Annemann Praktinio Psichikos Poveikis(1-6) magija gudrybės

Annemann Praktinio Psichikos Poveikis(1-6) magija gudrybės

Nauja prekė

€3.49

€4.11

-15%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Gerbiami naujų ir senų klientų, ir visi mūsų produktai yra sandėlyje ir gali būti išsiųstas kaip galima greičiau.Prašome pirkti.Aš turiu daugiau nei 15000 rūšių produktų.Mes tik parodyti kelių produktų.Jei negalite rasti produktus, jums reikia, prašome rašyti man ir aš jums padėti.Geriau kainas ir paslaugas, prašome rinkti savo parduotuvę, ačiū.Annemanns Praktinių Psichikos Poveikis(1-6)

Annemanns Praktinių Psichikos Poveikis(1-3)

Naujas skyrius, skirtas Osterlind Paslapčių pradeda...

Daugiau nei 10 metų Osterlind Paslapčių bandė pasiūlyti aukščiausios kokybės profesionali mentalism produktų mūsų klientams.Dabar ruošiamės pradėti visiškai naują stengiasi, kuris buvo darbai gerokai virš metų - atleidimo iš mūsų pirmųjų DVD, siūlanti pagamintos namas.Ir kas gali būti labiau tinkama, nei pareikšti gyvenimą vienas iš svarbiausių darbų literatūroje mentalism: Annemanns Praktinių Psichikos Poveikis!

Šie pirmieji trys Dvd su kombinuoto važiavimo laikas, beveik penkias valandas yra vieni iš stipriausių mentalism istorijoje!Richard ir Jim ėmėsi šis klasikinis medžiaga ir kreipėsi į jį su pagarba ir akademinis požiūris, jis nusipelno.Pirmasis kiekvieno poveikis yra atliekamas prieš, nustatyti auditorijos ir vėliau analizuojami parodyti tikrąjį scenos paslapčių už kiekvieną rutinos.Gausybę informacijos šiose ekspozicijose yra neįkainojamas!Be to paslaptis kiekvieno poveikis profesionalių teatro mentalism metodus, modernias auditorijas, išnagrinėti, nuo metų realaus gyvenimo scenos.Žiūrėti ši serija bus kaip antrosios pakopos kursą mentalism!

Beveik kiekvieną poveikį, gali būti padaryta iš karto!Tik su viena išimtimi (Velnias Prietaiso) visi rekvizitai būtini yra daiktų, jūs jau turite arba galite padaryti lengvai.Nieko reikalauja didelio manipuliavimo įgūdžių ir beveik visi, jei kasdienybe tinka close-up salonas arba etapo rezultatus.Jums bus naudojamas viską!

Be to, šie nauji Dvd buvo sumanyta ir sukurta kiekvieną aspektą, Richard Osterlind ir Jim Sisti.Šie filmai turi visiškai naują išvaizdą ir pojūtį ir gamybos kokybę, kuri lenkia bet kurį iš mūsų ankstesnio vaizdo projektai.Tai yra rimtas, žinoma, vienas iš svarbiausių mentalism knygos kada nors raštu ir padarėme viską, ką galėjome suteikti jam garbės jis nusipelnė.

Šie pirmieji trys Dvd yra pirmasis pusę šešių tomų serija.Galutinis tris Dvd diskus bus galima įsigyti iki metų pabaigos.

Turinys:

1 tomas

Magic vs Mentalism

Šiferis Nemirtingumas

Klausimas ir Atsakymas

OM Erzina Perjungimo Langelį

Psichikos Šiferis Bandymas

Čiaupai

Notaria

Žodis Puslapyje

2 tomas

Bert Reese Paslaptis

Tu ir Tavo - Mane ir Mano

Papildoma Juslinis Suvokimas

Pranašiškas Audinių

Ultra Papildymas

Miręs

Yggdrasil

20-ojo Amžiaus Laikraštis Bandymas

Par-Optikos Vizija

3 tomas

Mindreading Viešumo Poveikis

Smegenų Bangų Denio

Pusė ir pusė

Po du Lapelius, ir Žiūrovas

Graphology

Al Baker 3 Erzina Apgauti

Triguba Prievarta

Velnias Prietaisas

Annemanns Praktinių Psichikos Poveikis(4-6)

Richard Osterlind - Annemanns Praktinių Psichikos Poveikis

Annemanns Praktinių Psichikos Poveikis buvo orientyrą knyga magai ir mentalists nuo jos išleidimo į 1944 m. Kasdienybe, kurios yra įtrauktos jos puslapiai buvo daryti įtaką paslaptis atlikėjų daugiau nei 75 metus.

Šį įdomų naują DVD diskų serija nagrinėja darbo Annemann ir jo Jinx dalyvių iš mokslinės būdas analizuoti ne tik pateikimas, kai iš stipriausių mentalism, kada nors sukurta, bet taip pat galvoju, už pasekmes.Richard Osterlind pirmą kartą atlieka poveikį jų originalia forma prieš auditoriją ne stebukladarys ir tada labai niuansas yra išsamiai paaiškino, padedant Jim Sisti.

Tomuose, 4, 5 ir 6 Richard ir Jim grįžti į tą pačią mokyklą ir tai padaryti dar kartą, bet su daug išplėstos versijas kitų Praktinių Psichikos Poveikio medžiagos.Dauguma šių kasdienybe Richard pasikeitė darbu ir metodus, šiek tiek (o kartais ir itin labai), kad poveikis tiesiogiai ir racionalizuoti.Jums patinka jo mąstymas!

Be to, mes pridėjome tai, kas yra galbūt geriausias elektroninės versijos Praktiškai Psichikos Poveikis disko 6. Sukurtas specialiai šiam projektui knyga buvo nuskaityti aukštą rezoliuciją ir yra visiškai paieškai.Galite atidaryti knygą į savo kompiuterį arba atsisiųsti kopiją į planšetinį kompiuterį, išmanųjį telefoną ar e-book reader mėgautis keliaudami.Jos puikiai papildo medžiagos čia!

Šių šešių tomų tikrai pasiūlyti galutinį darbą medžiagą iš šios klasikinės knygos.Yra kasdienybe, bet kokioje situacijoje, ar close-up salonas arba etapui ir be to, jūs išmoksite klasikinių principų mentalism kurioje galite kreiptis į savo pradinę kasdienybe.Jei jūs kada nors susimąstėte, ką šis klasikinis medžiaga atrodys, kai pristatė šiandienos šiuolaikinio pasaulio šiuolaikinės auditorijos, dabar jūsų šansas.Kiekvieną poveikį, yra gražus!

Atkreipkite dėmesį, kad jei jūs neturite jau savo Apimtis 1, 2 ir 3 galima užsisakyti visus 6 apimtys Praktiškai Psichikos Poveikis čia už labai ypatingą kainą.

Turinys:

4 tomas

40000 Žodžiai

Numeris Thot

Pseudo-Psichometrinis

Proto ir Raumenų

Kortelės turi Būti Minties Apie

Suplėšyti Raidė

5 tomas

Bert Reese Paslaptis (Grupėms)

Siaubo!

Kas Nužudė Ponas X

Cherchez La Lady

Tarp Eilučių

Ultra Šiferis Pranešimą

Tomas 6

Tervil

Symmyst

Mirties Skrydžio

Maketo Dailininkas

Užgaida Tituba

Žymos: gecko įrankis, triukui, dvd triukui, kopijuoti dangtis, prekių ženklo masonas, baterija skirta smart žiūrėti, lengva triukui, nuotrauka magija, apgauti, dreadfire.

Charakteristikos

Medžiaga Metalo
Yra Instrukcija Taip
Modelio Numeris 5555
Savybės Naujokas
Amžius Suaugusieji
Veiklos Formos Close-up Magic
Dydis One Size
Lytis Unisex
Tipas KORTELĖS
Prekės Pavadinimas ZXZ

Parašyti atsiliepimą

Annemann Praktinio Psichikos Poveikis(1-6) magija gudrybės

Annemann Praktinio Psichikos Poveikis(1-6) magija gudrybės

Gerbiami naujų ir senų klientų, ir visi mūsų produktai yra sandėlyje ir gali būti išsiųstas kaip galima greičiau.Prašome pirkti.Aš turiu daugiau nei 15000 rūšių produktų.Mes tik parodyti kelių produktų.Jei negalite rasti produktus, jums reikia, prašome rašyti man ir aš jums padėti.Geriau kainas ir paslaugas,

Panašūs produktai: