Virtuvės Reikmenų Krepšys Šilumos Sandarinimo Mašina Maisto Pakuotės Maišelis Įrašą Virtuvės Reikmenys Elektros Sandarinimo Mašina, Virtuvės Dalykėlių

Virtuvės Reikmenų Krepšys Šilumos Sandarinimo Mašina Maisto Pakuotės Maišelis Įrašą Virtuvės Reikmenys Elektros Sandarinimo Mašina, Virtuvės Dalykėlių

Nauja prekė

€3.79

€5.48

-30%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Produkto pavadinimas: nešiojamieji elektriniai sandarinimo mašina

medžiaga: plastikas

Dydis: 10.5 x 2,5 cm

Galia: 23W

Naudojimo instrukcijos:

1: Įdiegti pagal teigiamas ir neigiamas baterijos, įdiegę bateriją.Tai nebus automatiškai sušyla.Jums reikia laikyti nuspaudus 3-5 sekundes pradėti šildymo.

2: Įdėkite maišelį būti užsandarinti, į vidurį šildymo dalis, sandarinimo mašina ir paspaudus plokštė, ir atkreipti lėtai vienodas greitis.

3: Įdėti visi maišeliai, kuriuos reikia užplombuoti viduryje, plonesni maišai gali būti greitesnis, ir storesnis, krepšiai gali būti traukiama lėtai, vienodas greitis.

4: sandarinimo mašina praėjo pro, su gera sandarinimo ir nėra nuotėkio, ir gali būti laikomi saugiai

5: Po naudojimo, nereikia išimti bateriją, tiesiog ištraukite apsauginį dangtelį virš šildymo dalis.

Savybės:

Šildymo greitis yra greitas, ir oro įleidimo angos yra skirtos ne viršutinė purkštukai, todėl, kad aliejus nėra lengva ištekėti, ir tai yra patogiau naudoti.

Mažo dydžio, lengva keliauti, neštis, kai išeina, ir neužima vietos, kai kelionės

Patarimai:

Nespauskite sandarinimo mašina smarkiai, ar ji bus sukelti metalo kontaktų lapas deformuoti, ir nėra šilumos.Maišelį būti sandariai uždarytos, turi būti švarūs ir be vandens, naftos, ir kiti dėmes! ! !

Nepertraukiamo naudojimo laikas nėra lengva ilgiau kaip vieną minutę, kad išvengti baterijos nuo perkaitimo

Krepšiai tamsintas su milteliais negali būti užplombuotos, prašome išvalyti juos prieš naudojimą

Elektros energijos suvartojimas yra labai didelis, kai plombavimas, prašome naudoti naujas šarminės baterijos

Kai kurie žmonės sako, kad mes esame gamykloje.Tiesą sakant, mes esame jūsų prekių porter.Komanda specializuojasi pardavimo ir namų gamybos produktų.Buveinės produktai turi daug patirties, suteiks jums geriausia nauda, jums geriausius produktus, ir padaryti Jūsų patenkintas home produktai yra didžiausias noras, kad mūsų komanda.Dėkojame už jūsų paramą ir www.agroinn.lt platforma.

Komanda atidžiai renka Kinijos aukštos kokybės produktų perdirbimo įmonėms už jus, ir pasirenka produkto sluoksnio patikrinimo.

1.Dydis gali būti 1-4 mm klaida vadovas priemonė.

2.Prašome pabandyti pateikti visą išsamią informaciją, kaip įmanoma adresą,pavyzdžiui, pašto kodą,buveinės, telefono ir mobiliojo telefono numerį.

3.Spalvų skirtumas, kurį sukelia įvairūs veiksniai, pvz., fotografavimo šviesos ekranas yra normalu ir negali būti vengiama.

Pristatymo ir grąžinimo politika:

Mes paprastai procesą užsakymo per 24 valandas nuo išmokos gavimo.

1. Kinija Po eilinio mažas maišelis plus.Kai pakuotė palieka Kiniją, tai negali būti stebimi.Dauguma šalių turi apie 20-60 dienų.

2. Kinija Paštu registruotu oro paštu apskaičiuota, kad imtis 15-60 dienų ir gali būti stebimi daugelyje šalies dalių.

3.Daiktų, kuriuos jūs perkate iš viso suma virš $5, mes atsiųsime registruotu laišku arba E-pack,Jis wil imtis 15-60 darbo dienų.

4.Virš $200, mes pasirūpinsime pristatymas per EMS arba DHL ar FEDEX arba UPS arba TNT ar AVS , Tai užtruks 5-7 darbo dienas.

Laivybos Laikas

JAV 10-60 darbo dienas

Rusijos 20-55 darbo dienas

Pietų Amerikos šalių 20-60 darbo dienų.

Kitų šalių 20-60 darbo dienų.

ES coutries ir Azijos šalyse 15-60 darbo dienas

Mes taip pat pateikti DHL, UPS, EMS ir kitų kurjerių paslaugomis.Jei jums reikia skubiai arba dideliais kiekiais, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Dropshipping ir didmeninės prekybos:

1. Mes išskleidžiamajame laivo visame pasaulyje.Jei turite kokių nors klausimų ar problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

2. Mes teikiame geriausius didmeninė kaina ir pasiūlyti geriausią prekių.

Atsiliepimai:

Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, palikite 5 žvaigždžių atsiliepimus, būsime labai dėkingi (projekto aprašymas 5 žvaigždžių, ryšių 5 žvaigždžių, transportavimo laiką, 5 žvaigždučių).

Žymos: cavire a70 brėžinys, didelis lego space dėžutę, juodas kilimas lowes, apyrankė ft4 suaugusiųjų, baterija langelį raudona ir, bmw 520i reflektoriai, automobilių sporto sticket, didelis citrinų auskarai, biconvex objektyvas 50mm.

Charakteristikos

Modelio Numeris B-A125
Funkcija Eco-Friendly
Plastiko Tipas PP
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai

Parašyti atsiliepimą

Virtuvės Reikmenų Krepšys Šilumos Sandarinimo Mašina Maisto Pakuotės Maišelis Įrašą Virtuvės Reikmenys Elektros Sandarinimo Mašina, Virtuvės Dalykėlių

Virtuvės Reikmenų Krepšys Šilumos Sandarinimo Mašina Maisto Pakuotės Maišelis Įrašą Virtuvės Reikmenys Elektros Sandarinimo Mašina, Virtuvės Dalykėlių

Produkto pavadinimas: nešiojamieji elektriniai sandarinimo mašina medžiaga: plastikas Dydis: 10.5 x 2,5 cm Galia: 23W Naudojimo instrukcijos: 1: Įdiegti pagal teigiamas ir neigiamas baterijos, įdiegę bateriją.Tai nebus automatiškai sušyla.Jums reikia laikyti nuspaudus 3-5 sekundes

Panašūs produktai: