Naujas ir Originalus MR-J2S-40CP Servo Vairuotojas

Naujas ir Originalus MR-J2S-40CP Servo Vairuotojas

Nauja prekė

€296.40

Apie prekę

Naujas ir Originalus MR-J2S-40CP Servo Vairuotojas

vienerių metų garantija. Apie mus:

Mūsų komandos tikslas-teikti aukštos kokybės produktus kartu su protinga kaina ir bando savo geriausia laikyti sandorius, taip paprasta, kaip įmanoma.Prašome būti tikri, ir mėgautis savo pirkinių čia!Visi yra Nauji ir originalūs.

Mes galime pateikti visą automatikos dalių, pvz., PLC, DCS, Jutiklis, Inverter, kodavimo, relės, tarnauti Ratai, servo valdytojas, Jutiklinis ekranas, Analoginis įvesties/išvesties modulis, Skaitmeninis įvesties/išvesties modulis, Ryšio moduliu, Ryšio sąsajos kortelės ir pan.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis per pranešimų sistemą arba el. paštu.

Tarptautinės Pirkėjai--Atkreipkite Dėmesį:

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant.

Šie produktai yra visų akcijų, bet mes turime daug kitų pardavimo kanalų, todėl prieš jums užsisakyti, prašome susisiekti su mumis ir patikrinkite likusį laiką .Kai dalys yra parduotos , tada pagrindinis laikas bus 4-6 savaites.

Mes galime išsiųsti per 2 dienas EMS, "FEDEX", DHL ir t.t.

Žymos: spalva tamagotchi, senas tamagotchi, virtualus pet, tamaguchi, tetry, tamagochi, tamagoshi, tamagochi virtualų augintinį, tamagotchi pet, tamagotchi.

Charakteristikos

Variklio Tipas Kita
Modelio Numeris MR-J2S-40CP

Parašyti atsiliepimą

Naujas ir Originalus MR-J2S-40CP Servo Vairuotojas

Naujas ir Originalus MR-J2S-40CP Servo Vairuotojas

Naujas ir Originalus MR-J2S-40CP Servo Vairuotojas vienerių metų garantija. Apie mus: Mūsų komandos tikslas-teikti aukštos kokybės produktus kartu su protinga kaina ir bando savo geriausia laikyti sandorius, taip paprasta, kaip įmanoma.Prašome būti tikri, ir mėgautis savo pirkinių čia!Visi yra Nauji

Panašūs produktai: