100vnt/daug Tibeto Sidabro Tonas Širdies Pakabukai "pagaminta su meile" Bucklet Maišelį,Drabužis, Aksesuaras Rankų darbo Plūduriuojantis Apranga Pakabukai 12mm

100vnt/daug Tibeto Sidabro Tonas Širdies Pakabukai "pagaminta su meile" Bucklet Maišelį,Drabužis, Aksesuaras Rankų darbo Plūduriuojantis Apranga Pakabukai 12mm

Nauja prekė

€6.25

€6.58

-5%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

100vnt/lot 12*10 mm Tibeto Sidabro ir Bronzos Tonas Širdies Pakabukai "pagaminta su meile", Pakabukas Papuošalai Priėmimo "PASIDARYK pats" Rankų darbo Plūduriuojantis Apranga Pakabukai Didmeninė Nemokamas Pristatymas

- Sidabro tonas ir bronzos Spalvos jūsų pasirinkimui;

- Ekologiškas, Skalbti, Nikelio-Nemokamai;

- Saldus Širdies Formos, Mielas Dizainas;

- 12*10 mm, Paprastas Stilius;

Galite mokėti mums per www.agroinn.lt sąlyginio Deponavimo su savo banko kortelės.

- Pilnas apmokėjimas turi būti atliktas per 15 dienų po pateikimo tvarka.

- www.agroinn.lt sąlyginio Deponavimo yra viena pirmaujančių trečiųjų šalių interneto mokėjimo platforma.Sąlyginio deponavimo užtikrina, kad jūsų apsipirkimas internete saugiai nesukeldamas jokios privačios informacijos.

- Mes negalėjo gauti mokėjimo, kol gausite ir patvirtinti prekių.Taigi, prašome būti tikri, kad visas sandoris yra apsaugotas pat.

- Įsitikinkite, laivybos informaciją, jūs turite užsiregistruoti www.agroinn.lt, yra tiksli ir pagrįsta.Jei jis yra pakeistas, ar skirtingi, prašome susisiekti su mumis arba palikite mums pranešimą uodate tai kol mes išsiųsti prekes iš.

- Po jūsų mokėjimo, mes pristatysime sklype per 3 darbo dienas.

- Nemokamas pristatymas, mūsų STANDAND kurjerių yra Kinija Paštu Sklypas.Ji paprastai trunka 10 - 25 dienomis atvykti į labiausiai contries ir pasaulio regionuose.O kai kuriuose regionuose ir kaimo vietovėse, ji imasi net daugiau dienų ilgiau, nes retai airlines, ar muitinės patikrinimus.

- Už skubų pristatymą, jūs galite pasirinkti greičiau, nors ir brangiau EXPRESS "paslauga, per DHL, UPS, TNT, "FEDEX" ar AVS.

Apskritai, UPS Worldwide Express Užsklandą, jūs gausite prekes per 1-3 darbo dienas; DHL, UPS, TNT ar "FEDEX", tai trunka apie 3-5 darbo dienas, o 5-8 darbo dienas AVS.

- Atsižvelgiant į galimus Muitus kai kuriuose regionuose, skelbiame prekių, kaip "Dovana" ar "Pavyzdys" mažesne deklaruota vertė.Bet prašome nota, kad jis neatspindi viso kaina jums moka, ar dabartinė rinkos vertė.Jei jis nėra tinkamas jūsų šalyje su skirtingų tarifų taisykles, jums bus sumokėti mokesčius, muitų ir kitų rinkliavų metu, pristatymas.

- Jei jums nereikia gauti prekes per 30 dienų, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai ne pirmą kartą.Mes visada bus su jumis, siekiant ją išspręsti širdis ir siela.Prašome pasitiki mumis.

SVARBUS PRANEŠIMAS

- Kinija Paštu tik 26 šalyse: Australija, airija, Austrija, Belgija, Brazilija, Kanada, Danija, Prancūzija, Vokietija, Airija, Izraelis, Italija, Japonija, Korėja, Malaizija, Naujoji Zelandija, Norvegija, Lenkija, Rusija, Singapūras, Ispanija, Švedija, Šveicarija, Tailandas, Turkija, Jungtinė Karalystė, JAV.

- Kinija Paštu, Oro Paštu, Kinija Paštu Oro Sklypas, HongKong Post Oro Pašto, HongKong Post Oro Sklypas gali būti stebimi ir gali sukelti vėlavimą ar siuntinių prarado.

- Jei nesate patenkintas dėl bet kokių priežasčių, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes stengiamės išspręsti problemą, kol būsite patenkinti.Tikrai, mes palikti teigiamą atsiliepimą ir jums, ir jūsų natūra padėti.

- Jei prekės yra pristatomos per šventes, pristatymo data bus atidėtas.Jei esate nepatenkinti, kaip transporto kartą atidedamas, prašome nesuteikia mums neigiamų atsiliepimų, nes tai ne mūsų kaltė.Rašykite mums ir mes bendrauti su express " kompanija.

Teigiamų atsiliepimų-tai tikrai labai svarbu mums!

Jei esate patenkintas (- elementus, turite, nepamirškite palikti mums teigiamų atsiliepimų ir gerų reitingų.

Jei yra kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu.

- Prekybos Vadybininkas (cn1001809128)

********** Mes nesame atsakingi už bet vietos muitų ar mokesčių savo šalyje.Nemokamas pristatymas kaina neįeina Importo mokesčius, jei bet. **********

Žymos: 4pin 5mm led rgb, 50 vnt širdies pakabukas žavesio, 100vnt plunksnų žavesio, verslo vežimėlio moterims, 100 psk širdies pakabukai, mozaikos kniedės, beisbolo kepuraitę piktogramą, diržas buckl, 100vnt aukso žavesio, buckl.

Charakteristikos

Punktas Širdies Žavesio Karoliukai
Modelio Numeris JA0047
spalva Antikvariniai Sidabro ir Bronzos medaliai
Medžiaga Metalo
Prekės Pavadinimas jusHomey
Naudojimas rankų darbo amatų
Produkto Tipas Kita

Parašyti atsiliepimą

100vnt/daug Tibeto Sidabro Tonas Širdies Pakabukai

100vnt/daug Tibeto Sidabro Tonas Širdies Pakabukai "pagaminta su meile" Bucklet Maišelį,Drabužis, Aksesuaras Rankų darbo Plūduriuojantis Apranga Pakabukai 12mm

100vnt/lot 12*10 mm Tibeto Sidabro ir Bronzos Tonas Širdies Pakabukai pagaminta su meile , Pakabukas Papuošalai Priėmimo PASIDARYK pats Rankų darbo Plūduriuojantis Apranga Pakabukai Didmeninė Nemokamas Pristatymas - Sidabro tonas ir bronzos Spalvos jūsų pasirinkimui; - Ekologiškas, Skalbti, Nikelio-Nemokamai; -

Panašūs produktai: