Helovinas Pilnatis Fotografijos Fonas Haunted House Kapo Nuotrauka Fone Panika Šalies Apdaila Fotografijos Rekvizitai

Helovinas Pilnatis Fotografijos Fonas Haunted House Kapo Nuotrauka Fone Panika Šalies Apdaila Fotografijos Rekvizitai

Nauja prekė

€12.41

€21.39

-41%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Mūsų prekės MEHOFOTO , Esame profesionalų ph o metodu ba ckdrop gamintojas,mes siekiame, kad gaminti aukščiausios kokybės produktas už jūsų backdrops poreikius.Mes turime savo foto studija ir mūsų profesionalų komanda.Mūsų produktai yra pagrindinis skirta vestuvių,naujagimių,vaikų,photo booth,kūdikių dušai,padalos,šalių ir daugiau,taip pat puikiai,televizijos, video ir skaitmeninio parodoje,didelio masto billboard photogr aphy.Galime pagal kiekvieno kliento poreikis sukurti unikalų fone produkto.Mūsų produktai yra Poliesterio Audinio Backdrops, waterproo f anti-UV,Drobės Fone, Gumos grindų, Olis d master muslino, taip pat už prieinamą kainą Vinilo Audiniu Backdrops.Mes OEM,ODM ir Kitų individualų Paroda užsakymus.Mes siūlome platų fone medžiagų nestandartinių dydžių ir stilių pasirinkti.Jei turite konkrečių dydžio poreikius,bet mūsų tapetai gali būti užsakyta pagal individualų užsakymą dydžio, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Medžiaga

Poliesterio audiniu;nuotrauka yra aiškūs,realūs,Stereo prasme, yra stiprus,Jis puikiai tinka bet kokio profesinių ar asmeninių fotografijos.

Savybės

P olyester:lyginti popierius ir audinys ba ckdrop,poliesteris yra atsparus vandeniui,storas,patvarus,ryškios spalvos,vientisas ir winkle nemokamai.Maksimalus vientisas, plotis 300cm.Gali būti naudojamas kelis kartus.Baigė kartu visi kraštai būtų išvengta ašarų.Aukšto ekonomiškas.

Puiki dekoracija p hoto fonas,vestuvių,naujagimių,vaikų,photo booth,kūdikių dušai,padalos,šalių ir daugiau,taip pat puikiai,televizijos, video ir skaitmeninio parodoje,didelio masto billboard phot ography.

Jei fonas yra purvinas,jūs galite mesti jį į skalbimo mašiną.Tai gali būti sulankstyti lengvai nešiojimas,jūs galite naudoti ją lauke,tai tinkamiausias pasirinkimas fotografams.

Čia yra būdų, kaip pašalinti raukšles:

Už poliesteris fone,galite nuplaukite jį iš geležies arba iš jos pašalinti raukšles,raukšles, yra lengvai pašalinami.

Medžiaga

T hin - Vinilo ( P ictorial medžiaga ) ;H vps rezoliucija ir kokybė ir nėra lengva išnyks;Jis gali nuvalykite w atero,lengva išlaikyti clea n.

Funkcija s

Vinyl,Kad nu e yra aiškūs,realūs,Stereo prasme, yra stiprus .Maksimalus vientisas, plotis 300c m , minkštas,lengvas, Lengva Sulankstyti ir Nešti,pigiau ir šviesos nei Poliesterio audinys,bet vis tiek ašarų įrodymas , o Ne vandens įrodymas,Gali būti naudojamas tik patalpų fotografija,Todėl ji Labiau tinka vieną kartą naudoti.Lengva pakabinti straightly ar natūraliai.

kaip gimtadienio par tu,šeimai p hotographers...

Pastaba:nelieskite jį su vandeniu, kai jums rasti pėdsakus backdr biuras, galite pabandyti naudoti šiek tiek drėgna drėgna šluoste pabandyti, nuvalykite jį.

Čia yra būdų, kaip pašalinti raukšles:

1) Roll jį sandariai cilindru 3-4 d dienoms,tai bus gerai.

2) Šilumos ji su garo lygintuvu atgal punktas,Jei būtina,prašome geležies atgal paviršiaus garo geležies, bet ne sausas, geležies.tada jis bus sklandžiai vėl.

Taigi, jei jums priimti negali,prašome nusipirkti atsargiai.

Prašome atkreipti dėmesį

1.kompiuterio ekranai yra įvairių spalvų korekcija,subtilių spalvų skirtumas yra normalu.

2.Tuo pačiu metu,nes mūsų pagrindinė medžiaga, ar vaizdinį rašalo skirtingų partijų,fone, kai spausdinamos turės labai mažas skirtumas.

3.Siekiant fac ilitate tran sp ort ir pakavimo,bus sulankstyti fone siuntas, dėl creased.

Nesijaudinkite,neturi įtakos naudoti.

Fotografija

Naudojant įvairius aukštųjų technologijų skaitmeninės įrangos gamybos kruopščiai pagaminti skaitmenines nuotraukas i n k je t nuotraukos.Į backdrops reikia laikytis saugaus atstumo fotografuoti.Taip pat daug didelio formato nuotraukos gali atrodyti šiek tiek pi x e apskaičiuotos.Skirtingų apšvietimo turės skirtingus fotografavimo poveikį,galite pabandyti sureguliuoti žibintai padaryti jūsų nuotraukos geresnis .

Papildomos paslaugos, Pagrindų e susisiekite su mumis.

1.Pridėti viršaus/apačios kišenėje ar skylę.

2.Valcavimo siųsti fonas.

3.Gali būti pritaikyti prie bet kokio dydžio.

4.Fonas gali būti individualizuotas, modelį, pridėti nuotraukas, keisti spalvą/stilius.

5.Drop laivyba.

6.Ypač skubus, Apdoroti, kad per 24-48 valandas ir išsiųsti.

Atsiliepimai

Jei jūs neturite patenkinti sandoriu,prašome nedvejodami conti ct man,ir aš atsakyti per 24 val ir pabandyti mano geriausia išspręsti bet kokias problemas.jei jums patinka,prašome man duoti penkių žvaigždučių apžvalgas.Ačiū!

Žymos: khayri hindi poezija, passat b7 generatorius, nagų aliuminio rose, ir thermometr vaikas, auksinės širdies siuvimo, remontininkas automobilių focus, pgm mens polo marškinėliai, kutai maži dažų, komplektas sagė geometrija.

Charakteristikos

Stilius scenic
Maks. Plotis 300cm(10ft) besiūliai
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis (mm) Pritaikyti bet kokio dydžio
Prekės Pavadinimas MOCSICKA
Taikomos Šalis Fone,papuošti kambarį,šeimos Fotografija
Medžiaga Kita
Pakuotė Taip
Pastaba Prašome palikite savo užsakymą žinutę
Tipas kompiuterinės spausdinti
Temos Profesija fotografijos fonas nuotraukų

Parašyti atsiliepimą

Helovinas Pilnatis Fotografijos Fonas Haunted House Kapo Nuotrauka Fone Panika Šalies Apdaila Fotografijos Rekvizitai

Helovinas Pilnatis Fotografijos Fonas Haunted House Kapo Nuotrauka Fone Panika Šalies Apdaila Fotografijos Rekvizitai

Mūsų prekės MEHOFOTO , Esame profesionalų ph o metodu ba ckdrop gamintojas,mes siekiame, kad gaminti aukščiausios kokybės produktas už jūsų backdrops poreikius.Mes turime savo foto studija ir mūsų profesionalų komanda.Mūsų produktai yra pagrindinis skirta vestuvių,naujagimių,vaikų,photo booth,kūdikių dušai,padalos,šalių

Panašūs produktai: