4 Vnt./rinkinys Vyrams Barzda Rinkinys Plaukų Augimą Skatinanti Storesnis Aliejus Maitina Leave-in Kondicionierius Barzda Auga Spray Rinkinys su Šukos

4 Vnt./rinkinys Vyrams Barzda Rinkinys Plaukų Augimą Skatinanti Storesnis Aliejus Maitina Leave-in Kondicionierius Barzda Auga Spray Rinkinys su Šukos

Nauja prekė

€14.20

€15.27

-7%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

4Pcs Atnaujintas Barzda Rinkinys Barzda Roller Sanitizer Aktyvatorius Serumas Šukos Kalėdų Dovanos Vyrams

Aprašymas:

Prekė: Barzda Rinkinys

Medžiaga:PC+Titano lydinio

Kiekis:4Pcs/Set

Pakuotė:

1x Barzda Roller

1x Barzda Šviežių Spary(15ml)

1x Aktyvatorius Serumas(30ml)

1x Šukos

Ypatybė:

Mūsų natūralių veikliųjų sudedamųjų dalių buvo pasirinktas dėl jų galingas efektas, be jokių kompromisų pateikti saugos jūsų odą.Tai reiškia, kad nėra kvapiųjų medžiagų, parabenų, spalva priedais arba pavojingų cheminių medžiagų mūsų produktai.

Į Aktyvatoriaus Serumas aktyvuoja jūsų ramybės folikulus ir stiprina jūsų plaukus.Kartu su barzda voleliu, jums bus padidinti absorbcijos serumo.Sąvoka mikro-needling nėra naujas dalykas, jis buvo naudojamas dermatologų metų.Mikro adatos prasiskverbti į odą ir sukurti mikro kanalai, kuris pareikalaus odos pradėti natūralus atsinaujinimo procesas.

Volelio adatos bus pakeisti savo barzda.0,3 mm titano lydinio adatos sukurti tūkstančius mikroskopinių kanalai ir aktyvuoja natūralią organizmo gijimo procesą.Pagerina kraujo apytaką.Stimuliuoja miega folikulus.Padidina kraujo serume absorbcija.

Tai Barzda Rinkinys yra puiki dovana barzda, vyras Gimtadienio, Valentino Diena, tėvo Diena, Kalėdų Dieną, arba bet kokia kita ypatinga proga.Barzda Voleliu ir šukos padarys jūsų Viliojimo niekada nebuvo lengviau.

0.3 mm, Adatų Volelis

Nurodymai:

1 Naudoti medicinos alkoholio dezinfekuoti voleliu ir odos plotas, kuris yra gydomas,

2. Plauti savo veidą.

Taikyti švelniai ant odos ir rajone, skatinti plaukų augimą.Tai Micro Roller nėra skirta praduriama oda.

Taikomos 4 barzda serumo ant apdoroto ploto.

5 suvynioti voleliu ir atgal 4-5 kartus kiekviena kryptimi horizontaliai.vertikaliai ir įstrižai plotą norite gydyti.Išlaikyti tą patį greitį ir spaudimą sukūrė daugiau labai mažų laivų.

6. Naudokite kasdien ryte ir vakare optimalius rezultatus.

Įspėjimas:

Sudirgintai odai,užsikrėtę odos, grybelinių odos, aktyvus spuogai ir ect,nėra tinkami naudoti.

jei nesate tikri, apie savo odos būklę konsultuotis su dermatologas prieš naudojant.

Jei yra kokių nors odos jautrumas, nutraukti nedelsiant ir kreiptis į gydytoją arba odos priežiūros specialistu.

Parduotuvės ritinio atsargiai ir laikykite ma¾iems vaikams!

Nesidalykite su voleliu, nes ji turėtų būti naudojama tik pats asmuo.

Tinka visų tipų plaukų augimo problemomis.

Plaukų augimas lėtas, Valsčiaus atgal shift, po Gimdymo plaukų slinkimas, reikia augti, plaukai sausi plaukai bifurcate trumpas-grūdintas, plaukų slinkimas, plaukų retinimo plaukų, ilgi plaukai perm plaukų žalą, elastinga, matinis plaukų blizgesio, trapūs sunku, ne sklandžiai plaukų.Tinka visų tipų plaukų slinkimas.

Patarimai:

Nenaudokite Barzda Voleliu ant erzina, arba užkrėsta odos.Barzda Roller yra asmens ir niekada neturėtų būti dalijamasi.Visą Barzda Roller yra ne begalinis.Kai adatos nebėra aštrių pakankamai lengvai prasiskverbti į odą, tai yra laiko pakeisti.Tai niekada neturėtų būti skausmingas naudoti.

Įspėjimas :

Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.tik išoriniam naudojimui,laikyti kontroliuojamoje aplinkoje vengti kontakto su akimis.Discountinueuseand pasitarkite su gydytoju, jeigu bet adversereaction įvyksta.

Skelbimas:

1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl matavimo duomenis.

3.Prašome leisti 0.1-0.3 cm klaida.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome leiskite mums žinomas.

Tikimės, kad jūs turite laimingas pirkinių laikas

Žymos: nivea vyrų viliojimo, plaukų gydymas, plaukų vyrų, barzda rinkinys, 16 35 guolis, plaukų augimas, Barzda Aliejus, priežiūros kokosų aliejus, Barzda Rinkinys, 606 guolis.

Charakteristikos

Gamybos Licencijos /
Kiekis 4pcs/set
Komponentas PC+Titano lydinio
Modelio Numeris barzda rinkinys
Elemento Tipas Plaukų Slinkimas Produktas
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

4 Vnt./rinkinys Vyrams Barzda Rinkinys Plaukų Augimą Skatinanti Storesnis Aliejus Maitina Leave-in Kondicionierius Barzda Auga Spray Rinkinys su Šukos

4 Vnt./rinkinys Vyrams Barzda Rinkinys Plaukų Augimą Skatinanti Storesnis Aliejus Maitina Leave-in Kondicionierius Barzda Auga Spray Rinkinys su Šukos

4Pcs Atnaujintas Barzda Rinkinys Barzda Roller Sanitizer Aktyvatorius Serumas Šukos Kalėdų Dovanos Vyrams Aprašymas: Prekė: Barzda Rinkinys Medžiaga:PC+Titano lydinio Kiekis:4Pcs/Set Pakuotė: 1x Barzda Roller 1x Barzda Šviežių Spary(15ml) 1x Aktyvatorius

Panašūs produktai: