Riverruns Realus Skrenda 24pcs/Maišas Gali Skristi Nimfa Kojos Žvejybos 4 Spalvų Ir 3 Dydžių

Riverruns Realus Skrenda 24pcs/Maišas Gali Skristi Nimfa Kojos Žvejybos 4 Spalvų Ir 3 Dydžių

Nauja prekė

€8.22

Apie prekę

Riverruns Realus Skrenda 24pcs/Maišas Gali Skristi Nimfa Kojos Žvejybos 4 Spalvų Ir 3 Dydžių Funkcija: Musė realus c omponents Tai c omponents yra 4 spalvų ir 3 dydžių, kiekvienas dydis turi 2 vnt. viename pakete, kad kiekvieną paketą, mes turime 24 vnt. iš viso.Kai jūs mokamos vieną kartą, jūs galite gauti 24 vnt. iš viso .Aprašymas: teka ® Gali Skristi Kojos yra puikus pakaitalas natūralių vabzdžių kojos.Unikalus minkštas S-CON medžiagos, skaidrus, lankstus, atsparus vandeniui, atsparus UV ir aplinkos draugiškas.Iš anksto suformuota, iš anksto supjaustyti ir paruošti naudojimui.

Išdidžiai iš Šiaurės Europos.

Medžiaga: Visi gali skristi kojos yra lankstus, skaidrus, atsparus vandeniui.

Dydis: small (kablio dydis 12-10), vidutinės trukmės (kablio dydis 10-8), didelis (kablio dydis 8-6).Ilgesniu kotu, kabliukai būtų rekomenduojama.

Spalva: Būna dažniausiai skristi atspalvių, keturias gamtos spalvas, Juoda, Ruda, Geltona ir Aiškiai.

Pakavimo medžiagos:Kiekvienoje pakuotėje yra keturios spalvos, su trijų dydžių, ir dviejų dalių kiekvieną, suderinama su akmens skristi kojos.Su super kokybė ir skaidrios medžiagos-plastikinis maišelis.

Pristatymas: prekė jums bus išsiųsta per 24 valandas po to, kai gavo mokėjimo.Jungtinių amerikos valstijų siunta: Shipping " teikia e-Paketinių iš Kinijos, ir jūs gausite paketą, apie 7-15 darbo dieną, kartais ji bus užtrukti šiek tiek ilgiau.Visame pasaulyje Siunta: Mes laivas per Kiniją paštu, tai gali užtrukti ilgiau, kol gausite prekę, paprastai siuntą visame pasaulyje imsis 18 iki 35 darbo dienų.Taip pat galime pasiūlyti kurjerių kaip DHL, "FedEx" ir EMS, kuris yra greitesnis ir užtruks keletą dienų, bet tai kainuoja $20 ar didesnis.Jei yra skubus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes suteiksime jums priimtiną laivybos mokesčius.Mes ir siųsti sekimo nėra.jums išsiuntus jūsų prekes, todėl jūs galite sekti siuntą ir žinoti, kai jūs galite gauti savo prekę.Kartu pristatymas: išsaugoti, siuntimo išlaidų, rekomenduojama užsisakyti įvairių daiktų bei mokėti vieną mokėjimo.Jeigu norite užsisakyti daugiau, prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl galimo nuolaida laivybos kaina.Ačiū už jūsų malonų pasitikėjimą.Grįžti aprašymas: 1. Trijų mėnesių garantija. 2. Grįžti laivybos mokesčiai bus taikomi pirkėjui. 3. Prašome grąžinti per 7 dienas gavus prekę, jeigu prekė yra nekokybiška, mes jį pakeisime nauju. 4. Mes priimame tik nepanaudotos prekės, kurios yra geros būklės.Prašome palikite mums 5 žvaigždučių atsiliepimų.Jei jūsų netenkina, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes jums išspręsti problemą iš karto.Geros dienos!

Žymos: kišenėje varžtas, jaukų skristi riverruns, kojos silicio, kojos protezas, skristi kaklaraištis, muses vilioja skristi, žvejybos skristi 39, nimfa realus, dirbtinė koja, musė musė upių vaivorykštė.

Charakteristikos

Kategorijos Pranešk Apie Netikrą Suvilioti
Pozicija stream
Prekės Pavadinimas Aventik
Tipas Dirbtinis Masalas

Parašyti atsiliepimą

Riverruns Realus Skrenda 24pcs/Maišas Gali Skristi Nimfa Kojos Žvejybos 4 Spalvų Ir 3 Dydžių

Riverruns Realus Skrenda 24pcs/Maišas Gali Skristi Nimfa Kojos Žvejybos 4 Spalvų Ir 3 Dydžių

Riverruns Realus Skrenda 24pcs/Maišas Gali Skristi Nimfa Kojos Žvejybos 4 Spalvų Ir 3 Dydžių Funkcija: Musė realus c omponents Tai c omponents yra 4 spalvų ir 3 dydžių, kiekvienas dydis turi 2 vnt. viename pakete, kad kiekvieną paketą, mes turime 24 vnt. iš viso.Kai jūs mokamos vieną kartą, jūs galite gauti

Panašūs produktai: