Automobilinis FM Siųstuvas Bass Aux Moduliatorius 5.0 "Bluetooth" Automobilinio Rinkinio Automobilio Audio MP3 Grotuvas Su 3.1 Greitai Dual USB Įkroviklis

Automobilinis FM Siųstuvas Bass Aux Moduliatorius 5.0 "Bluetooth" Automobilinio Rinkinio Automobilio Audio MP3 Grotuvas Su 3.1 Greitai Dual USB Įkroviklis

Nauja prekė

€2.96

€4.94

-40%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Aprašymas:

Produkto Savybės:

Aukštos kokybės "Bluetooth", FM Siųstuvas: Kietas Bluetooth ir FM jungtys transliuoti muziką tiesiai iš telefono į automobilio garso sistemą.

Lengva Poros: Lengvai suporuoti savo telefoną sekundžių ir transliuoti muziką tiesiai iš telefono į automobilio garso sistemą.Tai bus automatiškai prisijungti prie savo įsimintų suporuotų "Bluetooth" prietaiso, kai galia.

Įtampa Ekranas: Įtampa ekrano funkciją užtikrina saugumą priminimas iš pirmo žvilgsnio.

Laisvųjų rankų įranga: 5.0 "Bluetooth" technologija suteikia stabilų ryšį ir echo panaikinimo sumažina foninį triukšmą aiškiau skambučius.Integruotas mikrofonas su Aido slopinimas ir Triukšmo Slopinimo (CVC) technologija leidžia efektyviai kurti dvipusis garso kokybę.Lengvai atsiliepimas/numerio perrinkimą/atleisti darbuotojus arba atsisakymas atsiliepti tiesiog spustelėkite mygtuką.

Dual USB Prievadai: Ateina su 5V-2.1 ir 5V-1A dvi įkrovimo uostų, jūs galite gauti savo įrenginių visiškai įkrautas per trumpą laiką, paramos įkrauti du įrenginius vienu metu.Padėti jums mėgautis automobilių stereo transliacijos ir įkrauti Savo išmanųjį įrenginį tuo pačiu metu.

3 Muzika: palaiko "Bluetooth" Music/ USB Disko/ TF Kortelė / MP3 muzikos grotuvas.Prijunkite savo Sumanaus telefono ar kitų su "Bluetooth" įrenginiai, per "Bluetooth" galite transliuoti muziką, arba galite įterpti į USB "flash" atmintinę arba TF kortelė (max talpa 32GB), mėgautis savo muzikos.Transliuoti muziką ir skambučius tiesiai iš savo Mobiliųjų prietaisų, į automobilio garso sistemą per FM radijo signalo (87.5-108.0 MHz).

Saugumas: Užtikrina saugaus vairavimo be trikdžių.

Suderinamumas: Tinka dauguma smartphonach, tabletės ir daugiau prietaisai, kuriuose įrengta su "Bluetooth" funkcija, pavyzdžiui, "iPhone", "iPad", "iPod", Planšetinį kompiuterį "Samsung" ir kitų "Android" išmaniųjų telefonų.

Techniniai duomenys:

Produkto Specifikacija:

Medžiaga :ABS

Ekranas :LED taškinės matricos ekranas

"Bluetooth" versija :V5.0

"Bluetooth" dažnių juosta :2.4 GHz-2.48 GHz

"Bluetooth" Perdavimo atstumas: 5m

FM dažnis: 87.5-108 mhz

FM perdavimo atstumas :2meters

Įėjimo įtampa :12-24V

Išėjimas :5V/3.1

Pakuotė:

Komplektą Sudaro:

1xCar Bluetooth FM Transmitter

Žymos: blutooth automobilį, "pasidaryk pats" rinkinys mp3 grotuvas, tiguan dvigubas usb automobilinis įkroviklis, nissan tiida c11, kad, mėlyna, garso automobilį, fm ipod, "pasidaryk pats" fm siųstuvas rinkinys, automobilinis įkroviklis usb dual, Automobilių AUX USB.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas BYGD
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Automobilinis FM Siųstuvas Bass Aux Moduliatorius 5.0

Automobilinis FM Siųstuvas Bass Aux Moduliatorius 5.0 "Bluetooth" Automobilinio Rinkinio Automobilio Audio MP3 Grotuvas Su 3.1 Greitai Dual USB Įkroviklis

Aprašymas: Produkto Savybės: Aukštos kokybės Bluetooth , FM Siųstuvas: Kietas Bluetooth ir FM jungtys transliuoti muziką tiesiai iš telefono į automobilio garso sistemą. Lengva Poros: Lengvai suporuoti savo telefoną sekundžių ir transliuoti muziką tiesiai iš telefono į automobilio garso

Panašūs produktai: