Didmeninė 7pcs Mielas Kinijos Rankų darbo Cloisonne Emalio gėlių 7cm Bangle Apyrankės

Didmeninė 7pcs Mielas Kinijos Rankų darbo Cloisonne Emalio gėlių 7cm Bangle Apyrankės

Nauja prekė

€16.79

€24.69

-31%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Sveiki Atvykę Į Mano Parduotuvę

Prekės specifiką

Medžiaga : cloisonne

Dydis: vidinis skersmuo:6cm

Mokėjimo

Mes siūlome atlikti mokėjimą per sąlyginio DEPONAVIMO ir jis yra labai saugus būdas.

Prieš mokėti įsitikinkite, kad laivybos adresas ir telefono numeris yra teisingas.Ačiū.

Pristatymas

Mes laivas ir visi mūsų daiktai visame pasaulyje EMS/Kinija Paštu, oro paštu.Mes išsiųsti prekes kinija po oro pašto laisvai, nebent jums pasirinkti kiti siuntimo būdai.Taip pat galime pasiūlyti EMS arba DHL pristatymas nemokamai, jei nurodymas yra daugiau kaip 500 dolerių.Mes atsiųsime prekes per 3 dienas po apmokėjimo, nemokamas pristatymas per china post " oro paštu.

Grąžinimo Politika

1.Jei mes išsiųsti negerai, arba sugedusį elementą prie jūsų, prašome susisiekti su mumis.Mes bus būti atsakingi už grąžinti pinigus ar pakeisti.

2.Jei per 35 dienas negavau savo daiktą, prašome susisiekti su mumis.Mes patikrinkite pristatymo informaciją.Kitų klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes visada bus malonu jums padėti.

3.Jei jūsų netenkina, prašome susisiekti su mumis.Suteikite mums galimybę ištaisyti klaidas.Mes padarysime viską, kas įmanoma išspręsti jūsų problemą.Dėkojame už jūsų supratimą.

Atsiliepimai

1 .Jeigu esate patenkinti elementus ir mūsų paslaugos, prašome imtis minutę palikite mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su penkių žvaigždučių ,mes mielai jums padaryti tą patį už jus.

2 .Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir palikti jus laimingą prekybos nuotaika čia.Ačiū!

3. Norint gauti greitą reponse ir komunikacijos, mes rekomenduojame jums susisiekti su mumis elektroniniu TradeManager .

Žymos: žavesio emalį, rodyklių apyrankė vyrams, paprasta atidaryti bangle apyrankės, kūdikių bangle, šiandien bangles, kinijos medžiaga, apyrankė vyrams, atidaryti manžetai bangle apyrankės, cz parduotuvėje apyrankė, apyrankė.

Charakteristikos

Stilius Madinga
Metalų Tipas NĖRA
Lytis MOTERIS
Danga Sidabro Padengtą
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 001
Medžiaga Metalo
Apyrankės Tipas Bangles
Formos\modelis ROUND
Bauda ar Mados Mados
Nustatymo Tipas Nematomas Nustatymas

Parašyti atsiliepimą

Didmeninė 7pcs Mielas Kinijos Rankų darbo Cloisonne Emalio gėlių 7cm Bangle Apyrankės

Didmeninė 7pcs Mielas Kinijos Rankų darbo Cloisonne Emalio gėlių 7cm Bangle Apyrankės

Sveiki Atvykę Į Mano Parduotuvę Prekės specifiką Medžiaga : cloisonne Dydis: vidinis skersmuo:6cm Mokėjimo Mes siūlome atlikti mokėjimą per sąlyginio DEPONAVIMO ir jis yra labai saugus būdas. Prieš mokėti įsitikinkite, kad laivybos adresas ir telefono numeris yra

Panašūs produktai: