prašome atkreipti dėmesį, baterijų, jei mašina nebuvo naudojama.

Patarimai: Jei prietaisas įjungtas per 20 sekundžių be jokios operacijos, prietaisas automatiškai išsijungs.

8883160599492334 Massager JAV $ 16.69 / JAV dolerių, 21.15 / US $ 5.73 / JAV dolerių, 5.47 / JAV dolerių, 28.41 / JAV dolerių, 5.77 / JAV dolerių, 25.97 / JAV dolerių, 25.68 / US $ 19 / JAV dolerių, 2.66 /

Žymos: profesinės akupunktūra pen, dešimtys mašina, didelis, custom kaukę nuo dulkių., nugaros skausmas, asmens massager elektros, ems treneris, elektrinės sienų raumenų stimuliatorius, dhl, cryolipolysis shockwave terapija, skaitmeninis multimetras vienetas.

Charakteristikos

Prekės KODAS 128 157
Funkcija 7 EMS
2 funkcija skaitmeninis terapijos aparatas massager
Funkcija 5 Body Massager
Funkcija 1 DEŠIMTYS
Intensyvumas 20 Lygiai(Reguliuojamas)
Funkcija 12 dešimtys mašina
Galia USB Maitinimo Ar AAA tipo Baterijos
Kilmės KN(Kilmės)
funkcija 3 Skatinti Dalies Kraujotaką
4 funkcija Impulso Dešimtys Skaitmeninių Terapijos Aparatas
Funkcija 10 Elektroninių Impulsų Massager
Adapteris MUMS/ES Adapteris
Funkcija 11 tens, ems
spalva Balta/Sidabrinė
Kištuko Tipas ES Plug
Baterija Nėra Įtrauktos AAA Baterijos
Pavadinimas Daugiafunkcinis Elektros Massager Stimuliatorius
Funkcijos 2 Subduing Uždegimas
Funkcija 8 Elektros Raumenų Stimuliatorius
Funkcija 9 Impulso Dešimtis Akupunktūra Mašina
Dydis 153mm*105mm*28mm
Prekės Pavadinimas Raiuleko
Funkcija 6 Raumenų Stimuliatorius
3 funkcija skaitmeninis terapijos massager
Prašymas Įstaiga
Standartinė Įtampa 220V

Parašyti atsiliepimą

20 Lygių Dešimtis Mašina, įrenginys su 10 Elektrodų Pagalvėlės Skausmo Impulso Masažas EMS Raumenų Stimuliacija Akupunktūra Kūno Masažas

20 Lygių Dešimtis Mašina, įrenginys su 10 Elektrodų Pagalvėlės Skausmo Impulso Masažas EMS Raumenų Stimuliacija Akupunktūra Kūno Masažas

Elektroninių Impulsų Massager Dešimtis Ems Mašina massager elektrinė nervų raumenų stimuliatorius Akupunktūra Riebalų Degintojas Skausmo Kaip naudoti (turi būti atidžiai perskaityti prieš perkant) 1 žingsnis:Vieta elektrodų pagalvėlės ant kūno(Pastaba: 2 elektrodų pagalvėlės / 4 elektrodų

Panašūs produktai: