Juoda Oda Apyrankės 925 Autentiški Sidabro Fine Jewelry Nemokamas Pristatymas

Juoda Oda Apyrankės 925 Autentiški Sidabro Fine Jewelry Nemokamas Pristatymas

Nauja prekė

€10.79

€13.16

-18%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Esame profesionalų gamyba 925 sterlingas sidabro karoliukai(talismanai), Shenzhen Kinijos.Visi karoliukai(talismanai), yra pagaminti iš 925 sterlingas sidabro ( parama testas) .Parduodame visos prekės aukštos kokybės už mažiausią kainą.mes turime daug daiktų, prašome pradėti pasiimti savo mėgstamą karoliukai ir pakabukai mūsų parduotuvėje creat savo stilių papuošalai.

Prašome atkreipti dėmesį, visos kainos yra vienos apyrankės kainą neįskaičiuotos 2vnt ir lauke.Produkto Duomenys: Juoda Oda Apyrankės 100% 925 Autentiški Sidabro Fine Jewelry Nemokamas Pristatymas

- Medžiaga: 100% Autentiškas 925 Sterling Silver + Odinis

- Elementą Dydis : 17CM, kad 57CM (Pasirinktinai)

- Spalva:tas Pats, Kaip Toliau žemiau Nuotrauką

- Pakuotė:1pcs/opp krepšys

PRODUKTO REKOMENDUOJAME:

Apie Laivybos:

1/ Mes laivas visus mūsų daiktus visame pasaulyje per 48 valandas EMS/DHL/UPS arba China Post/Hongkong Post, laivybos būdas priklauso nuo jūsų užsakymo vertės.Laivybos laikas yra kaip nurodyta toliau:

2/ Kartais tai gali užtrukti iki 4-7 savaičių, nes griežtai pasirinktinį patikrinimą.

3/ Mūsų kaina neapima mokesčius, PVM, ar kitų paslėptų mokesčių.

Mokėjimo Būdai:

Tiesiog yra įsitikinę, kad mokėti mums per www.agroinn.lt sąlyginio Deponavimo per visa, MasterCard, QIWI, "Western Union", ir Banko Pervedimai.Jūsų apmokėjimas yra tik išleistas į jav po to, kai jūs patvirtinate, gavo prekes.

Atsiliepimų & Paslaugas Po Pardavimo:

Ji yra žinoma, kad jūs galite palikti mums teigiamų atsiliepimų, jei esate patenkinti iš daiktų ir paslaugų.Tiesiog jauskitės laisvai susisiekti su mumis, pirmą kartą, kai susitinka jokių problemų, mes turime daugiau nei dešimt metų vertingos patirties šioje paduota, todėl mes galime išspręsti bet kokią problemą už jus.Prašome nedvejodami palikti neigiamą atsiliepimą, ar pradėti ginčo.Pasitiki mumis, bet nelaimingų atsitikimų bus išspręsta.

Didmeninė 100% 925 Sterlingas Sidabro Žiedai, Lapai sidabro žiedas su kubinis cirkonis Mados vestuvių žiedai, Papuošalai draugais FLR025 JAV dolerių 29.89 /vnt.

Didmeninė 100% 925 Sterlingas Sidabro Žiedai, Lapai sidabro žiedas su 14k Mados žiedai, Papuošalai draugais FLR022 JAV dolerių 27.89 /vnt.

1pcs/daug 925 Sterlingas Sidabro Žiedas su Juoda širdies Žiedas Mados Žiedai draugais FLR004 JAV$ 29.99 /vnt.

Didmeninė 925 Sterlingas sidabro Sidabro žiedas su kubinis cirkonis Mados Papuošalai moterims ir vyrams FLR028 JAV dolerių 37.89 /vnt.

Didmeninė 925 Sterlingas Sidabro, Apipinti sidabro žiedas su kubinių zirconia Papuošalų Mados moterų FLR027 JAV dolerių 36.89 /vnt.

Didmeninė 100% 925 Sterlingas Sidabro Žiedai, Lapai sidabro žiedas Mados vestuvių žiedai, Papuošalai moterims, bižuterijos FLR023 JAV dolerių 21.89 /vnt.

925 Sidabro Žiedai Gėlių sidabro žiedas su baltos spalvos gėlavandenių dirbtiniu būdu išaugintų perlų kubinių zirconia ir juoda emale, žiedai, Papuošalai FLR020 JAV dolerių 20.89 /vnt.

100% 925 Sterlingas Sidabro Žiedai, Sidabro žiedas su vidurnakčio šviesiai pilka kristalų Mados vestuviniai žiedai, Juvelyriniai dirbiniai Didmeninė FLR019 JAV dolerių 25.89 /vnt.

Žymos: keptuvė raudona keramika, sekso lėlės skatinimo, slidinėjimas šiluminė kaukė, ekrano acer e5 473g, pledas batų raišteliais 54, lenkijos blizgučiai klijai, guma elastinga ploni, gumos ausinės ausų, slidinėjimo kurortai juta.

Charakteristikos

Apyrankės Tipas Žavesio Apyrankės
Modelio Numeris 20PL001
Medžiaga Autentiškas 925 Sterlingas Sidabro Nepadengtų
Pažymėjimo Numeris 68170683020
Pažymos Tipą GDTC
Metalų Tipas SIDABRINĖ
Metalinis Antspaudas 925,Sterling
Bauda ar Mados Bauda
ItemType 100% gryno sidabro grandinės & link gyvatė apyrankės
Naudojimas "PASIDARYK pats" apyrankės specialios dovanos motinos, žmonos, vaikai, draugai, meilužio
spalva Pats kaip foto
Lytis Unisex
Formos\modelis ROUND
Proga Šalis
Ilgis 17CM-57CM
Pagrindinis Akmuo NĖRA
Elemento Tipas Apyrankės
Skersmuo 3.0 CM
Šalutinis Akmens NĖRA
Prekės Būklė Aukštos Kokybės Visiškai Naujas & Sandėlyje
Taikoma proga Kalėdos, Valentino diena, Gimtadienis, Vestuvės šventė
Prekės Pavadinimas CKK
Pristatymas Nemokamai Ir Greitai Pristatymas
Stilius Madinga

Parašyti atsiliepimą

Juoda Oda Apyrankės 925 Autentiški Sidabro Fine Jewelry Nemokamas Pristatymas

Juoda Oda Apyrankės 925 Autentiški Sidabro Fine Jewelry Nemokamas Pristatymas

Esame profesionalų gamyba 925 sterlingas sidabro karoliukai(talismanai), Shenzhen Kinijos.Visi karoliukai(talismanai), yra pagaminti iš 925 sterlingas sidabro ( parama testas) .Parduodame visos prekės aukštos kokybės už mažiausią kainą.mes turime daug daiktų, prašome pradėti pasiimti savo mėgstamą karoliukai

Panašūs produktai: