Turmalinas Savarankiškai Šildymo Magnetinė Terapija Korsetas Juosmens Atrama Juodas Diržas Juosmens Raštas Diržo Juosmens Apatinės Nugaros Paramos Petnešomis

Turmalinas Savarankiškai Šildymo Magnetinė Terapija Korsetas Juosmens Atrama Juodas Diržas Juosmens Raštas Diržo Juosmens Apatinės Nugaros Paramos Petnešomis

Nauja prekė

€3.49

€4.11

-15%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Turmalinas Savarankiškai Šildymo Magnetinė Terapija Korsetas Juosmens Atrama Juodas Diržas Juosmens Raštas Diržo Juosmens Apatinės Nugaros Paramos Petnešomis

Aprašymas:

Šis savarankiškas šildymo diržas skirtas juosmens.Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, kuri yra saugi ir patogi nešioti.Minkštas lipnios diržas su didelio elastingumo, kad yra lengva priimti ir išjungti.Ergonomiškas dizainas tinka juosmens kreivė, kuri bus sumažinti spaudimą nugaros ir apsaugoti savo juosmens.Tinka žmonėms, kurie kenčia nuo juosmens, nugaros skausmus, radikulito nervų skausmas, artritas, minkštųjų audinių pažeidimų.

Savybės: Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos, kuri yra saugi ir patogi nešioti Ergonomikos dizaino, kad tilptų liemens kreivė, kuri bus sumažinti spaudimą nugaroje.Ir ji bus teikiama parama ir apsaugoti savo juosmens.Minkštas lipnios diržas su didelio elastingumo, kad yra lengva priimti ir išjungti.Priimti save-šildymo kilimėlis, kuris bus skatinti kraujo apytaką, malšina juosmens disko herniation ir raumenų įtampą.Tinka žmonėms, kurie kenčia nuo juosmens, nugaros skausmus, radikulito nervų skausmas, artritas, minkštųjų audinių pažeidimų.

Geras pasirinkimas jūsų tėvams, draugams arba sau.

Techniniai duomenys:

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Elemento Tipas: Turmalinas Savarankiškai šildymo Juosmens Parama Diržas

Funkcija: Parama juosmens ir išlaikyti gerą laikyseną, padeda sumažinti skausmą

Medžiaga: Poliesteris + Spandex

Spalva: Juoda

Dydis: Apytiksl. 110 * 15cm / 43.3 * 5.9 colių

Pakuotės Svoris: Apytiksl. 123g

Tinka minios:

1. Žmonės, kurie turi sveikatos problemų, pavyzdžiui, iškyšulys juosmeninės stuburo ligos, radikulito ir juosmens hyperosteogeny.

2. Žmonėms, kurių liemuo reikia išlaikyti šiltas.(Rekomenduojame dėvėti ją po plonas drabužis)

3. Žmonės, kurie visada dirba sedentarily arba ilgai stovint, pvz., vairuotojai ar biuro darbuotojų.

4. Sportininkams, arba žmonėms, reguliariai mankštintis.

Kaip naudoti:

Dėvėkite šį diržą glaudžiai skausmas srityje, skausmas plotas gamins šilumos ir akupunktūra po 15-30 minučių.Ji gali būti naudojama daug kartų, ir jūs galite dėvėti tai, diržo daugiau nei 3 valandas.( Norint pasiekti geresnio efekto, galite naudoti šiltas drėgnas rankšluostis, nuvalykite funkcija diržo dalis prieš naudojant, arba nuvalykite odą skausmo sritį.)

Paketas Apima:

1 x Juosmens Parama Diržas

Pastabos:

1. Keletą odos pažeidžiamų gyventojų grupių atsiranda tada, kai, naudojant, pavyzdžiui, odos deginimas ir paraudimas yra normalus reiškinys, nebus pažeisti odą, gali būti dėvimi laiką sutrumpinti.

2. Nėščios moterys ir vaikai neturėtų naudoti.

3. Nerekomenduojama žmonėms, turintiems odos alergijos ar odos temperatūros jutimo sutrikimas.

4. Pacientams, kurių ūmus minkštųjų audinių vertės sumažėjimo, nenaudokite.

5. Prašome naudoti atsargiai, vadovaujami gydytojai: Pacientams su rimta trauma, aukštas kraujo spaudimas ar kita liga.

6. Žmonės, kurie įrengti su širdies ritmo reguliatoriaus ar metaliniai stentai ir kitų elektroninių prietaisų viduje įstaiga, ta prašome naudoti jį.

7. Nereikia susisiekti su magnetinio produktą su mineralinio išvengti įmagnetinimo.

Gal ir jums patiks:

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie laivybos

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.

9. BR pirkėjas, prašome pateikti cpf ar cnpj, ji bus jums geriau, kad jį gauti gerokai greičiau.ačiū

Grąžinimo ir atlyginimo

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.agroinn.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Apie atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: nugaros, juosmens diržas, korsetas stuburo, juosmens diržo žmogus, ortopedinė, atgal korsetas vyrams, ortopedinė korsetas, juosmens diržas, diržas medikas, paramos juosmens, diržo juosmens atrama, juosmens įtvaras.

Charakteristikos

Modelio Numeris Turmalinas Savarankiškai šildymo Juosmens Parama Diržas
Elemento Tipas Petnešos & Palaiko
Prekės Pavadinimas TMISHION
Kilmės KN(Kilmės)
Poveikis Kaulų Priežiūra
Medžiaga Kita

Parašyti atsiliepimą

Turmalinas Savarankiškai Šildymo Magnetinė Terapija Korsetas Juosmens Atrama Juodas Diržas Juosmens Raštas Diržo Juosmens Apatinės Nugaros Paramos Petnešomis

Turmalinas Savarankiškai Šildymo Magnetinė Terapija Korsetas Juosmens Atrama Juodas Diržas Juosmens Raštas Diržo Juosmens Apatinės Nugaros Paramos Petnešomis

Turmalinas Savarankiškai Šildymo Magnetinė Terapija Korsetas Juosmens Atrama Juodas Diržas Juosmens Raštas Diržo Juosmens Apatinės Nugaros Paramos Petnešomis Aprašymas: Šis savarankiškas šildymo diržas skirtas juosmens.Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, kuri yra saugi ir patogi

Panašūs produktai: