LD3320 Kalbą Balso Atpažinimo Modulis Ne konkrečių Žmonių Kalbą Balso Valdiklis 3.3 V 5V Plėtros Taryba

LD3320 Kalbą Balso Atpažinimo Modulis Ne konkrečių Žmonių Kalbą Balso Valdiklis 3.3 V 5V Plėtros Taryba

Nauja prekė

€7.15

€7.95

-10%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

P roduct aprašymas:

Paramos SPI sąsaja ir lygiagrečios sąsajos ne konkrečios kalbos atpažinimo modulis, borto mikrofonas ir aktyvus kristalų laikrodžių osciliatoriai, jis yra patogus suprasti, kalbos atpažinimo, valdymo balsu ir žmogus-mašina dialogą funkcijas elektroninių produktų.

Produkto Savybės:

Didelis tikslumas ir praktinių kalbos pripažinimo efektas.

Asmuo-nepriklausomi balso atpažinimo technologija: nereikalauja vartotojams atlikti įrašymo mokymo.

Dinamiškai redaguoti pripažinimo žodžių sąrašą: tik reikia perkelti pripažino raktinius žodžius į lustas forma simbolių sekas, kurios gali įsigalioti iš karto, kitą pripažinimo.Pavyzdžiui, programavimo MCU pvz. 51, vartotojas tiesiog nustato registro chip dinamiškai perduoti turinį, identifikuoti žodžių, tokių kaip "labas", į lustas, o lustas gali atpažinti raktinį žodį, frazę taip. .

Parama vartotojams laisvai redaguoti 50 reikšminiai žodžiai: tuo pačiu metu, ne daugiau kaip 50 reikšminiai žodžiai gali būti pripažintas.Galutiniai vartotojai gali redaguoti ir atnaujinti turinį 50 reikšminiai žodžiai bet kuriuo metu pagal poreikius scenos.

Parametras:

Darbinė įtampa: Parama 5V, arba 3,3 V maitinimo įtampa.

Ryšio sąsajos: SPI ryšio sąsajos.Būtinai naudokite 3.3 V lygis single-chip mikrokompiuteris už vairuotojo.Studentai, kurie naudoja 51 single-chip mikrokompiuteriai, gali įsigyti ir žemos įtampos versija 51 single-chip mikrokompiuterių, šis modelis yra STC89LE52 single-chip mikrokompiuteris.Vartojimo būdas yra toks pat, kaip įprasta 51, tačiau įtampa 3.3 V

Pripažinimo raktiniai žodžiai: Palaiko vienalaikį pripažinimo 50 raktažodžiai.Pastaba: raktiniai žodžiai rašomi MCU programa, ir vartotojai negali keisti ir atnaujinti raktiniai žodžiai ne bus.

Ar kelti single-chip mikrokompiuteris: nėra vieno lusto mikrokompiuteris ant stalo, taip, kad klientai gali pasirinkti įvairias single-chip mikrokompiuteriai, kurie atitinka reikalavimus pagal jų realius poreikius.Jis yra ekonomiškas ir turi daug įvairių programų.

Jis ateina su 20M aktyvus kristalų laikrodžių osciliatoriai, ir didelio jautrumo mikrofonas su labai gera pripažinimo efektas.

Tuo pačiu metu, garso sąsaja yra išvedė, kuri yra patogi išorinių periferinių įrenginių, tokių kaip mikrofonai ir ausinės.

2.54 mm žingsnio pin header sąsaja, patogu ir praktiška. 2.54 mm angelių, kitiems neįprasta sąsajos yra išvedė.

Energijos taupymo režimas srovė: 1uA.

Programos:

Indukcinės viryklės/mikrobangų krosnelė/smart home appliance operacija, navigator, automatas, MP3/MP4, skaitmeninių foto rėmelių, smart žaislas/šnekamoji žaislas, PMP/žaidimų konsolės.

Set-top box/color TV nuotolinio valdymo pulto, metro mechaninė bilietų automatas, gido mašina, komercinių užsakomosios transliacijos statybos TV, viešojo apšvietimo sistemos/sanitarinės sistemos/garso kontrolė protingo namo.

Žymos: kalbos versti, arduino nano cnc, pripažinimo kalbos, kalbos vertėjas, ipm igbt, clio priešrūkinis, 55mm fotoaparatas, žaislas kalbėjimo vystymąsi, balso grotuvas modulis, universalus lvds lcd vairuotojo valdiklio plokštės.

Charakteristikos

Prašymas TV
Tipas Loginės Mikroschemos
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris ld3320
Išsklaidymo Galia -
sąlyga Naujas
Prekės Pavadinimas Jessinie
Darbinė Temperatūra -
Pakuotė TQFP
Maitinimo Įtampa 3.3 V 5V

Parašyti atsiliepimą

LD3320 Kalbą Balso Atpažinimo Modulis Ne konkrečių Žmonių Kalbą Balso Valdiklis 3.3 V 5V Plėtros Taryba

LD3320 Kalbą Balso Atpažinimo Modulis Ne konkrečių Žmonių Kalbą Balso Valdiklis 3.3 V 5V Plėtros Taryba

P roduct aprašymas: Paramos SPI sąsaja ir lygiagrečios sąsajos ne konkrečios kalbos atpažinimo modulis, borto mikrofonas ir aktyvus kristalų laikrodžių osciliatoriai, jis yra patogus suprasti, kalbos atpažinimo, valdymo balsu ir žmogus-mašina dialogą funkcijas elektroninių produktų. Produkto

Panašūs produktai: