Keramikos meno praustuvas vonios kambarys, tualetas, kriauklė Раковина для ванной pav de bannheiro

Keramikos meno praustuvas vonios kambarys, tualetas, kriauklė Раковина для ванной pav de bannheiro

Nauja prekė

€122.68

Apie prekę

Keramikos meno baseinų, baseino scenoje, ovalus praustuvas, Europos tualeto, kriauklės, marmuro baseino

Aukštos temperatūros atleistas, niekada išblunka spalva, sklandžiai, be jokių crackle, aukštos poliruoto glazūra lengva valyti

STILIUS:L60*W40*H15 cm

STILIUS B:40*40*15.5 cm

STILIUS C:42.5*34*14.5 cm

STILIAUS D:41*30*13.5 cm

STILIAUS E:50*38.5*14 cm

★ Išmokos: Išmokos priima Visa, Master Card", "Western Union", Qiwi ir banko pavedimu ir kt.Jūs turite 3 dienas mokėti po jūsų užsakymą.Jei negalite patikrinti sėkmingai ,palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą , jei jūs vis dar negali mokėti , prašome siųsti elektroninį laišką į www.agroinn.lt pagalbos arba susisiekite su mumis.

★Pristatymas: Mes laivas elementus visame pasaulyje per 3-7 darbo dienas po apmokėjimo žemyn dauguma akcijų produktai Dauguma straipsnių bus išsiųsti per UPS ,DHL, "FEDEX" ir Kinija paštu ir t. t., pristatymas paprastai trunka 7~10 dienų pristatymas, Kinija paštu laivybos poreikių, apie 20-45 dienas.Mes pasirinkti geriausią kurjerių paslaugų kompanija jums, nėra priimti paskirta kurjerių įmonės.Jei turite specialių poreikių, prašom praneškite mums (jūs galite palikti pranešimą).Pirkėjai turėtų sekti jų prekė pristatoma, jei prekių pažeistas transportavimo metu, prašome priimti ją pirmiausia, fotografuoti sugadintų prekių ir nedelsdami susisiekite su mumis, mes išsiųsti jums naują, jei reikia,

Pristatymas žalą, turi būti pateikiamas per 5 darbo dienas, iš kurių produktas buvo pristatytas.Jei jūsų šalis yra Čilė, Brazilija ar ir pasirinkti , greitas pristatymas, prašome pranešti mums savo CPF numeris arba CNPJ skaičius, nes pristatymo įmonės reikia, tada mes galime išsiųsti jūsų užsakymą kuo greičiau.

★Mokesčiai ir Muitai: laivybos išlaidos neapima jokių vietinių mokesčių, importo muitais, muitinės procedūros,arba bet kokių kitų su importu susijusios išlaidos, mokestis jūsų vyriausybės.Prašome patikrinti su savo vietos muitinės įstaiga daugiau informacijos. ★Grąžinti Ir Pakeisti:

Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, mes mielai atlieka valiutos keitimo ar grąžinimo.Daiktai turi būti grąžinti per 15 dienų ir turi būti visiškai naujas ir nenaudojamas.Visi grąžinamas prekes turi būti jų originalioje pakuotėje su visais pridedami priedai neapgadinta;

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Jei yra kokybės problemų su mūsų produktus, pls susisiekti su mumis prieš jums grąžinti elementą.Mes jums pranešti el. paštu, kai mes turime gauti ir apdoroti jūsų grąžinama prekė.Mes paprastai apdoroti jūsų grąžintas elementų vertinimas ir tyrimas, per septynias (7) dienas nuo jų gavimo.Jeigu tai atitinka mūsų garantija reikalavimus, grąžinamoji išmoka bus suteikta, ar naują pakaitinį jums bus išsiųstas mūsų išlaidas.

Visi grįžo produktus, prašome susisiekti su mumis grąžinimo adresas iki jūsų grįžimo elementus;

★ Garantija: Mūsų daiktų ateina su 1-erių metų garantija.Mūsų garantija nėra taikoma bet kokios produktus, kurie yra fiziškai pažeistas, arba nėra normaliomis sąlygomis dėl netinkamo naudojimo ar netinkamo įrengimo pirkėjo/naudotojo dalis.

★Atsiliepimai:

Skirkite keletą minučių palikti mums teigiamų atsiliepimų, kurių bendras Išsamias Pardavimo Reitingas (DSR) 5 žvaigždutės, jei jūs patenkinti mūsų prekėmis, jūs galite gauti papildomų $5 dolerių kuponų, kai jums pirkti dar kartą.

Prašome susisiekti su mumis per "žinutė" ar "trademanager" nuorodą kairėje apačioje arba elektroniniu paštu, prieš paliekant blogas atsiliepimus, jei esate nepatenkinti savo daiktą, todėl mes galime dirbti jį.

★Mes yra taip pat malonu pasiūlyti asmeninį nuolaidos didesniems užsakymas

Žymos: spintelė kriauklei, vonios kriaukle, rankšluosčiu krepšelį vonios kriauklės, kriaukle, baseino plovimo, lavatorio keraminės kriauklės, stiklas kriauklės, wc unitazo, giliai baseino kriaukle, tualetas tualetas.

Charakteristikos

Talpa 12L
Kilmės KN(Kilmės)
Apdorojimo Poliruoti
Vonios Aksesuaras drainer
Baseino Forma Ovalo formos
Medžiaga Keramikos
Tipas Stalviršio Kriauklės
Maišytuvas Mount Vieną Skylę
Sertifikavimo NĖRA

Parašyti atsiliepimą

Keramikos meno praustuvas vonios kambarys, tualetas, kriauklė Раковина для ванной pav de bannheiro

Keramikos meno praustuvas vonios kambarys, tualetas, kriauklė Раковина для ванной pav de bannheiro

Keramikos meno baseinų, baseino scenoje, ovalus praustuvas, Europos tualeto, kriauklės, marmuro baseino Aukštos temperatūros atleistas, niekada išblunka spalva, sklandžiai, be jokių crackle, aukštos poliruoto glazūra lengva valyti STILIUS:L60*W40*H15 cm STILIUS B:40*40*15.5 cm STILIUS

Panašūs produktai: