Belaidės Ausinės TWS "Bluetooth" Ausinės Sporto Ausinių su mikrofonu Ausinės Su Mic Ausinės, Skirtos "Iphone" Xiaomi "Samsung"

Belaidės Ausinės TWS "Bluetooth" Ausinės Sporto Ausinių su mikrofonu Ausinės Su Mic Ausinės, Skirtos "Iphone" Xiaomi "Samsung"

Nauja prekė

€13.93

€29.63

-52%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Belaidės Ausinės TWS "Bluetooth" Ausinės Sporto Ausinių su mikrofonu Ausinės Su Mic Ausinės, Skirtos "Iphone" Xiaomi "Samsung" Produktų specifikacijų "Bluetooth" versija:Bluetooth 5.0 Įkrovimo lauke baterijos talpa:500mAh Ausinių baterija:38mAh Paramos režimas: HFP/HSP/ A2DP/AVRCP Jautrumas: 105dB+ 3dB S P L at 1KHz Perdavimo atstumas: 10 metrų(ideali aplinka be jokių didelių kliūčių) Žaisti laikas: Apie 4 - 6 valandų pokalbio trukmė: Apie 4 - 6 valandų Laukimo laikas: Apie 60 valandų Įkrovimo laikas: Baterijos įkrovimo kamera, skirta apie 1,5 -2 valandas ir įkraukite laisvų rankų įrangą, apie 1 valandą Įkrovimo lauką įkraukite laisvų rankų įranga: Apie 3-4 kartus Produkto Savybės: 1.Palaikymo funkcija: HD mikrofonas skambinimo, muzika 2.Pažangi suderinamumas: palaiko visų mobiliųjų telefonų su "Bluetooth" funkcija, planšetinio kompiuterio, nešiojamojo kompiuterio, dainuoti, Q, muzika, filmai ir kt. 3.Nekilnojamojo Baterija Lange 4.Spustelėkite multi-function " mygtuką: pause / play 5.Paspauskite ir palaikykite multi-function " mygtuką 2 sekundes: ryšių atmetimo 6.Spustelėkitemulti-funkcijos mygtukas: atsiliepimas į skambutį 7. Super bass 8. Auto power on 9. Auto power off 10. Binaural ragina 11. Ankstesnę dainą, Kitą dainą 12.Paspauskite ir palaikykite 3 sekundes, kad įjungtumėte smart asistentas 13.Paramos kasdien vandeniui ir sweatproof (nepalaiko paraudimas ir mirkymo), kad Paketu sarašas: 2* "Bluetooth" ausinės 1*Ištvermės įkrovimo dėžutė 1* įkrovimo kabelis 1*Naudotojo vadovas

Žymos: rankų įrangą belaidžiu "wifi", oficialus xiaomi, papildomos belaidės ausinės, samsung c tipo ssd, mijia, ragelis belaidžio ryšio laisvų rankų įranga, 10vnt c tipo ausinės, "google" c tipo ausinės, kz belaidžio ryšio laisvų rankų įranga, mijia xiaomi.

Charakteristikos

Jungtys C Tipo
Vocalism Principas Dinamiškas
Dažnių Diapazonas Diapazonas 20 - 20000Hz
Prekės Pavadinimas miflame
Jautrumas 85dB
Linijos Ilgis 0m
Parama Atminties Kortelės No
Komunikacijos Belaidžio
Varžos Diapazonas iki 32 Ω
Įkrovimo Būdas Kabelis
Su Mikrofonu Taip
"Bluetooth" Versija 5.0
Skaičius Vairuotojai 2
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Vairuotojas Skersmuo 13mm
Stilius Ausinių
Paketų Sąrašas Įkrovimo Kabelis
Atsparumas 32Ω
Garso Valdymas Taip
Savybės Aktyvus Noice, Anuliuojant
Kodekai Apt-X
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Modelio Numeris Belaidės Ausinės TWS "Bluetooth" Ausinės Sporto Ausinių
Valdymo Mygtukas No
Kištuko Tipas L Lenkimo
Paramos PROGRAMĄ No
Funkcija Sportas
Yra bevielis Taip

Parašyti atsiliepimą

Belaidės Ausinės TWS

Belaidės Ausinės TWS "Bluetooth" Ausinės Sporto Ausinių su mikrofonu Ausinės Su Mic Ausinės, Skirtos "Iphone" Xiaomi "Samsung"

Belaidės Ausinės TWS Bluetooth Ausinės Sporto Ausinių su mikrofonu Ausinės Su Mic Ausinės, Skirtos Iphone Xiaomi Samsung Produktų specifikacijų Bluetooth versija:Bluetooth 5.0 Įkrovimo lauke baterijos talpa:500mAh Ausinių baterija:38mAh Paramos režimas: HFP/HSP/ A2DP/AVRCP Jautrumas: 105dB+ 3dB S P L at

Panašūs produktai: