Radiolink 2019 Byme-Skrydžio duomenų Valdytojas Mini MK su Vertikaliai Režimas, Integruota 3D Giroskopo Fiksuoto Sparno(F3P)

Radiolink 2019 Byme-Skrydžio duomenų Valdytojas Mini MK su Vertikaliai Režimas, Integruota 3D Giroskopo Fiksuoto Sparno(F3P)

Nauja prekė

€13.99

Apie prekę

Byme-Skrydžio duomenų valdytojas Fiksuoto Sparno

Su trijų ašių giroskopas ir trijų ašių pagreičio jutiklis ir visiškai požiūris algoritmu, kontrolės algoritmas ir skaitmeninio filtro kartu, Byme-A leidžia pradedantiesiems lengvai pasiekti profesinės vertikalaus skrydžio net ne pirmą pabandyti.Pilotai gali praktiškai su bet iš penkių skrydžio režimai (Vertikalią/Stabilizuoti/Giroskopas/Acro/Rankinis) taip, kaip nori.

Taikomos įvairios tiesiai sparnų orlaivis, įskaitant 3D fiksuoto sparno(F3P), 4-channel treneris ir masto modelio orlaivių.

Operacija meniu palaiko TIK Kinų ir anglų kalbomis.Susisiekite su mumis jei jums reikia visiškai vartotojo žinynas o r jį atsisiųsti iš oficialaus Radiolink svetainėje.

Pastaba: instrukcija, turi eiti į naršymo juostą viršuje Radiolink oficialios svetainės - Parsisiųsti Naudotojo vadovą, parsisiųsti naudojimo instrukciją

Byme-Fiksuoto Sparno Skrydžio Duomenų Valdytojas Savybės:

【Paprasta Sąranka】-- Pilotai reikia tik traukti tiek požiūris į išorinius kampus kalibruoti be sudėtingų parametrų.

【Vertikalus Režimas su 1 įjunkite】--Su vienu pereiti prie vertikalios režimu, fiksuoto sparno, gali būti kontroliuojami kaip multi-rotorius.Orlaivis bus vertikali laikysena ir kryptį automatiškai.

【Stabilizuoti Režimą】--Dizaino lukštais sumažinti trikdžius oro srautas per plaukioja, oro slėgio ventiliacijos, siekiant užtikrinti tikslumą barometras matavimo, built-in barometras jutiklis padaryti aukščio laikyti stabilizacija.

【Acro Mode】 - Yra derinys Stabilizuoti Režimą ir Giroskopo Režimas šis režimas leidžia lengvai suprasti, skirtingi nemokamai stilių, pvz., geležinkelių, greitai pitching", "atgal", pusę skrydžio, ir spirale leidžiasi.

【Gyro Režimas】--Gyro padeda stiprinti skrydžio pusiausvyrą, tačiau orlaivio nebus lygio automatiškai.Pilotai su tam tikros patirties, imtis Gyro Režimas praktiškai geriau kontroliuoti fiksuoto sparno.

【Rankinis Režimas】--Įvairių freestyles, kaip antai atgal, sukite, linijos, gyvatė ir per mažo aukščio skrydis gali būti lengvai įgyvendinti pagal šį režimą.

【Nuo Pradedančiųjų iki Master】--Pilotai gali praktiškai su bet iš penkių skrydžio režimai (Vertikalią/Stabilizuoti/Giroskopas/Acro/Rankinis) taip, kaip nori.

【Keli Modeliai】 - Taikomas įvairių tiesiai sparnų orlaivis, įskaitant 3D fiksuoto sparno(F3P), 4-channel treneris ir masto modelio orlaivių.

【Kompaktiškas ir Nešiojamas, vidaus/Lauko Skrydžio】-- Byme yra maža, kurių bendras svoris: 4,5 g, įskaitant laidų.Net ir mažų patalpų modelius galite turėti jį.

Byme-A Fiexed Sparno Skrydžio ControllerDescription:

Galima įrengti be papildomų naštą ilgiau skrydžio metu.Viena pereiti prie vertikalaus skrydžio režimas gali būti visiškai patiko tiek lauke, tiek ribotas vidaus erdvę.

Byme-Skrydžio duomenų Valdytojas FC Specifikacijos:

Produkto Pavadinimas:Byme-A

Išmatavimai: 35.5*15.5*10.5 mm

Svoris: 4.5 g (su laidais)

Kanalų Kiekis: 4 kanalai

Integruotas Jutiklis: trijų ašių giroskopas ir trijų ašių pagreičio jutiklis

Signal Supported: SBUS/PPM

Įėjimo Įtampa: 5-6 V

Darbinė Srovė: 25+-2mA

Modelis Parama :3D fiksuoto sparno(F3P),4-channel treneris ir masto modelio orlaivių

Pakuotė: Byme-A x1 Imtuvo kabelį x1 Lipdukas x1

Žymos: drone kreiptuką, torino, traxxas udr neribotas desert racer, RadioLink, avion skrydžio duomenų valdytojas, radiolink rc4g, skrydžio duomenų valdytojas, radiolink rc, fc sparno, teptuku drone.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas RadioLink
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis 3.5*1.5*1cm
Naudoti Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai
Įrankis Prekes Asamblėjos Kategorija
Plastiko Tipas ABS
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių Nuotolinio Valdymo Pultelis
Medžiaga Plastikiniai
Keturi varomi Ratai Atributai Surinkimas
Kiekis 1
Transporto Priemonės Tipas Lėktuvai
RC Dalys ir Acc Greitis Valdikliai
Atnaujinti Dalys/Priedai Ličio Baterijos
Modelio Numeris Byme-A

Parašyti atsiliepimą

Radiolink 2019 Byme-Skrydžio duomenų Valdytojas Mini MK su Vertikaliai Režimas, Integruota 3D Giroskopo Fiksuoto Sparno(F3P)

Radiolink 2019 Byme-Skrydžio duomenų Valdytojas Mini MK su Vertikaliai Režimas, Integruota 3D Giroskopo Fiksuoto Sparno(F3P)

Byme-Skrydžio duomenų valdytojas Fiksuoto Sparno Su trijų ašių giroskopas ir trijų ašių pagreičio jutiklis ir visiškai požiūris algoritmu, kontrolės algoritmas ir skaitmeninio filtro kartu, Byme-A leidžia pradedantiesiems lengvai pasiekti profesinės vertikalaus skrydžio net ne pirmą pabandyti.Pilotai

Panašūs produktai: