DUOMENŲ VARLĖ Už PUBG Mobiliojo Telefono Valdytojas Sukelti Žaidimas Gaisro Mygtuką, Kreiptuką, IPhone 7 8 Plus X Xiaomi mi 8 "Android"

DUOMENŲ VARLĖ Už PUBG Mobiliojo Telefono Valdytojas Sukelti Žaidimas Gaisro Mygtuką, Kreiptuką, IPhone 7 8 Plus X Xiaomi mi 8 "Android"

Nauja prekė

€4.98

€6.92

-28%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Belaidžio "Bluetooth" PS3 Gamepad

Įmontuota dvigubos vibracijos varikliai, padaryti žaidimą daugiau realus PS3 valdiklio, jausti, kas nukentėjo, avarijos, ir sprogimo su ranka-nieko dvigubo šoko reakcija.Puikiai tinka lenktynėms, šaudymo, kovos ir sporto žaidimai.

8 Bitų Retro Vaizdo Žaidimų Konsolės

Built-in klasikiniai žaidimai platų asortimentą aukštos kokybės žaidimai yra prieinami jums pasirinkti iš be parsisiųsti ir įdiegti.Retro Klasika Vaizdo Žaidimų Konsolės yra puikus pasirinkimas kiekvienam.Ji leidžia kiekvienam patinka laimingas vaikystėje iš savo tėvų.Dvigubai smagu su 2 valdikliu Jautrus ergonomiškas dizainas, Jūs galite pasidalinti savo draugais ir šeima, su draugais.

Mini 620 Retro Vaizdo Žaidimų Konsolės

Mini 8-bitų retro vaizdo žaidimų konsolės pastatytas 620 klasikinis žaidimai,kurie gali paremti du-grotuvas žaidimai!Tai yra vaizdo žaidimų konsolę, kuri palaiko " AV išėjimas.Jei norite žaisti klasikiniai žaidimai su draugais ir šeima, pasirinkite jį!Gali atitinka jūsų reikalavimus!

Žaidimų Valdiklis Skirtas PUBG

Puikus keturių piršto operacija.Į žaidimą, du sukelti ant rankenos yra atsakingas už kuria ir šaudymo.Galite greitai atidaryti, kuria didinamąjį stiklą ir tada šaudyti priešų, o juda ir siekiama.Šie keturi veiksmai gali būti baigtas vienas momentinių.Jums tik reikia praktikos kelis kartus prisitaikyti prie šio mobiliojo žaidimo rankena, jums bus rasti, kad žaidimas bus taip lengva, taip pat galite tapti žaidimo meistras.Patirtis nekilnojamojo žaidimas jaustis su integruota rankena kontrolierius!Leiskite jums jaustis patogiai, o ne pavargę, žaidimo metu!

Silikono neslidus Dizainas

Mūsų gamepad turi du sukelia viršuje, mechaninė mygtukas, pagamintas iš laidžios silikono ir cinko lydinys, kuris skatina jokio uždelsimo.Rankena visas kūnas yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, kuris yra tvirtas ir lengvas.Patobulinta versija tigras, su built-in puodą gabalas ir metalo mygtuką silikono padas anti-slydimo dizainas, proceso žaisti žaidimą negalės telefono, dėl didelio suspaudimo.Ilgalaikio jautrus nedelsiant!

Keturių piršto Operacija

Du atskirti fotografavimo įrašų, lengvas ir patogus, gali būti patikimai pritvirtintas ant mobiliojo telefono, kad geriausiai pagelbėti su mikro-veiksmai, kurie yra lengvai užleistų ranka kontrolė.Jie leidžia jums vienu metu šaudyti iš abiejų pusių, o perėjimas kampų.

Reguliuojamas Stovo

Telefonas sukelti turi multi-kampas reguliuojamas stovo, kuris gali būti naudojamas kaip telefonas stovėti, žiūrėti filmus ar vaizdo įrašus.Šis mobilusis duomenų valdytojas yra puikus su 4.7-6.5-colių smartfon žaidimų valdiklis.

Prekės aprašymas:

1.Aukštos kokybės 100% guranteed, išbandyti vieną prieš pristatymas. 2.Visos prekės būtų supakuotos į tikrą paketą, siekiant apsaugoti jį nuo pažeidimų gabenimo metu . 3. Rodo 5.1-6.5 colių mobilųjį telefoną 4.Pirštai gali švelniai palieskite adresatą jautrumas

Palaikomi Žaidimai, bet neapsiribojant:

1.Peilių Iš 2.Už Taisyklių Surviva 3.Už PUBG Mobiliojo 4.Kritinio Biuras

Instrukcijos:

1 žingsnis:paspauskite "nustatymas"meniu 2 žingsnis:paspauskite operacija "nustatymo"ir atidarykite "user-defined grupė" 3 Veiksmas:Perkelti "šaudymo"ir "tikslas"teisingas superposition Step4:Istall prietaisą prie telefono Step5:prieš žaidžiant žaidimus,užrakinkite telefono ekrane 3 sekundes,tada atrakinti telefono ekrano aktyvuotas sukelti Step6:Įveskite modeliavimas battlefield bandymas

Pastaba:

jei sukelti neveikia ,prašome nuolat pirštais palietus ekrano

Komplektą sudaro:

1* Left Trigger 1* Teisė Sukelti 1* Vertus-grip 2* kreiptuką

DUK: (Dažnai anwsers klausimų iš pirkėjų)

Q: kokios mobiliojo ji palaiko?

A: Siūlau 5.1-6.5 colių mobilųjį telefoną.

Q: Kaip patikrinti, jei tai veikia?

A: Instrukcija: 1 žingsnis: paspauskite "nustatymas"meniu 2 žingsnis: paspauskite operacija "nustatymo"ir atidarykite "user-defined grupė" 3 veiksmas: Perkelti "šaudymo"ir "tikslas"teisingas superposition step4: Įdiegti prietaisą prie telefono step5: prieš žaidžiant žaidimus,užrakinkite telefono ekrane 3 sekundes,tada atrakinti telefono ekrano aktyvuotas sukelti step6: Įveskite modeliavimas battlefield bandymas

Q: kokius žaidimus ji palaiko?

A: Palaikomi Žaidimai, bet neapsiribojant: 1. Peilių Iš 2. Už Taisyklių Surviva 3. Už PUBG Mobiliojo 4. Kritinio Biuras

Q: Kodėl ji neturi reakcijos, kai aš žaisti žaidimą?

A: Dear friend ,prašome patikrinti, jei jūs pašalinti telefonas atvejis pirmas.

Q: Kai gaiduką neveikia,ką daryti?

A: Jei sukelti neveikia ,prašome nuolat pirštais palietus ekrano.

Belaidžio Retro Šeimos Vaizdo Žaidimų Konsolės

4 k HDMI vaizdo žaidimų konsolės yra pastatytas į 568 klasikinis žaidimas, ir patobulintas rankenos konstrukcija leidžia dvi gamepads atrodo paprasčiau.Suteiks jums retro jausmas kartų.Kai jaučiate, nuobodu ar nori palikti laimingą vaikystę jūsų vaikas, galite pasirinkti, kad šis produktas žaisti žaidimus su savo vaiku ir pasidalinti laimės!

Žaidimų Ausinės PS4 Ausines

Mes naudojame pliušinis dirbtinės odos ausų pagalvėlės šios ausinės ir storio akytojo dizainas suteikia minkšta ir kvėpuojanti jaustis!Ilgalaikio naudojimo galvos be jokios prasmės slėgio, vieta mikrofonas gali skatinti aiškus bendravimas su kitais žaidėjais žaidimo metu, svarbiausias dalykas yra, kad jums gali nusimesti, siekiant sutaupyti vietos kai nenaudojamas!

Atsparus Vandeniui Žiūrėti

Uodai atstumiantis žiūrėti, yra stilingas ir praktiškas, pagamintas iš minkštos medžiagos, ir storis žiūrėti juosta yra nustatyti bandymų ir klaidų, kad tiktų riešo dydžio.Tai ne tik uodų žiūrėti ar kasdien žiūrėti!Jūs galite dėvėti ją į savo rankas ir bet kada,paprasta ir turtinga!Jums verta turėti!

Žymos: "android" bluetooth " gamepad, oficialus xiaomi, mi xiomi, 3 xaomi, joypad valdiklį "android", priedų varlė, Kontrolės, kreiptuką pc, data varlė, mūšio laukas.

Charakteristikos

Palaikomi Žaidimai, bet ne tik Už PUBG Mobile/Išgyvenimo taisyklės/Maitintojo Royale/ Peilis iš
Medžiaga ABS
Parama Dropshipping
Sertifikavimo NĖRA
Prekės Pavadinimas DUOMENŲ VARLĖ
Funkcija Tikslas-Sukelti
Tipas Telefonas Sukelti Gaisro Mygtuką
Function1 Pečių Greitas Fotografavimas
Sąsajos Tipas USB
Function2 Išmaniojo telefono stovas
Modelio Numeris S3
Feature1 rankenos
Suderinamos Prekės/Modelis NĖRA
Pakuotė Taip
Rekomenduoti pirkti upgrade versija
Kilmės KN(Kilmės)
spalva balta/ juoda

Parašyti atsiliepimą

DUOMENŲ VARLĖ Už PUBG Mobiliojo Telefono Valdytojas Sukelti Žaidimas Gaisro Mygtuką, Kreiptuką, IPhone 7 8 Plus X Xiaomi mi 8

DUOMENŲ VARLĖ Už PUBG Mobiliojo Telefono Valdytojas Sukelti Žaidimas Gaisro Mygtuką, Kreiptuką, IPhone 7 8 Plus X Xiaomi mi 8 "Android"

Belaidžio Bluetooth PS3 Gamepad Įmontuota dvigubos vibracijos varikliai, padaryti žaidimą daugiau realus PS3 valdiklio, jausti, kas nukentėjo, avarijos, ir sprogimo su ranka-nieko dvigubo šoko reakcija.Puikiai tinka lenktynėms, šaudymo, kovos ir sporto žaidimai. 8 Bitų Retro Vaizdo Žaidimų Konsolės Built-in

Panašūs produktai: