Bykski RGV-TT-P5-P Distribucija Plokštė TT Core P5 Važiuoklės

Bykski RGV-TT-P5-P Distribucija Plokštė TT Core P5 Važiuoklės

Nauja prekė

€84.04

€95.51

-12%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Apie Bykski Mes įkurtas 2008 m., buvo pirmoji klasės įrangos gamybos ir bandymo įranga, daugiau nei 60 darbuotojų, mes specializuojasi kuriant ir tobulinant kompiuterio aušinimo sistemos, po metų praktikos, mes nuolat tobuliname, kad dizainas, siekiant pagerinti produktų kokybę, Bykski prekės ženklas pateko į vartotojo patvirtinimo ir pagirti

Charakteristika Ir Specifikacijos

Naujos kartos skysto aušinimo sistemos įrengimo schemą, paskiriant važiuoklės dizainas, vientisa, lengva įdiegti, tuo pačiu metu nustatyti dalys, be projektuojant sudėtingas operacijas, tokias kaip matavimo, pagal montavimas gali būti įdiegta, nr. vandeniu aušinamas diegimo patirtis Naujokas taip pat gali būti sėkmingai baigtas, galutinio produkto daugiau spalvingas akį traukiantis.

Build-in 5v/12v RGB led, bet neįtraukta RGB valdiklis parama Bykski RGB valdiklis arba prisijungti prie plokštė, jei paramos.

Build-in siurblys integruota sąsaja, parama Laing DDC/Bykski PMD3 siurblys, žinoma, nepriklausomi siurblys taip pat gali būti įdiegta.

Mes teikiame pilną rinkinį sprendimų, prašome patikrinti mano parduotuvė

Įtraukta valdyba tik neįskaičiuotos kitos dalys, šios nuotraukos yra, tik siekiant parodyti, kad funkcija produktas.

Terminas

Žymos: barrow vandens cool, pagrindinės p3, kimi raikkonen, rezervuaro bakas, bykski siurblys, bykski bakas, cpu thermaltake core p5, barrowch atveju, distribucijos plokštė, bykski.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas bykski
Modelio Numeris RGV-TT-P5
Funkcija RGB Parama
Tipas Rezervuaro

Parašyti atsiliepimą

Bykski RGV-TT-P5-P Distribucija Plokštė TT Core P5 Važiuoklės

Bykski RGV-TT-P5-P Distribucija Plokštė TT Core P5 Važiuoklės

Apie Bykski Mes įkurtas 2008 m., buvo pirmoji klasės įrangos gamybos ir bandymo įranga, daugiau nei 60 darbuotojų, mes specializuojasi kuriant ir tobulinant kompiuterio aušinimo sistemos, po metų praktikos, mes nuolat tobuliname, kad dizainas, siekiant pagerinti produktų kokybę, Bykski prekės ženklas pateko į vartotojo

Panašūs produktai: