1pcs Užuolaidų Laikiklis Apmušalas Rankų darbo Pririšo Virvę Kutas Kamuolys Užuolaidų Dirželio Sagtis Cottom Kanapių Megzti Kamuolys Užuolaidų Kaklaraištis Atgal Įrašus

1pcs Užuolaidų Laikiklis Apmušalas Rankų darbo Pririšo Virvę Kutas Kamuolys Užuolaidų Dirželio Sagtis Cottom Kanapių Megzti Kamuolys Užuolaidų Kaklaraištis Atgal Įrašus

Nauja prekė

€6.60

€8.15

-19%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

1pcs 1pcs Užuolaidų Laikiklis Apmušalas Rankų darbo Pririšo Virvę Kutas Kamuolys Užuolaidų Dirželio Sagtis Cottom Kanapių Megztos Užuolaidos Kaklaraištis Atgal Įrašus Funkcija: Jis pagamintas iš eco-friendly tvirtos medžiagos,medvilnės ir kanapių Šis stilius paprastas mados užuolaidų bakų tvirtinimo .Patrauklios užuolaidų priedai nušviečia jūsų gyvenimą.Nereikia kablys,punch ir įdiegti,paprasta naudoti, be žalos jūsų sienos.Šio stiliaus užuolaidų kaklaraištis nugaros bus lengva naudotis, jums Tai naudinga priemonė jūsų namuose ar biure ,puikus traukiant atgal arba nuleido uždangą puikus būdas išlaikyti užuolaidos stilingas ir gražus.Stora ir patvarus, ilgalaikis, Gražus ir elegantiškas Meno elegancija Specifikacijos: Tipas: Užuolaidų Priedai Spalva:11 SPALVŲ pasirinkimas Stilius:Vieną kamuolį ;Dvigubas kamuolys Modelis: Kietas Stilius: Europa Medžiagos: Medvilnės Virvė Dydis: Dydis aprašymas: Dvigubas kamuolys skersmuo: 6-8cm lyno ilgis: 120-130cm;svoris apie 210g Vieną kamuolį Rutulys skersmuo: 6-8cm Lyno ilgis: 60cm;svoris apie 130g Pastaba: 1.Kadangi gaminys yra rankų darbo, todėl kiekvieno asmens technika skiriasi, ten bus šiek tiek skiriasi kamuolys, ir ilgis virvė bus šiek tiek kitoks. 2.Ne specialistai turėtų ne išpakuokite kamuolys, jums bus sunku atkurti Paketų sąrašas: 1 x Medvilnės Kamuolys Užuolaidų Virvė

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą .

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.agroinn.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.agroinn.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: lauko užuolaidų įrašus, gran mezgimo adatos, lm16uu, scrunchi, didelis mezgimo adatos, užuolaidos kabliukai įrašus, bear spray, nyler mezgimo adatos, virvės shibari, užuolaidų laikiklis magnetas.

Charakteristikos

Formos Rankų kamuolys
Užuolaidų Priedų Tipas Užuolaidų Kaklaraištis Nugarą & Kutai
spalva Geltona, žalia, mėlyna, violetinė, tamsiai mėlynas, oranžinė, rožinė, pilka, kavos, smėlio spalvos,
modelis Kietas
Pavadinimas Rankų darbo austa magnetinių sagčių
Medžiaga Sumaišytas
Tipas Užuolaidų Polių, Takeliai Ir Jų Priedai
Privalumas Aplinkos apsauga
Funkcija Nereikia punch, ne reikia, kad įdiegti
Technics Verpalai Dažyti
Modelio Numeris HG-HSO-HR-0021
Svoris About 130g/pc (single);210g/pcs(double ball)
Paketas Apima 1pc į
Audinio Tipas Medvilnės
Stilius Pastoracinės

Parašyti atsiliepimą

1pcs Užuolaidų Laikiklis Apmušalas Rankų darbo Pririšo Virvę Kutas Kamuolys Užuolaidų Dirželio Sagtis Cottom Kanapių Megzti Kamuolys Užuolaidų Kaklaraištis Atgal Įrašus

1pcs Užuolaidų Laikiklis Apmušalas Rankų darbo Pririšo Virvę Kutas Kamuolys Užuolaidų Dirželio Sagtis Cottom Kanapių Megzti Kamuolys Užuolaidų Kaklaraištis Atgal Įrašus

1pcs 1pcs Užuolaidų Laikiklis Apmušalas Rankų darbo Pririšo Virvę Kutas Kamuolys Užuolaidų Dirželio Sagtis Cottom Kanapių Megztos Užuolaidos Kaklaraištis Atgal Įrašus Funkcija: Jis pagamintas iš eco-friendly tvirtos medžiagos,medvilnės ir kanapių Šis stilius paprastas mados užuolaidų bakų tvirtinimo .Patrauklios

Panašūs produktai: