Auxtings 2vnt 1/1.4/1.6/2in Bull Bar Vamzdžio laikiklis LED Darbo Šviesos Laikiklis Apkaba Stogo Roll Pod Automobilių Sunkvežimių ATV Offroad 4X4

Auxtings 2vnt 1/1.4/1.6/2in Bull Bar Vamzdžio laikiklis LED Darbo Šviesos Laikiklis Apkaba Stogo Roll Pod Automobilių Sunkvežimių ATV Offroad 4X4

Nauja prekė

€13.16

Apie prekę

Specifikacija:

Tvirtinimo laikikliai yra naudojami led darbo žibintai, led šviesos barai, visos spalvos temperatūra šviesos, arba bet kokia vieta, kad jūs norėsite naudoti ir montuoti.

Savybės:

* Tvirtas laikiklis: tvirtas aliuminio lydinio, nustatyti šviesos vamzdis tvirtai, padidinti šviesos juosta aukštis išvengti įbrėžimų vairuojant.

* Naudinga gumos: aukštos kokybės gumos intarpais sudrėkinti vairavimo vibracijos ir išvengti grandymo bull baras paviršiaus.

* Gumos intarpais už snugger įtaisyti su platesniu įvairių dydžių; padėti slopinti vibracijas off-road ir apsaugoti jūsų bull baras gražu nuskustas.

* Platus naudojimas: gali būti naudojamas ant vamzdžiai 1", 1.4" 1.6 "2" skersmens ir taikomos LED šviesos juosta beveik visų rūšių transporto priemonės.

* Lengvas įdiegimas: iš anksto išgręžtos skylės, suteikia daugiau šviesos turi būti pridėta transporto priemonę, be gręžimo.Supaprastinti diegimo LED šviesos barai ir darbo žiburiai be gręžimo bet skyles kėbule.Greitai ir saugiai pritvirtinkite prie savo stogo bagažinės, bulius, baras, roll cage, ar galvos skausmas stovo.

Techniniai duomenys:

1. Aliuminio medžiagų

2. Danga: Purškimo ar anodinio oksidavimo

3. Spalva: Juoda

4. Nerūdijančio plieno varžtas

5. Dydis: Kaip nuotraukose

6. Programos: Bekelės transporto priemonių, VISUREIGIS, KETURRATIS, UTV, Pikapas sunkvežimiai, sunkvežimių,Traktorių, Priekabų, lengvųjų

Pakuotė:

2x Bull Baras Tvirtinimo Laikikliai

1x įterpti Gumos Padas 1.0 & 1.4" & 1.6" colių

Naudojimas:

Kreiptis: Pikapas, Visureigis, UTB, Kabina, ATV, SUV, Sunkvežimiu, Laivu, Autobusu.

Kreiptis: pravažumo, 4WD, 4X4, Kasybos, Jūrų, Automobilių, Ekskavatorių, Krautuvų, Priekaba.

Kreiptis: Traktorius, UTE, UTV, Van turistiniai automobiliai, Kelių ritinio, Buldozerių, Kranų, RV, RZR Off-road, UTV.

Kreiptis: vidaus ir Lauko naudoja Atgal į viršų šviesos.Sode, Kieme, Apšvietimas, Valtis, Apšvietimas, Sandėlyje ir pan.

Programos Plačiai Paramą, išskyrus išjungti kelių transporto priemonės apšvietimo, ji taip pat gali būti taikomas Medžiagų tvarkymo, žemės Ūkio technika, apšvietimo, Jūrų LED apšvietimas.Pvz.: Off-Road Transporto priemonėms: UTV, smėlio geležinkelių, buggy, ATV, SUV, sunkvežimis, mikroautobusas, traukinio, motociklai, motociklas, autobusas, tankų ir t.t.Inžinerijos Transporto priemonių: ekskavatoriai, kelių ritinio, buldozerių, kranų, fork lifto ir kasybos sunkvežimių ir kt.Specializuotų Transporto priemonių: gaisrinės, policijos automobilis, gelbėjimo priemonės, ryšių, transporto priemonės, karines transporto priemonės ir kt.Kita: valtis, žvejyba, kiemas lempos, jachta, kelio/gatvės žibintas ir kt.

Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas klientas ir malonią su mumis.

Jei esate patenkintas pirkti ir mūsų visų paslaugų, prašome palikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimus, ir mes bus daryti tą patį už jus.

Jei esate nepatenkinti su jūsų pirkti jokiu būdu, prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame, kad problemų ir nusivylimų, jums gali turėti, ir bus stengiamės, kad išspręstumėte problemas.

Nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, prieš ir po pirkimo, mes įsipareigojame savo 100% klientų pasitenkinimo.

Žymos: juosta stogo, skaidrūs automobilio laikiklis, automobilio bagažinės stogo, aliuminio automobilių stogo bagažinės, automobilio stogo bagažinė, uodegos šviesos skliaustas automobilių, kinijos keturių dalių, automobilių šviesos laikiklis, loncin keturių dalių, bagažinės stogo.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas Auxtings
Elemento Tipas lempos laikiklis
Modelio Pavadinimas YY-BK019-BK

Parašyti atsiliepimą

Auxtings 2vnt 1/1.4/1.6/2in Bull Bar Vamzdžio laikiklis LED Darbo Šviesos Laikiklis Apkaba Stogo Roll Pod Automobilių Sunkvežimių ATV Offroad 4X4

Auxtings 2vnt 1/1.4/1.6/2in Bull Bar Vamzdžio laikiklis LED Darbo Šviesos Laikiklis Apkaba Stogo Roll Pod Automobilių Sunkvežimių ATV Offroad 4X4

Specifikacija: Tvirtinimo laikikliai yra naudojami led darbo žibintai, led šviesos barai, visos spalvos temperatūra šviesos, arba bet kokia vieta, kad jūs norėsite naudoti ir montuoti. Savybės: * Tvirtas laikiklis: tvirtas aliuminio lydinio, nustatyti šviesos vamzdis tvirtai, padidinti šviesos

Panašūs produktai: