"Hands-Free Dušo Garsiakalbis, "Bluetooth" Garsiakalbį, atsparus Vandeniui Garsiakalbis, Belaidis Garsiakalbis Su 5W Vairuotojo siurbtuko

"Hands-Free Dušo Garsiakalbis, "Bluetooth" Garsiakalbį, atsparus Vandeniui Garsiakalbis, Belaidis Garsiakalbis Su 5W Vairuotojo siurbtuko

Nauja prekė

€6.47

€16.60

-61%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

Puikiai tinka Lauke ir Dušas.Silikono atvejais ir sąsajos dizaino, užtikrinti, atsparus smūgiams, Dulkėms ,lygis, iki IPX5, gali būti naudojama duše ar lauko (NEGALIMA panardinti į vandenį)

Built-in Mic Rankoms-Nemokamai Kalbėti.Galite patogiai pasiimti skambutį, šis mini dušo "bluetooth" garsiakalbį, automobilių, vonios, namuose ir biure, bet tol, kol jis yra prijungtas prie jūsų Telefono.

Stereo Garso Dušo Garsiakalbis su 5W Vairuotojas.Parama A2DP, atsparus vandeniui "bluetooth" garsiakalbis gali stream incrediable stereo garsas.Su visomis produkcija, švarus įvardinti, aukštos klasės.Įmontuota įkraunama baterija, palaiko iki 6 valandų žaidimo laiko tūrio 70% ar mažiau.(Pastaba: Trumpas paspauskite Pirmyn/Atgal Mygtuką, norėdami perjungti dainą, ilgai paspauskite norėdami reguliuoti garsumą.)

Ateina su Nuimamais Siurbimo ir Aliuminio lydinio metalo kablys.Su firma siurbtuką ir Aliuminio lydinio metalo kablys, nedvejodami pakabinti ir pritvirtinti šis nešiojamas "bluetooth" garsiakalbis, bet kur, kur jūs norite.

Pastaba: 1. NAUDOKITE ADAPTERĮ, KURIS YRA 5V 1A arba 5V 2A KROVIMO!!!NENAUDOKITE KITŲ TIPŲ ADAPTERĮ, AR JIS GALI SUKELTI DAE!!! 2. Prašome atkreipti dėmesį, kad negalite padaryti jį panardinant į vandenį 3. Būtų geriau, kad įkrauti prieš pradedant naudoti jį. 4. Prašome mokestis laiku ir išlaikyti prekės pilna galia (daugiau nei 60 proc.), kai jo nenaudojate ilgą laiką, siekiant išvengti dae su baterija. 5.Prašome laikyti sienų paviršiaus išdžiūti prieš naudojant siurbimo taurės.

Įėjimo Įtampa: DC-5V/600MA

Galia: 5W THD+N Mažiau kaip lygus 10%(1KHz/0dB)

Įkrovimo laikas: 3 val.

Baterija: 3.7 V/500 MAH

Dažnio Atsakas: 120Hz-22 KHz

Už Kiekvieną Vietą, Už Kiekvieną Prietaisai. -Jūs galite naudoti šį elementą prie namų, biurų, automobilių, lauke ir pan. -Jis palaiko, bet "Bluetooth" funkcija prietaisų, tokių kaip iPhone, iPad, HTC ir t.t.), PDA, tablet PC, iPad, Mac Oro, MP3 grotuvai, Kompiuteriai, nešiojamieji kompiuteriai, ir tt.

spalva:juoda

Medžiaga:plastikas

dydis:80*80*32 mm

Pakuotės Turinys:

1 * Mini Garsiakalbis Žalia

1 * Kempingas Snap Kablys

1 * USB įkrovimo kabelis

1 * siurbtukas

1 * Naudotojo Vadovas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: bose atsparus vandeniui garsiakalbis, dušo, garsiakalbis puodą 3w, belaidis garsiakalbis, "bluetooth" garsiakalbis siurbtuko, radijo dušo, plastikiniai siurbtukas garsiakalbis, "bluetooth" garsiakalbis spotify, portabl garsiakalbis, alnico visas garsiakalbis vairuotojas, 4 visas garsiakalbis vairuotojas.

Charakteristikos

"Wi-Fi" Muzika "Amazon" Muzikos
Parama Atminties Kortelės Taip
Prekės Pavadinimas Orsda
Baterija Taip
Komunikacijos "Bluetooth"
Nuotolinio Valdymo Pultas No
Atkūrimo Funkcija mp3
Garso Crossover Visą Asortimentą
Modelio Numeris Nešiojamą Bevielį Bluetooth Garsiakalbiai
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai
Garsiakalbio Tipas Nešiojamieji
Įmontuotas Mikrofonas Taip
Paramos PROGRAMĄ Taip
Pažangi Asmeninis Asistentas NĖRA
Sertifikavimo NĖRA
Funkcija NĖRA
Ekranas No
Paramos Apt-x No
Balso kontrolė No
Įvesties Galia(W) 25-49 M
Kabineto Medžiaga Plastikiniai
Dažnio Diapazonas 20Hz-20KHz
PMPO 3W
Skaičius Garsiakalbis Talpyklos 1
Atsparus vandeniui No
Maitinimo Šaltinis Baterija
Kanalai 1

Parašyti atsiliepimą

"Hands-Free Dušo Garsiakalbis, "Bluetooth" Garsiakalbį, atsparus Vandeniui Garsiakalbis, Belaidis Garsiakalbis Su 5W Vairuotojo siurbtuko

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis! Puikiai tinka Lauke ir Dušas.Silikono atvejais ir sąsajos dizaino, užtikrinti, atsparus smūgiams, Dulkėms ,lygis, iki IPX5, gali būti naudojama duše ar lauko (NEGALIMA panardinti į vandenį) Built-in Mic Rankoms-Nemokamai Kalbėti.Galite

Panašūs produktai: