Žavesio Pakabukas Tinka Karoliai Arba Apyrankė 925 Sterlingas Sidabro Spalvos Akių Žavesys "PASIDARYK pats" Papuošalai, Aksesuarai

Žavesio Pakabukas Tinka Karoliai Arba Apyrankė 925 Sterlingas Sidabro Spalvos Akių Žavesys "PASIDARYK pats" Papuošalai, Aksesuarai

Nauja prekė

€3.17

€4.35

-27%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Medžiaga yra 925 sterlingas sidabro,dydis 2.5/3.5/4.5/5.5 MM .

Pavadinimas: Pakabukas Priedai

Medžiaga: Tailando sidabras (925 sterling silver)

Plaukiojančios priemonės: rankų darbo sidabro

Dydis: 1# Plotis: 17.4 MM Aukštis: 22 MM su žiedu Svoris: 2.2 G

2# Plotis: 21MM Aukštas: 26MM su žiedu Svoris: 2.93 G

Klausimas: Ar turite mažiausias užsakymo kiekis ar visa suma?

A: Ne, mažiausias užsakymo kiekis, nėra minimalių užsakymo sumos !

Q: Kada mano užsakymas bus išvežti?

A: Jei visi elementai, jūsų užsakymas yra sandėlyje, jūsų užsakymas bus siunčiami iš 2 darbo dienas.Jei kai kurios prekės yra sandėlyje turime 3~10days gaminti, turėkite kantrybės!

Q: Kai aš galiu gauti paketą?

A: Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ir Kinija Paštu, Oro Paštu, paprastai trunka nuo 16~35 dienų, kad Jungtinės valstijos ir Europa, 20~60 dienų ir į kitas šalis.

Jei jūsų užsakymų daugiau nei $7 , mes atnaujinti siuntą ePacket ( paprastai trunka 7~15 dienų ). JAV ir Rusija pirkėjų ir Kinija Paštu, Oro Paštu ( gali būti sekami jūsų šalis ) už kitiems pirkėjams.

Q: Ar man reikia mokėti siuntimo kaina?

A: Mes teikiame nemokamai Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius kai kuriose šalyse, ir kai kurių šalių pirkėjams reikia mokėti $2 laivybos kaina.Galite matyti kai užsakymo pateikimo.Jei galite pasirinkti Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius , tada jums nereikia mokėti, jei jūs galite tik pasirinkti kinija paštu, oro paštu, jums reikia sumokėti $2 laivybos kaina.

Klausimas: Ką daryti, jei aš ne gauti paketą?

A: Kaip Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ir kinija paštu, oro paštu trunka ilgai keliais, prašome būti kantrybės, ačiū!Jei ji ėmėsi per 55 dienas , prašome susisiekti su mumis.Mes išplėsti pristatymo laiko arba grąžinti už jus.Q: Ką daryti, jei yra problemų, produktų?

Prašome susisiekti su mumis per pirmąjį www.agroinn.lt žinutė ir siųskite foto 7 dienų.Mes susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mes patvirtinsime jūsų problema, o pinigai už jus 3 darbo dienų.

Atsiliepimų & Po Pardavimo Paslaugos

Ji yra vertinama 5 žvaigždučių Atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų!Susisiekite su mumis, kai jūs patenkinti jokių problemų, mes galime išspręsti bet kokią problemą už jus.Prašome nepalikite neigiamo grįžtamojo ryšio arba atidaryti ginčą PRIEŠ kreipdamiesi!Mes sąžiningas ir atsakingas pardavėjas ir pasitiki mumis, bet nelaimingų atsitikimų bus išspręsta!

Žymos: 925 sterlingas sidabro papuošalai "pasidaryk pats", 925 sidabro sterl, 925 užsegimas, auskaru kabliukas 925 sterlingas sidabro, 925 sterlingas sidabro clip užsegimas, mgub sidabro auskarai, trollbeads sidabro 925 edelsteen, 925 sidabro vielos, magnetas trigubas užsegimas karoliai, sūnus apyrankė 925.

Charakteristikos

Elemento Plotis 0.4cm
Prekės Pavadinimas BITWBI
Elemento Ilgio 0.5cm
Prekės Svoris 0.5g
Medžiaga Metalo
Metalų Tipas SIDABRINĖ
Elemento Aukštis 0.3cm
Produkto Savybės 925 sterlingas sidabro Auskarai
Modelio Numeris Penki šimtai dvidešimt šeši milijonai penki šimtai trisdešimt septyni milijonai penki šimtai šeši tūkstančiai vienas šimtas trisdešimt vienas
Elemento Tipas Papuošalai Išvados
Prekės Skersmuo 0.5cm
Papuošalai Išvados Tipas Sąsagos & Kabliukai

Parašyti atsiliepimą

Žavesio Pakabukas Tinka Karoliai Arba Apyrankė 925 Sterlingas Sidabro Spalvos Akių Žavesys

Žavesio Pakabukas Tinka Karoliai Arba Apyrankė 925 Sterlingas Sidabro Spalvos Akių Žavesys "PASIDARYK pats" Papuošalai, Aksesuarai

Medžiaga yra 925 sterlingas sidabro,dydis 2.5/3.5/4.5/5.5 MM . Pavadinimas: Pakabukas Priedai Medžiaga: Tailando sidabras (925 sterling silver) Plaukiojančios priemonės: rankų darbo sidabro Dydis: 1# Plotis: 17.4 MM Aukštis: 22 MM su žiedu Svoris: 2.2 G 2# Plotis: 21MM Aukštas:

Panašūs produktai: